|
| Twitter | |
| | Автор | Съобщение |
---|
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Twitter Нед Май 27, 2012 8:57 pm | |
| Вие имате ли Туитър? Как се пишете? Колко последователи имате? Колко хора следвате? Кои известни личности сте последвали? Последвал ли ви е някой известен? А кой известен ви се иска да ви последва? Как намирате Туитър - скучен или забавен? Защо? Нещо друго относно Туитър?? ___ Хайде отговаряйте!
Последната промяна е направена от ~MarieAn. на Нед Май 27, 2012 11:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Twitter Нед Май 27, 2012 9:25 pm | |
| Вие имате ли Туитър? Как се пишете? Да имам! ellylovato - цък Колко последователи имате? 286 Колко хора следвате? 653 Кои известни личности сте последвали? Трябва ли да ги изреждам всички, повечето, които съм последвала са известни личности! Последвал ли ви е някой известен? Ами, не знам до колко е известен .. , но този : ) цък А кой известен ви се иска да ви последва? Деми Ловато, Селена, Майли, Лиам Пейн .. абее всички от One Direction .. + Даниел и Елинор : )) .. и Джъстин Бийбър ! Ии много други! Как намирате Туитър - скучен или забавен? Защо? Туитър според мен е супер як сайт, намирам го по - скоро за забавен! Но той не е толкова разпространен в България, аз лично нямам много познати /имам предвид хора, които познавам лично , и съм срещала/ , почти всички са деца от Америка, Англия и т.н. Общо взето има доста скучни дни в Туитър, а понякога е страшно забавно. Нещо друго относно Туитър?? Не мога без него!!
| |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Twitter Нед Май 27, 2012 11:34 pm | |
| Вие имате ли Туитър? Как се пишете? @rozaLiex Колко последователи имате? 150+, ако не се лъжа. Колко хора следвате? 300+ Кои известни личности сте последвали? Които харесвам, хаха. Последвал ли ви е някой известен? - Ъм има някои групи, които са ме последвали. А кой известен ви се иска да ви последва? - Който и да е винаги е добре дошъл. Как намирате Туитър - скучен или забавен? Защо? Забавен, супер яко е. Нещо друго относно Туитър?? Регистрирайте се. :D
Последната промяна е направена от rozaLie на Пон Май 28, 2012 12:59 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Twitter Пон Май 28, 2012 12:37 am | |
| Вие имате ли Туитър? Как се пишете? Имам ;; @1D_ArianaG_SelG Колко последователи имате? 10-11 ;дд Колко хора следвате? 40-50 Кои известни личности сте последвали? Които ме интересуват.. Последвал ли ви е някой известен? Мне А кой известен ви се иска да ви последва? Който и да е.. ;д Как намирате Туитър - скучен или забавен? Защо? Забавен ! Нещо друго относно Туитър?? Мне.. ;д | |
| | | ~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: Twitter Пон Май 28, 2012 2:13 am | |
|
Последната промяна е направена от ~MarieAn. на Пет Авг 17, 2012 7:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Twitter Вто Авг 14, 2012 5:29 pm | |
| Вие имате ли Туитър? Как се пишете? @AriMySaviour Колко последователи имате? 670 Колко хора следвате? 655 Кои известни личности сте последвали? Доста. хд 1D, The Wanted, Miley Cyrus, Ariana Grande, Demi Lovato, и т.н. Последвал ли ви е някой известен? Ами, Chachi Gonzales ме беше последвала, но ме unfollow-на, кой знае защо. ;д Следват ме също Carly Rae Jepsen и Ariana Grande. А кой известен ви се иска да ви последва? Някой от 1D. Как намирате Туитър - скучен или забавен? Защо? Еми забавно е, защото общо взето се споделят мнения и мисли по различни теми - идоли, музика, филми etc. Аз лично създадох и приятелства там, затова е приятно. Нещо друго относно Туитър? Направете си такъв. | |
| | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Twitter Вто Авг 14, 2012 6:55 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Twitter | |
| |
| | | | Twitter | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |