Това е романа, за който споменах в темата си. Разказва се за едно младо момиче, Евър Блуум, което се запознава с нежния и мил Пък. Скоро той й признава тайната си: че е първия демон в света. Когато брат му, Луцифер, който също е роден демон, слиза на земята за пръв път от 1000 години, той също се влюбва в Евър, а тя се раздвоява в чувствата си към двамата. Когато опитва да избяга, за да живее нормален живот, Евър е нападната от вампир и губи почти всичката си кръв. Спасена е от демон, който я отвежда при братята. Осъзнали, че нямат друг избор, братята превръщат Евър в демон. Оттам нататък не съм го измислила, но Евър ще стане кучка , нещо като Катрин от ТВД ии... нататък ще мисля, ето откъс:
Единствено стъпките на Евър отекваха наоколо. Беше тъмно и тихо, едри капки дъжд падаха на земята и образуваха локви. Дъждът се сливаше със сълзите на Евър, но тя не спираше. Продължаваше да тича, плачейки. Оставаше без дъх, но трябваше да избяга на всяка цена. Нямаше сили да приеме факта, че мъжът, когото толкова много обичаше, бе демон. И то първият демон в света, както той сам й бе казал. Евър спря и подпря ръце на коленете си. Искаше да изкрещи, за да се освободи от болката, която я задушаваше, но нямаше сили дори за това. Тя просто се свлече на земята безсилна и заплака, закрила лицето си с ръце.
Изведнъж се огледа. Сигурна беше, че бе чула стъпки. Но наоколо нямаше жива душа. "Стига си си въобразявала!", каза си строго тя. Но тогава отново чу стъпки. Вече беше сигурна, че не си въобразява. Дали беше възможно това да са Пък или Луцифер? Ами ако бяха тръгнали да я търсят? Тя не беше сигурна, че иска да се скрие от тях , но така или иначе нямаше сили и смелост да се върне и да приеме факта, че мъжете, които обичаше еднакво силно, са чудовища. А и не искаше да скара кръвни братя, понеже и двамата я обичаха. Тя отново се огледа и отново не видя никой, но стъпките се приближаваха към нея. После видя един силует, който се приближаваше към нея, а после започна бързо да обикаля около нея. Нямаше шанс да избяга. Последното нещо, което видя, бе как силуетът се приближи до нея, сграбчи я и впи зъби във врата й.
Ако някой може да измисли заглавие, ще съм му мнооооооооооооооооооооооооого благодарна! Ако може да съдържа думата "сенки" ;дд Hope u like it!