~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Статия на WWD Чет Апр 12, 2012 9:29 pm | |
| С 2 определено "пораснали" филмови роли, нейния първи аромат и лятна модна колекция, Селена Гомес е решена да се противопостави на разбирането, че тя е еднообразна тийн знаменитост.
"Аз се наслаждавам на това да правя неща, които ми позволяват да разгърна способностите си", каза Селена, която ще отпразнува своя 20ти рожден ден на 22 юли. "Аз искам да продължа в тази посока".
Гомес привършва работа по филма "Spring Breakers", който ще излезе следващата година. "Беше много различен вид роля за мен", каза тя. "Аз играя религиозно момиче на име Фейт (Faith). Нейните приятелки не оказват най-доброто влияние и искат да отидат на пролетна почивка, но не могат да си го позволят, Затова те ограбват един магазин и се измъкват безнаказано - и отиват на почивка. Накрая ни хваща полицията, отиваме в затвора, и героят на Джеймс Франко, дилър на дрога, плаща нашата гаранция."
Прочетете цялата статия тук. | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Статия на WWD Пет Апр 13, 2012 4:35 am | |
| Интересно. Нормално е Сели да иска да излезе от ролята на Дисни принцеса и да иска да я възприемат като голямо момиче и все повече започва да се доказва като такава ! Успех, Селена ! | |
|