| Майли и Лиам са сгодени | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Krisito_we Редовен
Warn : ( : The Perks Of Being a Wallflower Брой мнения : 299 Reputation : 5 Join date : 17.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Майли и Лиам са сгодени Чет Юни 07, 2012 12:27 am | |
| Знам, че и друг път е имало слухове, но този път е истина. Майли публикува на фейсбук страницата си статия от Пийпъл, която гласи, че с Лиам са сгодени и Майли заявява, че е много щастлива. Фейсбука на Майли: https://www.facebook.com/MileyCyrus Статията: http://www.people.com/people/article/0,,20601230,00.html П.п. Не мога да повярвам, тя е толкова млада... Но пък като се обичат дано са щастливи и всичко най-хубаво им пожелавам. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Майли и Лиам са сгодени Чет Юни 07, 2012 12:48 am | |
| Това, че са сгодени не значи, че веднага ще се втурнат да се женят. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Майли и Лиам са сгодени Чет Юни 07, 2012 1:17 am | |
| Аз днес в час по математика в туитър видях и бях меко казано шокирана. Та тя е толкова млада за годеж, толкова много има да изживее, толкова много мъже още.. Сигурна съм, че след като се омъжат, ще има бракоразводни дела и какво ли още не.. Но здраве да е, живи и здрави да са, дано не се получи както казвам. Желая им много щастие, аз наистина ги харесвам като двойка. Просто много избързват?! Но щом са щастливи, единствено мога да я подкрепя! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Майли и Лиам са сгодени Чет Юни 07, 2012 1:23 am | |
| Амааа те са само сгодениии! Не е казано, че веднага ще почнат да се женят. Съгласна съм иначе, че е прекалено млада и затова си мисля, че просто са сгодени. Едва ли веднага ще почнат да подготвят сватба. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Майли и Лиам са сгодени Чет Юни 07, 2012 2:05 am | |
| ^Аз пък мисля, че не познаваш Майли като личност. Тоест от всичко, което съм видяла от нея знам, че е доста спонтанна и този твой довод "само са сгодени" е неуместен, понеже за Майли това няма значение. Майли когато реши нещо - го прави и това е. Не и пука за хората около нея, феновете, измислиците и каквото и да е. Майли е Майли. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли и Лиам са сгодени Чет Юни 07, 2012 2:17 am | |
| Не съм и претендирала, че я познавам. Просто казвам, че за доста хора годежът е просто обещание, че рано или късно ще се оженят и ще създадат семейство. Не знам до каква степен е при Майли решението за брак, каквото такова. Не мисля, че трябва да говорим преди да разберем дали ще има сватба или не. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Майли и Лиам са сгодени Чет Юни 07, 2012 2:31 am | |
| Така е, не е сигурно, че веднага ще се оженят, но не е сигурно и обратното. При всички положения, все пак се радвам за нея. < 33 | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Майли и Лиам са сгодени Нед Юни 10, 2012 4:22 am | |
| Много ги харесвам и се радвам за тях ! .. Дано не са като повечето звезди да се оженят и след година да се разведат ! :) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Майли и Лиам са сгодени | |
| |
|
| |
| Майли и Лиам са сгодени | |
|