| Високи или равни обувки? | |
|
+8rozaLie Barbie. YesSir.. ~Rossita Kat3t0 ♥ ~Hope ♥~ rS.19 ♥ - NataLiya ~ 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Високи или равни обувки? Вто Апр 24, 2012 11:09 pm | |
| Високи токчета или равни обувки? Кой предпочитате .. Какъв вид ( маратонки, пантофки, кецове / ботуши, сандалки ) Какво ви харесва и какво не ? | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Сря Апр 25, 2012 12:30 am | |
| Зависи от ситуацията според мен. Високите обувки са подходящи за официални случаи като сватби, балове и т.н., но не мисля, че е особено комфортно да ги носиш така в ежедневието си. Поне на мен не ми е удобно. За разлика от токовете, равните обувки предлагат много повече удобство и можеш да ги носиш всеки ден. Не е толкова лесно да се спънеш с тях (макар, че аз не съм особено подходящ пример, тъй като се спъвам доста често ), но не можеш да ги носиш за абитуриентски бал, да речем ... не се връзва. Затова и двата вида обувки са подходящи за различни видове случаи, но аз лично предпочитам равните, защото са ми много, ама много по-удобни. | |
|
| |
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Сря Апр 25, 2012 12:49 am | |
| Наистина зависи от много неща. Ако излизам с приятелки из центъра, може по-високи обувки или сандали. Аз не нося токове често, но когато се налага обичам да ги нося, защото е готино с хубави дрехи и токове, а не например маратонки. Ще е смешно. Иначе в ежедневието си нося маратонки обикновено. Когато не ми се разправя с високи и модерни обувки (доста често ;дд), просто обувам любимите маратонки. Те могат да се носят винаги на разходка, дори из града, и са удобни. Затова и предпочитам маратонки в ежедневието и при спортуване, токове и сандали при разходка из центъра или на кафе. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Сря Апр 25, 2012 1:31 am | |
| Аз съм за равните. Както казаха и преди мен много, много по-удобни са. Обичам всякакви - пантофки, маратонки, кецове <3, ботуши ... сега, за пролетта особено, пантофките са много подходящи. :) Иначе през зимата си нося ботушки, като стане по-топличко минавам на кецове/маратонки. И високите обувки ги харесвам, но за по-специални случаи или дискотека (Макар че като гледам си ги купувам колкото да им се кефя - имам примерно едни, които си взех лятото и много си ги харесвам, но още не съм ги носила навън ;д). Не ме кефи примерно на училище да се изтреса с някакви токове като първата кифла .. ;д
| |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Сря Апр 25, 2012 2:56 am | |
| Наистина много зависи от повода и най - вече от дрехите. Обожавам и двата вида обувки.. По принцип обожавам кецове, пантофки и високи токове. Токовете са ми нещо като мания обичам да си ги нося не само по специални случай, но и в ежедневието, например на кафе, на разходка .. Кецовете са ми наистина за ежедневие. Училище разходки излизания и всичко. Но наистина не мога да избера . . . обожавам и двата вида обувки. | |
|
| |
YesSir.. Неспасяем
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Сря Апр 25, 2012 3:09 am | |
| Много съм съгласна стой адски грозно високо момиче с 15 сантиметра токче . . . Адски грозно е. Или пък момичета който не могат да вървят на токове, а се клечат. Тъпо е! :) | |
|
| |
YesSir.. Неспасяем
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Сря Апр 25, 2012 3:13 am | |
| "Всяка жаба да си знае гьола!" | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Сря Апр 25, 2012 3:30 pm | |
| | |
|
| |
YesSir.. Неспасяем
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Сря Апр 25, 2012 3:40 pm | |
| Ами не знам Стеле! Но за мен просто е грозно да гледам момиче високо 1.90см ... | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Сря Апр 25, 2012 4:21 pm | |
| Ами аз не мога да търпя да гледам момичета с токчета, още повече, че те дори не могат да ходят. АДСКИ ГРОЗНО Е. Но всъщност това не ме засяга особено. Не ми пука дали ще си счупят краката или едвам ще ходят.
