rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Стивън Хендри се отказа от професионалния снукър Чет Май 03, 2012 2:42 am | |
| Най-великият играч в модерната ера на снукъра Стивън Хендри, 7-кратен световен шампион, се отказа от състезателна дейност след поражение с 2-13 фрейма от своя сънародник Стивън Магуайър в битка между двама шотландци в Шефийлд. Хендри обяви решението си на пресконференцията си след срещата, мотивирайки се с желанието да обърне повече внимание на семейството си. | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Стивън Хендри се отказа от професионалния снукър Чет Май 03, 2012 2:47 am | |
| Новината беше доста шокираща. Аз като цяло бях много изумена от двубоя и как Хендри остана с толкова валко фрейма. Нечовешко. Не знам дали правилната дума е "шокирана", но определено доста изненадана от решението на Хендри. Не го очаквах. Все пак, той е един от най-добрите и класни играчи сред снукъра, има страхотни постижения! “I was in the sport to win, I didn’t wanna be just one of the others. I wanted to be the best, and for a little while I was.” - Stephen Hendry | |
|