rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Пламен Константинов: Отказах! Пет Юни 15, 2012 2:52 pm | |
| Отпадна един от вариантите за национален селекционер - Пламен Константинов. От федерацията са му предложоли да поеме тима, но той отказал, съобщи агенция Спортал. Това обаче се е случило преди началото на световния квалификационен турнир в София за Олимпиадата в Лондон. В него България победи последователно Пакистан, Франция и Египет и се класира за Игрите в английската столица. След това обаче селекционерът Радостин Стойчев и звездата на тима Матей Казийски отказаха да работят за България, тъй като президентът на федерацията инж. Данчо Лазаров не подаде оставка.
"В интерес на истината от федерацията разговаряха с мен да поема националния отбор на България преди началото на втория Олимпийски квалификационен турнир в София. Аз отказах! Не знам сега защо отново ме спрягат сред кандидатите… Не съм кандидат за треньор на националния", заявил учуденият Пламен Константинов специално.
Така вариантите за национален треньор на мъжете се свеждат до два Мартин Стоев и Камило Плачи. Както обаче вече BGvolleyball.com съобщи почти сигурно българинът ще изведе България на финалите на Световната лига в началото на следващия месец в София и на Олимпийските игри. | |
|