Аз лично предпочитам равните обувки. Не съм от най-ниските и не се чувствам удобно в токчета, така че не нося. Маратонки и кецове предимно. В момента имам два чифта маратонки, които сменям и супер много им се радвам. Кецовете си ги хвърлих преди около три седмици, понеже ги бях направила на нищо. Пантофките не са лоши, зависи от моделя. Иначе да, супер сладки са. Зимата и аз си нося ботуши, сегашните супер много си ги харесвам, макар че до година май ще се сменят.. ахх.. :( За лятото джапанки.
За официални случаи равните обувки също са много подходящи, стига да си пасват на облеклото. Не е задържително да си на 5 см токче и да се фукаш. :') | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Сря Апр 25, 2012 7:39 pm | |
| Стели, Андреа не е толкова висока, токовете я правят висока. И и отиват :) И не говорим за момичета на токчета, без дрехи както си дала пример с снимките на Виктория Сикрет. А последните снимки, първо момичетата не са ниски ! :) И супер много зависи. Ти как виждаш някое момиче 1.90 с 15 санта токче? Не знам. Мое мнение. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Чет Апр 26, 2012 3:51 pm | |
| Андреа е висока. А на последните снимки момичетата определено са ниски! На токове са колкото мен, а аз съм 1.65. То си личи, виж й крака.. Естествено, че мацка почти 2 метра няма да сложи токове. Неестетическо е, а и не съм виждала майче досега. :Д | |
|
| |
BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Пет Апр 27, 2012 9:26 pm | |
| Адски нелепо е да видиш някъде по улиците момиче(та) с високи токчета, които си кривят краката на фльонги и вървят като ритнати кобили. И никак не им отиват токчетата, и пак ги носят, и стават за посмешище... само защото е модерно да се носят такива обувки.
Изцяло съм привърженичка на равната подметка - маратонки и кецове. Може и ботуши, но пак с равна подметка. Лятото съм с чехли и сандалки, но вторите пак са с равна подметка. Токчета си позволявам да нося изключително рядко, защото не съм свикнала много-много... И ги нося само по по-важни събития... | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| |
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Съб Апр 28, 2012 2:34 am | |
| Аз много харесвам високи обувки. Ама много. Адски красиви са ии правят краката да изглеждат по-добре - издължават, правят ги по-слаби (поне по мое мнение). НО това не значи, че аз всеки ден се качвам на 15 см ток. Напротив, и аз като повечето нося високи обувки само по повод, а не всеки ден в училище да не мога да кача стълбите без да ме заболят краката. То аз не съм и много опитна в носенето на такива обувки де, но няма значение. Иначе зимата нося ботуши - равни, ии, ако не е мокро и много студено, може и маратонки. През пролетта главно пантофки и маратонки. Лятото - сандали, също равни. | |
|
| |
Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Нед Апр 29, 2012 12:28 am | |
| - Kat3t0 ♥ написа:
- Аз съм за равните. Както казаха и преди мен много, много по-удобни са. Обичам всякакви - пантофки, маратонки, кецове <3, ботуши ... сега, за пролетта особено, пантофките са много подходящи. :)
Иначе през зимата си нося ботушки, като стане по-топличко минавам на кецове/маратонки. И високите обувки ги харесвам, но за по-специални случаи или дискотека (Макар че като гледам си ги купувам колкото да им се кефя - имам примерно едни, които си взех лятото и много си ги харесвам, но още не съм ги носила навън ;д). Не ме кефи примерно на училище да се изтреса с някакви токове като първата кифла .. ;д
+1 | |
|
| |
~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? Пет Май 04, 2012 1:24 am | |
| Аз по принцип харесвам и двата типа, но по-удобни са ми равните. И под равни-кецовете. Иначе и тези обувчици-пантофки са ми много симпатурски, но не чак толкова удобни като кецовете. Високи обувки-понякога и такива слагам, като се има впредвид ръста ми мога да си го позволя, че даже е препоръчително xD Не мога да кажа че е най-удобното нещо за мен, но понякога красотата изисква жертви Естествено и изборът ми на обувки зависи и от ситуацията-няма да тръгна да катеря Еверест с токчета я -.- | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Високи или равни обувки? | |
| |
|
| |
| Високи или равни обувки? | |
|