| Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне Сря Юни 13, 2012 3:25 pm | |
|
Президентът на волейболната ни федерация Данчо Лазаров заяви, че утре ще се разбере дали той ще си подаде оставката. "Утре ще разберете дали ще подам оставка - заяви Лазаров в сутрешния блок на Нова Телевизия. - Аз не знам защо трябва да съм лошия герой. Не съм дошъл да се оправдавам. Аз искам да защитя федерацията, която е направила толкова много през последните 10 години", започна той.
“Матей и Стойчев си тръгват защото увеличиха исканията си към федерацията. Стойчев е доказан само на клубно равнище. Не е направил нищо за България до момента. Той не заслужава тази заплата. Класирахме се на 6-о място на европейското. Това беше стратегическа грешка от страна на треньора, че пое сам отговорността как да постъпи в дадения момент - продължи Данчо Лазаров. - На Стойчев никой не му търси отговорност за това, което споделя. Никой не го е гонил. И двата пъти премиерът го покани да продължи работата си в националния отбор. На него отчет няма да му давам. Мога да дам отчет само на общото събрание. Това там не са взети от улицата хора, това са професионалисти. Елате на събранието и бъдете свидетели на това, което ще стане. На един треньор, който аз съм назначил, няма да давам отчет", допълни той.
Президентът на федерацията смята, че без Радо Стойчев България има потенциал да се класира между 5-о и 8-о място на Олимпиадата в Лондон. До няколко дни ще бъде решено кой ще поеме отбора. "Имена няма да кажа, но сме разговаряли вече с кандидатите. Стойчев няколко пъти имаше възможност да остане", заяви шефът на централата.
Лазаров бе попитан дали има конфликт на интереси, понеже е собственик на Левски и печели от продажбата на волейболисти. Шефът на федерацията видимо се изнерви и се заяде с водещите, че не му оставят време да се изкаже и да се защити: "Вие ме поканихте, а нямате време да ме изслушате? Последните 15 години Левски съществува благодарение на мен. Но аз не фигурирам никъде, понеже нямам право. Но това не е конфликт на интереси. Конфликт е ако въздействам на треньора кой да извика в националния отбор. Аз не печеля от трансферите на играчите”. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне Сря Юни 13, 2012 3:50 pm | |
| - Цитат :
- Стойчев е доказан само на клубно равнище. Не е направил нищо за България до момента. Той не заслужава тази заплата.
O, да, класирането на олимпиада си е абсолютно нищо. Мда, найс. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне Сря Юни 13, 2012 3:55 pm | |
| Рос, тъкмо и аз това щях да напиша. :X Как може такава наглост, че да каже, че нищо не е направил за отбора? Към Лазаров: Класира ги на олимпиада, бе пиавицо! Това малко ли ти е? Ако не беше направил нещо за тях, те щяха ли да го подкрепят таака безусловно? Щяха ли? А тебе кой те подкрепя? Останалите идиоти от УС на БФВ! ТИ НИЩО НЕ СИ НАПРАВИЛ! Стойчев е направил повече, от колкото предполагаш. | |
|
| |
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне Сря Юни 13, 2012 7:47 pm | |
| Айде дано! Махай се, къш, дим да те няма! То бива, бива наглост, ама на Данчо наглостта е нещо невиждано. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне Сря Юни 13, 2012 11:47 pm | |
| Преди малко се присъединих към една група във фейсбук против уволнението на Радо и първата публикация е:
- Цитат :
- НЕГОДНИЦИИИ, ПО ТВ7 ТОКУ ЩО КАЗАХА, ЧЕ ЛАЗАРОФФ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА УТРЕ!!!
| |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне Чет Юни 14, 2012 12:08 am | |
| Я кажи коя е групата? Да видя дали вече членувам в нея.. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне Чет Юни 14, 2012 12:10 am | |
| Ти вече си вътре. - Цитат :
- Против уволнението на Радо Стойчев!!!
| |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне Чет Юни 14, 2012 12:11 am | |
| А, да. Иначе да се надяваме! Ако е така ще бъде вторият най-як ден в живота ми. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне | |
| |
|
| |
| Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне | |
|