- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Мъртва ли е найстина Алисън? Вто Апр 24, 2012 10:29 pm | |
| Според вас наистина ли Али е мъртва .. Тя ли тормози момичетата ? И във филма дали Али има сестра близначка, както е в книгите ? Вие как мислитее ? | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Мъртва ли е найстина Алисън? Вто Апр 24, 2012 10:32 pm | |
| Не мисля, че е тя. Пък и нали в предните епизоди Али е получавала заплашителни съобщения от -А. ;д Някак не се връзва да е тя, нали са били приятелки и.. така. ;д А за това дали има сестра близначка.. възможно е, и ако наистина има - предполагам, че е тази, която на последния епизод във 2ри сезон отиде при Мона, и тя нали беше обелчена в червеното палто/сако/шлифер/каквото е там. | |
|
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Мъртва ли е найстина Алисън? Чет Авг 16, 2012 7:59 pm | |
| - ~dreamer. написа:
- Значи,вижте това:
Малките сладки лъжкини никога не са знаели, че Али е имала близначка на име Кортни, която е била луда. Един ден Кортни успява да смени мястото си с Али. Алисън, която момичетата са познавали е всъщност Кортни! Когато истинската Али най-накрая се е върнала, е убила Кортни.
Да, но това не се ли отнася за книгите? Иначе и аз мисля като Рос, няма как Али да е А, освен ако сама не си е пращала съобщенията и т.н, което е малко абсурдно, ама знае ли човек.
| |
|
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Мъртва ли е найстина Алисън? Пет Авг 17, 2012 3:27 am | |
| Сериала няма да се развива по книгите. | |
|
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Мъртва ли е найстина Алисън? Пет Авг 17, 2012 4:39 pm | |
| - ~dreamer. написа:
- enormous-heart написа:
- ~dreamer. написа:
- Значи,вижте това:
Малките сладки лъжкини никога не са знаели, че Али е имала близначка на име Кортни, която е била луда. Един ден Кортни успява да смени мястото си с Али. Алисън, която момичетата са познавали е всъщност Кортни! Когато истинската Али най-накрая се е върнала, е убила Кортни.
Да, но това не се ли отнася за книгите? Иначе и аз мисля като Рос, няма как Али да е А, освен ако сама не си е пращала съобщенията и т.н, което е малко абсурдно, ама знае ли човек.
Четох го в една статия във фейса,но не знам дали се отнася за книгите или за филма.Също,имаше още една статия-Кой е А? и там пишеше,че след като Мона влиза в лудницата,Алисън заема нейното място и се превръща в А. Това пак се отнася за книгите. И макар че казаха, че сериалът няма да се развива по книгите (аз за това и не очаквах Мона да е А), вече започнах да се съмнявам. :D Както и да е, аз намерих една интересна статия, относно новите заподозряни - Пейдж, Али и Рен. И когато четох за Али, развиват теорията за близначката/сестрата на Али и по-скоро, че в книгата близначката е Courtney DiLaurentis, а във филма се появява CeCe Drake. Ох, и аз станах малко подозрителна към Сиси, но пък тя е излизала с Джейсън, което прави нещата още по-объркани. На някой ако му се чете тук. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мъртва ли е найстина Алисън? | |
| |
|