|
| Как станахте волейболни фенове? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Как станахте волейболни фенове? Пет Май 18, 2012 7:14 pm | |
| Как станахте фенове на волейбола като спорт? Какво ви харесва? Любимата ви част от играта?
А ако сте фенове на националния отбор, как станахте фенове? Кое ви харесва? Кой подкрепяте най-много, или иначе казано - към кой симпатиите ви са най-силни?
И моля в темата да не се намесват драмите от последните дни. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Как станахте волейболни фенове? Съб Май 19, 2012 12:46 am | |
| На волейбола като спорт симпатизирам от може би.. има няма 2 години. Първо ми хареса начина на игра - посрещането, разпределянето, сервисите и въобще всеки мъничък детайл, който е част от този спорт. Играта ми хареса повече от футбола, не знам и аз защо. Футболистите ме дразнят, докато волейболистите са едни умни и интелигентни хора. :D На националния отбор съм фен от година. Първоначално по телевизията хванах някакъв мач от световната лига във Варна. Лека полека започнах да се интересувам от отбора, от треньора и започнах редовно да гледам мачовете. Зарибих се, исках да знам всяка подробност за всеки един от играчите. За треньора също ми беше интересно да науча. А когато баща ми ми предложи да идем на мача с Русия на 30.06, въобще не се двоумих при отговора си. След този мач станах обсебена, буквално. Гледах мачове, гледах интервюта, четях статии, следях състезанията им. Не минаваше ден в който да не погледна спортен сайт. Сега нещата се поуспокоиха, но все още много обичам отбора и продължавам да ги подкрепям. Защото са повод да съм горда и щастлива. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Как станахте волейболни фенове? Съб Май 19, 2012 1:05 am | |
| Като спорт съм фенка от пети клас. Не че и много можех да играя тогава, обаче беше супер забавно. Иначе имам един спомен от по-ранна възраст с тати играехме и бяхме издържали доста време с горни и долни пасове и се хвалих насам-натам с "постижението" ни. :D В шести и седми клас с момичетата отивахме на физическо само и само да играем волей! Даже си спомням, че господина ме взимаше като "помощник учител" да му помагам да "научим другите".. Сега, в осми клас, след като научихме и правила и начина на игра - обожавам спорта. Харесва ми факта, че можеш да покажеш качествата си на игра в отбор. Харесват ми забивките, но най-любимото ми по време на игра е посрещането - а ако посрещна топката добре се чувствам супер яка. :D Винаги, когато можем, класът оставаме да играем волей до 8 вечерта, без значение от смяната. Доставя ни удоволствие и се подобряваме.
На отбора фенка не мога да се нарека, но ме кефят. Наскоро с тати скучаехме и преглеждайки каналите попаднахме на България - Словения и решихме да го изгледаме. Той ми разказа как преди, когато той е бил в отбора на училището бил много добър и печелили много състезания. Каза ми някои трикове и се забавлявахме гледайки мачовете им. На мача с Германия бяхме голям смях, понеже аз (която мрази всичко, що е българско) бях за България, а той заклет фен на немците беше за тях. Не можете да си представите дрязгата помежду ни. Накрая си се пренесох на компютъра и тук си доизгледах мача. Харесва ми, че на терена играят като едно цяло. Много са талантливи и гледайки ги, си подобрявам и собствените умения на терена. Но най-любимото ми е посрещането, при което играчът пада по гръб. ОБОЖАВАМ ГО! :D Супер забавно за гледане, duh. Не е лъжа, че много симпатизирам на Казийски. Веднага ме грабна с мощните забивки, а освен таланта му си го харесах и иначе.. Не е като да няма какво да се хареса. Това е.
И о, да. Никой от форума не е повлиял на зарибяването ми по волейбола, понеже тогава не съм ви познавала!? Нито път по националния, на дали някой е бил в мойта или на баща ми главата, докато сме тършували из каналите. :') Така че саркастични коментари и прояви от сорта на "Аз се зарибих - вие след мен" са доста нелогични.
Have a nice day. x | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Как станахте волейболни фенове? Съб Май 19, 2012 1:44 am | |
| ВОЛЕЙБООООООООООЛ! <3 Обожавам спорта! Това за мен е най-хубавият спорт ... по няколко причини. Започнах да го следя някъде 4-5 клас, а се зарибих в средата на 5-ти клас. Дядо ми е голям спортист. Какво ли не е тренирал - волейбол, футбол, тенис, плуване .. ии всякакви спортове. Той ме нахъса да започна тренировки и ми помогна. На него дължа уменията си .. доста от тях в момента, тъй като той ме тренираше нон-стоп всяко лято. Таа .. към края на 4-ти клас, започнах да гледам мачове заедно с него и първоначално не ми беше толкова интересно, но след като в 5-ти клас започнах да тренирам, започнах да следя всяка тяхна тактика, всеки сервис, всяка забивка и блокада. Станах им фенка. Не бях много добра по волейбол 5-ти и 6-ти клас, но към юни месец 2011, в края на 6-ти клас, гледах един мач на националите. Помня, че резултатът бе 24:20 за България в мач с Германия, и точно тогава Соколов изпълняваше сервис. Отбеляза, направи точка и взехме мача. Точно в този момент си мислех кога ли и ние ще започнем на трнировките да правим сервиси с отскок и в същия ден на трнировките, госпожата ни строи, за да опитаме. И .. аз бях първата, която го изпълни успешно. От този ден си обожавам Цецо Соколов и той е моят идол, зашото точно заради неговите умения, аз си направих правилно сервиса с отскок. Така че - просто никой не може да оспори, че аз завинаги ще остана верна фенка на Соколов! В седми клас, тъй като съм освободена от физическо, ходя там само, за да поразцъкам. А после на тренировки си играя. В спорта ми харесва най-много това, че не трябва насилие - не трябват юмруци, не трябват ритания, за да победиш. Винаги се играе честно .. освен, когато ти отсъждат некомпетентни съдии (имала съм този опит). Любимата ми част е всяка отбелязана точка. Обичам да гледам как феновете по трибуните крещят имената на играчите, а те се поздравяват помежду си. Най-любим елемент ми е посрещнето и забивката. Главно, защото те са едни от най-важните елементи като на първо място е посрещането. Без посрещане няма игра. Блокадата също, и сервиса .. абе всичко в този спорт ми е любимо. То просто .. всеки елемент има своите предимства. Разбира се, че съм фенка на националите. Ходила съм веднъж на техен мач и имах честта да се снимам с двама от тях (Цецо и Ники Николов). Изживяването е неповторимо - енергията, с която те зарежда публиката е неповторима. Искам и аз някой ден да имам честта да играя пред такава невероятна публика! Вече казах кой е любимецът ми - Соколов! №19! Всичките ги харесвам, но обожавам Соколов! Неведнъж съм казвала, че този спорт е едно от малкото неща, каращи ме да съм горда с родината си .. ако не и единственото. Тези играчи са показвали много пъти, че се борят докрай, за да докажат на България и на феновете си, че те могат да постигнат мечтите си и аз ги обичам за това. Буквално се обсебих от тях и знам, че винаги ще е така. Когато имам възможност ще ходя по мачове и ще подкрепям мочетата, както подобава. Та .. ето ме сега - ми клас. Вече съм основен състав, благодарение на националния отбор. А най-вече на Цецо, защото най-много неговите движение следях. Неговите забивки, неговите сервиси. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Как станахте волейболни фенове? | |
| |
| | | | Как станахте волейболни фенове? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |