~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Когато ви се чете, а не знаете какво Съб Апр 28, 2012 12:19 am | |
| Случва се на човек да му се чете книга, но да няма идея какво точно му се чете. Затова в темата може да казвате в какъв жанр ви се чете, роман ли ще да е, стихове ли ще да е, от кой автор ви се чете, а добричките съфорумци могат да се постараят да помогнат при избора. Можете да давате препоръки, или примерно кои книги според вас си заслужават четенето и т.н. Ще прощавате за идиотското заглавие.
Направих темата, с цел да помогна.. на самата себе си, колкото и егоистично да звучи. Искам да започна роман, като за лятото. Чете ми се нещо 'тийн' както се вика. хД Може да е на любовна тематика, но да не е нещо прекалено тежко и философско. С две думи - чете ми се хубав роман, може да е част от поредица. Претенции за цена и обем нямам. Да изясня: чела съм ХП (много ясно), Здрач сагата, Игрите на глада, Пърси Джаксън, Скитница, Никълъс Спаркс съм чела, и общо взето това е, което се сещам. Ще се радвам, ако получа помощ. ;д | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Когато ви се чете, а не знаете какво Съб Апр 28, 2012 12:28 am | |
| Амииии .. аз лично съм чела първите две книги от поредицата "Малки сладки лъжкини" и много ми харесаха. Препоръчвам ти ги! Няма да се разочароваш .. а и щом търсиш нещо тийнейджърско - тази книга е точно за теб! Интриги, любов ...
Азз търся нещо ... свръхестествено, но по възможност да е с тийнейджъри .. да става за човек на моята възраст. ;д | |
|
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Когато ви се чете, а не знаете какво Вто Юни 26, 2012 4:22 pm | |
| Аз също търся свръхестествено, мистерии, хоръри - от този тип. Или като Рос - някакъв тийн роман. | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Когато ви се чете, а не знаете какво Вто Юни 26, 2012 5:03 pm | |
| За свръхестествено мога да ви препоръчам вампирските поредици: Здрач (Стефани Майър), Академия за вампири (Ришел Мийд), Училище за вампири (П.С. Каст, Кристиан Каст), Братството на черния кинжал (Дж. Р. Уорд), Дневниците на вампира (Л. Дж. Смит)... А относно мистерии и хоръри - Рали, Стивън Кинг е първия автор, който ми изниква в съзнанието. ;д 'Намисли си число' на Джон Вердън също е добра книжка (личен опит). Има доста интересен сюжет, завладява веднага. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Когато ви се чете, а не знаете какво | |
| |
|