Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Дванадесетте на България за Аржентина

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Дванадесетте на България за Аржентина Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Дванадесетте на България за Аржентина Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Дванадесетте на България за Аржентина Empty
ПисанеЗаглавие: Дванадесетте на България за Аржентина   Дванадесетте на България за Аржентина Icon_minitimeВто Юни 12, 2012 5:18 pm

Дванадесетте на България за Аржентина Bulgaria_Men_15

Разпределители:
Георги Братоев, Добромир Димитров

Диагонал:
Цветан Соколов

Посрещачи:
Валентин Братоев, Мартин Божилов, Николай Пенчев, Тодор Скримов

Центрове:
Виктор Йосифов, Костадин Гаджанов, Светослав Гоцев, Теодор Тодоров

Либеро:
Владислав Иванов
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
Дванадесетте на България за Аржентина Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Дванадесетте на България за Аржентина Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Дванадесетте на България за Аржентина   Дванадесетте на България за Аржентина Icon_minitimeВто Юни 12, 2012 5:29 pm

Абе вие добре ли сте? Няма Теди Салпаров, няма Жеков. Няма Владо Николов.

едит; е вече ми кипна съвсем. И НИКИ НИКОЛОВ ЛИ НЯМА?
http://acciosharman.tumblr.com/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Дванадесетте на България за Аржентина Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Дванадесетте на България за Аржентина Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Дванадесетте на България за Аржентина   Дванадесетте на България за Аржентина Icon_minitimeВто Юни 12, 2012 5:40 pm

Аз съм сигурна, че Георги Братоев ще се справи. Видяхме го в страхотна форма, всеки път се справя все по-добре и по-добре. Това, че Жеков го няма аз си го обяснявам при това рязко натоварване на последните 2 мача, той все пак каза, че мечтае да е жив и здрав, за да играе на Олимпиадата, което значи, че той няма да се откаже, просто си взима почивка. / Цецо Соколов ще се справи отлично, сигурна съм. Ще помогне за доброто представяне на отбора, машина си е Цецко. Може би Владо го няма, понеже все още не е на оздравял напълно. / Посрещачите много ме устройват, MORE PENCHEV! Радвам се за Вальо Братоев, Скримов и Божилов. Ще се справят момчетата! / Изключително щастлива съм да видя имената на Теди Тодоров и Вики Йосифов. Евала му правя на Теди, че все пак ще играе, въпреки новините, че имал много болки в гърба. Успех на Гаджанов и Гоцев! / И относно либерото, много се радвам за Влади! Салпаров го няма, не знам защо, но нека не си правим погрешни изводи.

Относно Ники Николов, аз също съм учудена, че го няма, но при положение, че не игра и в България, може би е един от "болните"? Надявам се това да е причината за отсъствието му.

Като цяло и да спечелят и да загубят, това дава възможност на момчетата да поработят и с друг екип, да се докажат и да покажат, че не им трябва Матей, за да бъдат машини на полето.

ХАЙДЕ НАШ'ТЕ! heart
https://twitter.com/#!/rozaLiex
enormous-heart
Неспасяем
Неспасяем
enormous-heart

Warn :
Дванадесетте на България за Аржентина Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Дванадесетте на България за Аржентина Right_bar_bleue

Брой мнения : 1183

ПисанеЗаглавие: Re: Дванадесетте на България за Аржентина   Дванадесетте на България за Аржентина Icon_minitimeВто Юни 12, 2012 11:11 pm

Салпаров го няма, просто защото си е взел почивка. Иначе смятам, че съставът е добър. Хем дават възможност на титулярите да си починат, хем дават възможност да другите да играят, което е добре. И разбира се, MORE PENCHEV :D
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Дванадесетте на България за Аржентина Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Дванадесетте на България за Аржентина Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

ПисанеЗаглавие: Re: Дванадесетте на България за Аржентина   Дванадесетте на България за Аржентина Icon_minitimeСря Юни 13, 2012 2:04 am

MORE SOKOLOV! heart Радвам се, че Цецо ще излиза титуляр! Също се радвам, че и другите момчета ще имат възможност за почивка, както и че Жеков ще може да се възстанови напълно! Важното е да са сплотени и могат да направят много! Радвам се, че отново ще видя Влади Иванов на терена ... също така не знаех, че Марти Божилов е посрещач. Доста добра работа направи на поста либеро на някои мачове, но очаквам и добра атака! Нямам търпение!

MORE SOKOLOV! MORE 19! MORE HOTTNESS! heart
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Дванадесетте на България за Аржентина   Дванадесетте на България за Аржентина Icon_minitime

Дванадесетте на България за Аржентина
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ 2012
» Найден Найденов и Георги Петров водят националите в Аржентина
» Цецо няма да се откаже, националите заминаха за Аржентина, а той е новият им капитан
» Сел в България
» Реализация в България?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Спорт :: Волейбол-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Le forum gratuit | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии