rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: ПЪРВАТА ОСТАВКА В БФВ!!! Сря Юни 13, 2012 3:09 am | |
| Вицепрезидентът на БФВ и член на Управителния съвет на централата Ивайло Константинов подаде оставка днвс.
Ето и цялото писмо:
Днес, 12 юни 2012 г., Ивайло Константинов, Вицепрезидент на Българска Федерация Волейбол и член на Управителния съвет, подаде във Федерацията заявление, адресирано до Общото събрание, с което декларира желанието си да бъде освободен от постовете, които заема. Ето и пълния текст:
ДО: ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА БФВ З А Я В Л Е Н И Е От Ивайло Любенов Константинов, Вицепрезидент и член на УС на БФВ
Уважаеми дами и господа членове на Общото събрание на БФВ, Моля да бъда освободен от заеманите от мен постове - Вицепрезидент и член на УС на БФВ поради възникналата скандална ситуация между ръководството на БФВ и екипа на бившия национален селекционер Радостин Стойчев (чиито гарант бях аз) и някои от националните състезатели, довела до недоверие в ръководството на БФВ. Решението ми е породено и от факта, че е против принципите ми, администрацията да бъде пречка за максимално добрата изява на всеки спортист или отбор (визирам декларацията на Матей Казийски, че напуска националния отбор, заради ръководството на БФВ).
Като се надявам на правилно разбиране на мотивите на моята оставка, оставам с най-добри чувства към волейбола и декларирам готовност за помощ и съпричастност винаги когато това е по силите и възможностите ми. С пожелания за здраве и бъдещи успехи на БФВ.
Ивайло Константинов София, 12.06.2012 г. ----- Някой се е посъвзел? Браво, че напуска за благото на отбора, но трябваше преди това да се помисли! Дано и още оставки да има! | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: ПЪРВАТА ОСТАВКА В БФВ!!! Сря Юни 13, 2012 3:17 am | |
| Една птичка пролет не прави.. Той ли ще върне Радо и Матей? Не. Но браво за куража и силата да зареже работата си за благото на всички. :')x | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: ПЪРВАТА ОСТАВКА В БФВ!!! Сря Юни 13, 2012 3:25 am | |
| Не. Не, няма, но дори и малка - винаги първата крачка на бебето е значима! | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: ПЪРВАТА ОСТАВКА В БФВ!!! Сря Юни 13, 2012 3:40 am | |
| Евала му казвам на този господин. | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: ПЪРВАТА ОСТАВКА В БФВ!!! Сря Юни 13, 2012 3:44 am | |
| То хубаво си пуснала оставката, но се случи нещо много по-важно днеска според мен. Федерацията даде пресконференция и отказа да даде задна като отряза мераците на Радо и Матей. Тая "птичка" е никаква крачка точно днес. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: ПЪРВАТА ОСТАВКА В БФВ!!! | |
| |
|