Волейболистите от националния отбор на Франция не скриха сълзите си след загубата от България с 1:3 в „Арена Армеец”. Доста от играчите на Филип Блан заплакаха още на игрището, а други дори след като излязоха от съблекалнята.
Най-тежко прие загубата младата звезда на италианския Бре Банка Ланути (Кунео) Ървин Нгапет, който легна направо на игрището и зарони сълзи. Прав да го успокои при него дойде
Цветан Соколов, а после и наставникът на „петлите” Филип Блан. Публиката в залата обаче окуражи Нгапет с бурни ръкопляскания.
--------
Разбирам тъгата им. И аз, ако бях на тяхно място щях да плача. Този шанс е един и е нормално да са тъжни. Но пък Нгапет е един от най-младите и може би най-опитния френски играч и съм сигурна, че ще има шанс за следващата олимпиада. Зарадвах се като прочетох името на Цецо. Това е истински спортист!
НЕ МРАЗИ ИГРАЧА, МРАЗИ ИГРАТА! Снимката, където Цецо го успокоява не я намерих, но намерих такава, където и Жеков го подкрепя:
Ето това са спортисти! За пореден път се доказаха като модели за подражание и трябва само да им се възхищаваме.