Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!

Go down 
+4
`Melody
~Rossita
-A.
rS.19 ♥
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeСря Май 23, 2012 1:23 pm

Оххх .. айдеее! Искам много, много молитви! laugh Сериозна съм! Стискайте толкова силно палци, че все едно ги стискате с три ръце! laugh

Beautiful ♥️ - четворкa? laugh
Върнете се в началото Go down
elly.xx
Неспасяем
Неспасяем
elly.xx

Warn :
МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Right_bar_bleue

( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща.
Брой мнения : 1610

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeСря Май 23, 2012 1:38 pm

xx.Somerhalder♥ написа:
Оххх .. айдеее! Искам много, много молитви! laugh Сериозна съм! Стискайте толкова силно палци, че все едно ги стискате с три ръце! laugh

Beautiful ♥️ - четворкa? laugh

Стискамее палци!!! smile
Ммм, да ;х
http://ask.fm/EllyLovato
Тuтu. ♥
Неспасяем
Неспасяем
Тuтu. ♥

Warn :
МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Right_bar_bleue

( : А day without u is like a year without rain <3
Брой мнения : 2415
Местожителство : Sof!aa

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeСря Май 23, 2012 6:57 pm

По-лесен беше, отколкото очаквах. (Говоря за 1-ви модул) Задачите с отворен отговор бяха супер лесни.
Втори модул 21 и 22 задача биваха, ама 23 и 24 нищо не написах. ;дд
Сега ще чакаме от МОН да го качат в сайта!
http://lovato.forumotion.com/forum.htm
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :
МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 3220

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeСря Май 23, 2012 9:56 pm

Интересно. Проверих си задачите и си образувах минималният бал....не ми стига за СМГ, но имам известен шанс за немската . (Съдейки по резултатите от миналата година) Дай боже да вляза в немската, а за ТУЕС всичко зависи от техния си изпит.

Вие как се справихте?
http://borianana.tumblr.com/
Тuтu. ♥
Неспасяем
Неспасяем
Тuтu. ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeСря Май 23, 2012 10:13 pm

Супеееер! Имам 56 (за 1ви модул) и съм много доволна! 130 От втория модул връзвам няк'ви 12-13 точки. ;д
Аз още не мога да си смятам бал, защото не знам колко ще решат да ми пишат учителките ми за годината.. Иначе на теб колко ти се получава бала?
Аа скала за оценяване, някой?
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :
МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeСря Май 23, 2012 10:26 pm

Бала ми е 34 и нещо минимум...
Каква скала за оценяване искаш?
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeСря Май 23, 2012 10:37 pm

Не намирам ключа с верните отговори. Някой може ли да ми даде линк?

Бори - бала ти е супер. Аз искам в първа английска. Дано да успея.
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeСря Май 23, 2012 10:46 pm

Линк.
Верните отговори са накрая. За 1 АЕГ ти трябва бал 33, 750. Мисля, че ще успееш. Късмет!
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeСря Май 23, 2012 10:50 pm

Ох .. сверих ги. Имам доста грешки на теста на първи модул и имам едва 47 точки, но с точките и от 2-ри модул мисля, че ще вържа 5. Може ли някой да ми каже при колко точки минимум е 5?
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeСря Май 23, 2012 10:54 pm

58т. е за 4.50 а за 5.00 е 72т.
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeСря Май 23, 2012 11:10 pm

Оо .. аз съм имала 48 точки, не 47. laugh И с точките от втория модул имам общо 62, устройва ме. laugh Бори, може ли по ЛС да ми кажеш как си преобразува БАЛ-а и, ако имаш да ми пратиш схемата за преобразуване на точките ? А иначе, Бори - ти колко точки имаш!?
Тuтu. ♥
Неспасяем
Неспасяем
Тuтu. ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeЧет Май 24, 2012 1:13 am

А 56 за колко е? laugh 68 от двата модула, де. ;дд
Бори, недей и праща ЛС, напиши тука и аз да се светна. ;дд Иначе, браво (Бори), на тебе ти е доста висок бала. На уроци ходила ли си?
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeЧет Май 24, 2012 1:37 am

^На уроци ходих цели 2 години и пак не е каквото очаквах, и още можеше, но поне по БЕЛ имам по-висока оценка.
Ето формулата:
2хОценка по БЕЛ+2хОц.по Мат+оц. от матура по Бел и Математика
Пример
2х6+2х6+4+4=24+8=32

ПС. 68т. е за 4.857.

Тuтu. ♥
Неспасяем
Неспасяем
Тuтu. ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeЧет Май 24, 2012 1:48 am

А как го смяташ това (68т. е за 4.857.) ?
А т'ва с оценките не беше ли обратното? В смисъл, оценката от матурите да се умножава х2, а не таз от даскало? Поне аз така го знам...
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeЧет Май 24, 2012 2:05 am

Цитат :
А как го смяташ това (68т. е за 4.857.) ?
От една скала за оценяване.
Ето формулата ако искаш:
1/28(брой точки+68)=оценката.

Цитат :
А т'ва с оценките не беше ли обратното?
Ми не знам, едно от двете е...

ПС. скалата
Мимето♥
Неспасяем
Неспасяем
Мимето♥

Warn :
МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Right_bar_bleue

( : Don`t w0rry, be happy
Брой мнения : 1115
Местожителство : Mystic Falls

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeЧет Май 24, 2012 3:28 am

Офф много се изложих по математика :(
Имам 65т. някъде общо от двата модула.
Ама задачите не бяха толкова лесни.
http://mimeto98.tumblr.com/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeЧет Май 24, 2012 3:33 am

Абе за всяка гимназия балът се смята по различен начин. Не са ли ви дали една книжка с гимназиите, в които да кандидатствате и кои оценки се искат? Понеже има разлика дали ще се в профилирана гимназия или професионална гимназия. Най-малкото, може да влезнете в сайтовете на училищата и да видите изискванията, за да влезнете там.
https://twitter.com/#!/rozaLiex
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitimeЧет Май 24, 2012 4:07 am

Абе, не си се изложила, Мими - и аз имам точно толкова и поне е 5. ;д
Чичи .. амии да всъщност моята е профилирана, така че предполагам, че ще вземат и оценката на искания за кандидатсване предмет.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!   МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ! - Page 2 Icon_minitime

МОЛИТВАТА НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Училище-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии