rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Дванадесетте на България за Аржентина Вто Юни 12, 2012 5:18 pm | |
| Разпределители: Георги Братоев, Добромир Димитров Диагонал: Цветан Соколов Посрещачи: Валентин Братоев, Мартин Божилов, Николай Пенчев, Тодор Скримов Центрове: Виктор Йосифов, Костадин Гаджанов, Светослав Гоцев, Теодор Тодоров Либеро: Владислав Иванов | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Дванадесетте на България за Аржентина Вто Юни 12, 2012 5:29 pm | |
| Абе вие добре ли сте? Няма Теди Салпаров, няма Жеков. Няма Владо Николов.
едит; е вече ми кипна съвсем. И НИКИ НИКОЛОВ ЛИ НЯМА? | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Дванадесетте на България за Аржентина Вто Юни 12, 2012 5:40 pm | |
| Аз съм сигурна, че Георги Братоев ще се справи. Видяхме го в страхотна форма, всеки път се справя все по-добре и по-добре. Това, че Жеков го няма аз си го обяснявам при това рязко натоварване на последните 2 мача, той все пак каза, че мечтае да е жив и здрав, за да играе на Олимпиадата, което значи, че той няма да се откаже, просто си взима почивка. / Цецо Соколов ще се справи отлично, сигурна съм. Ще помогне за доброто представяне на отбора, машина си е Цецко. Може би Владо го няма, понеже все още не е на оздравял напълно. / Посрещачите много ме устройват, MORE PENCHEV! Радвам се за Вальо Братоев, Скримов и Божилов. Ще се справят момчетата! / Изключително щастлива съм да видя имената на Теди Тодоров и Вики Йосифов. Евала му правя на Теди, че все пак ще играе, въпреки новините, че имал много болки в гърба. Успех на Гаджанов и Гоцев! / И относно либерото, много се радвам за Влади! Салпаров го няма, не знам защо, но нека не си правим погрешни изводи.
Относно Ники Николов, аз също съм учудена, че го няма, но при положение, че не игра и в България, може би е един от "болните"? Надявам се това да е причината за отсъствието му.
Като цяло и да спечелят и да загубят, това дава възможност на момчетата да поработят и с друг екип, да се докажат и да покажат, че не им трябва Матей, за да бъдат машини на полето.
ХАЙДЕ НАШ'ТЕ! | |
|
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Дванадесетте на България за Аржентина Вто Юни 12, 2012 11:11 pm | |
| Салпаров го няма, просто защото си е взел почивка. Иначе смятам, че съставът е добър. Хем дават възможност на титулярите да си починат, хем дават възможност да другите да играят, което е добре. И разбира се, MORE PENCHEV :D | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Дванадесетте на България за Аржентина Сря Юни 13, 2012 2:04 am | |
| MORE SOKOLOV! Радвам се, че Цецо ще излиза титуляр! Също се радвам, че и другите момчета ще имат възможност за почивка, както и че Жеков ще може да се възстанови напълно! Важното е да са сплотени и могат да направят много! Радвам се, че отново ще видя Влади Иванов на терена ... също така не знаех, че Марти Божилов е посрещач. Доста добра работа направи на поста либеро на някои мачове, но очаквам и добра атака! Нямам търпение! MORE SOKOLOV! MORE 19! MORE HOTTNESS! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дванадесетте на България за Аржентина | |
| |
|