Казва, че Kiss Cam-a е бил най-унижаващото нещо, което й се е случвало. Какво му е толкова унижаващото да целунеш приятеля си публично? Каза го така, сякаш едвам е изтърпяла целувката. Пф, жалко.
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Казва, че Kiss Cam-a е бил най-унижаващото нещо, което й се е случвало. Какво му е толкова унижаващото да целунеш приятеля си публично? Каза го така, сякаш едвам е изтърпяла целувката. Пф, жалко.
Съгласна съм. Едва ли сме единствените, които мслим, че е странно и жалко да каже, че да целуне публично момчето, което "обича" е унижаващо ...
Иначе щом е за филм едва ли ще има много време за срещи с феновете си.
Страхотно интервю. Раянчо почва много да ме кефи. Винаги е бил по-разчупен от останалите. Момичетата също зададоха доста смислени въпроси.
А за унижаващото..не мисля че съм съгласен с вашето неодобрение. Да, аз също не бих се притеснявал, но няма как да го знаем за Селена. Тя за личния си живот винаги е била света вода ненапита и смятам, че може би това държание й се връзва. Тя не звездее и не иска личния й живот да е постоянно на показ. Притеснява се когато трябва да се целува с Джъстин, също както се притеснява когато папараците я снимат. Не виждам защо разликата да е толкова голяма. Не желае камери за интимните си моменти и аз я подкрепям (като човек, като фен я мразямразямразя). Много е лесно да кажем за мен това не е така през моите очи, смятам, че трябва да се опитаме да влезем през нейните очи и тогава да казваме колко е странно.
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Еми Митко, ако искаш вярвай - аз се поставих на мястото й. Не е чак толкова страшно, да целунеш приятеля си, докато те снимат и цяла зала те гледа. Примерно ако бях известна личност и ходех с такава - не бих се притеснила ако трябва да го целуна за нещо такова като Kiss Cam. Тя може да се притеснява - окей, това приемам, обаче защо казва, че е било най-унизителното нещо в живота й? В смисъл такъв.. странно е, дори и да те снимат и т.н. ;д
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
Примерът ти е неподходящ Рали, снимките на плажа са интимен момент. Те НЕ са знаели, че ги снимат. Могат да проедполагат, но предположението все още не е знание.
Аз пък не взех на сериозно този й лаф Теди. За мен беше от типа уатевър. Тя няма да го запомни като най-ужасното нещо. Принципно Селена обича в интервюта да си прави такива лафчета, без да вкарва смисъл в тях.
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Не съм в главата й, но с няколко (стотина) интервю които съм й гледал, тя си го има това желание да хиперболизира несериозните неща и да не мисли РЕАЛНО това което говори. Не става въпрос за сериозни теми, а просто подхвърлен лаф там, подхвърлен лаф тук, в които грам няма логика да ги мисли.
rS.19 ♥ Неспасяем
А, сега се заслушах в други нейни думи. Казва, че всички са гледали към онзи екран и е смятала за сладки тези двойки, които е трябвало да се целунат. Но когато тя трябва да го направи - умира от срам. Шматка.