rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: "Идолски съчетания" Нед Май 06, 2012 4:39 am | |
| Добре де, не е най-якото заглавие, даже няма никакъв смисъл, но аз ще ви разясня.
Когато харесвате две личности и засечете някакви цитати, които показват, че те се уважават, обичат и всякакви такива хубави работи. Ето за това е темата. Та сега кажете, имате ли такива съчетания на идолите? | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: "Идолски съчетания" Нед Май 27, 2012 6:13 pm | |
| Аз имам няколко такива. Винаги е хубаво, когато станат такива съчетания, не знам, на мен лично ми се сгрява душичката. Кристина Грими е фен на Металика, много пъти е казвала, че са една от любимите й групи. Първия път, когато го каза бях като 'adkoadjiahea как да не я обичам'. Друго, което ме радва изключително много е това, че Ариана Гранде е фен на ХП. А аз съм си potterhead (UNTIL THE END). Страхотна емоция беше когато разбрах точно това 'идолско съчетание', не знам, просто е супер. <3
едит; напоследък много слушам Deadmau5. Кристина Грими има гривна, ето тази. Днес докато гледах кавъра й на Somebody That I Used To Know прозрението ме удари. ОМГ ТЯ ИМА ГРИВНААААААААА
едит2: напоследък се зарибих по Tom Daley и си го обичам момчето. Та, днес, Liam (Payne) му е писал в Twitter послучай 4то място на Олимпиадата и заради един хейтър:
Това е толкова якооооо.
| |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: "Идолски съчетания" | |
| |
|