|
| Класът ви | |
|
+7*Радии <3 -A. - NataLiya ~ Wesley.x ♥ `Melody ~Starlight. rozaLie 11 posters | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Класът ви Съб Апр 07, 2012 2:17 am | |
| Е, всеки има/е имал клас, кажете по няколко думи за него. Разбирате ли се, как са хората, забавлявате ли се.. всичко. | |
| | | ~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Класът ви Съб Апр 07, 2012 2:45 am | |
| Първият ми клас(от 1 до 7): ужас и безобразие. Деляхме се на лагери, ужасна дискриминация, игнориране на "неготЯните". За седем години мога да кажа че класът почти напълно смени облика си. Много хора се преместиха и дойдоха нови. Имаше кифли, имаше пикльовци...шарена картинка. Аз лично не си го харесвах. От там мога да кажа че извадих късмет с две момичета, с които и до сега си поддържаме прекрасните оtношения. Сега ако се размина с някой от другите ми съученици и едно здрасти няма да можем да си кажем, а да не говорим за нормален разговор.
Сегашния ми клас(от 7 нататък): това е класът, с който сравнявам предишния. Пак си има лагери на "готЯните", "смотЯните", "метлите", "крушите и кексовете"(няма клас без такива групировки), но границата не е чак толкова ясно изразена, както при предния клас. Тук вече става въпрос за едно взаимно разбиране и толерантност(може би възрастта си казва думата). Има хора, с които можеш да седнеш да си говориш и на по-сериозни теми, има и лигльовци и лигли, но не изпадаме в крайности като междулагерни войни и прочее. Подкрепяме се като цяло. Мисля, че сегашният ми клас е дооста по-добър от предния. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Класът ви Съб Апр 07, 2012 4:23 am | |
| Класът ми до седми клас не беше лош. Все пак седем години, все някак сме се траели. Много се деляхме и имахме спорове, но то това като цяло е нормално. Важното тук е, че все пак аз там намерих приятели, с които все още поддържам контакт.
Новият ми клас е.. РАЙ. ОБОЖАВАМ ГО. От първия ден всеки уважаваше всеки и бяхме на едно мнение за всичко. Подкрепяме се и много се обичаме. Много бързо се привързахме един към друг. Просто с всеки мога да си имам сериозна и не толкова сериозна приказка. Те са най-добрите от най-добрите. Понякога не мога да ги трая, но когато се замисля, наистина виждам най-добрия клас. И сега смятам да напиша по нещо за всеки, че няма как иначе.
1. Алекс - нея си я познавам от старото училище и бъдейки сега заедно само ни прави по-близки и по-приятелски една към друга. На нея определено споделям неща, които са ми се случвали преди и имаме много общи приятели. Освен това Алекс е адски якия човек, супер хейтър, забавна.
2. Сиси - душата на класа. Много мило същество, много е красива, indeed. Има страхотна тяло, признали сме я и за "тяло" на класа. Забавна е, знае как да се забавлява и винаги разведрява обстановката, било то ако откаже нещо или просто пусне лаф. Мога да и споделям и знам, че в нея мога да намеря подкрепа за каквото и да е.
3. Богдан - това си е нашият Карлосон. Наистина приликата си я има. Боги е супер мирно момче, не зе е изцепвал все още. Те първа идва моментът, в който ще се опознаваме.
4. Боян - не сме си говорили особено много, но го уважавам и супер много му се кефя на начина, по който чете.
5. Братана - вярно е, че скоро имахме спречкване и има черти в нея, които не ми харесват, но тя ще стане страхотна жена. Полага усилия и е готина, като цяло.
6. Василена - чалгарчето! Много е готина, особено като играем волей и като бие сервиз, вечният лаф е "Сега ще бия, само сега не ме ПРИтиснЯАЙТИ!" Супер смях става.
7. Веселина - ами всъщност с Весито много не си говорим, понеже има периоди, в които не я трая. Но като цяло винаги се смее на шегите ми. Абе тя обича да пее, ама не може, ама пак пее всеки път, когато някой има рожден ден.
8. Габриела - Габито.. имам някои лични причини да не харесвам всичко в нея, но винаги съм се старала да и давам съвети и да и помагам. Тя си е "кифлата" на класа, но определено можем да водим много смислени разговори. Печена е и е супер миличка, не е някаква надута.
9. Георги - the know-it-all human. Георги е супер печен, винаги ни спасява, когато не знаем някоя дума, не е стиснат. Мързелив е, но е готин. Днес епичното беше, че ми върза връзките на кецовете и ми разтегна крака. Абе много ни ядосва, много си патим заради него, ама много го обичаме.
10. Герито - много е тиха, но когато се разговори имаме страхотни разговори. Мила и услужлива, умна и старателна. Нашата си Гери!
11. Дафи - като работим заедно по математика сме супер добри! Супер весел човек е, много е готина, имаме много общи теми, говорим си супер много и е супер яка.
12. Димитър-Пресиян - има моменти, в които просто не мога да го трая, но всъщност той всеки ден ми повтаря колко ме уважава и обича. Няма как да не отвръщам със същото, страхотен джентълмен си е. Много добър приятел и супер веселяга. NOSSA NOSSA
13. Жана - волейболистката ни. Бременната ни Жана винаги отсъства, ех.. много е заспала и тва супер много ме кефи. JANA THE BEST. Супер много се кефя като ми каже, че съм играла добре волей, чувствам се още по велика - все пак Матей Казийски го казва! (Матей и шала.. хахахаа)
14. Иван - Ваньо е душичка. Даде ми тиранти. Ми супер як пич е, много го уважавам, много си говорим. Много ми се смее на манията по червеното и лафът ни е "ТИ НЕ РАЗБИРАШ!"
15. Йоанна - може би единственият човек, с когото имам проблеми, така да кажа. Но като цяло не ми прави впечатление, мила е, жалко че няма собствено мнение.
16. КОНИИИИИИИИИИ - страхотната ни Кони! Много сладка, супер мила, моята съотборничка, когато иде до волей. Супер чаровна, обичам я.
17. Мария - аз за Мария не веднъж съм говорила. Само това ще кажа - ОБОЖАВАМ Я.
18. Мила - много е тиха, много повиши нивото си, достойно за уважение.
19. Моньо (Моника) - най-лудият човек. Много се забавляваме. Когато и казах нещата, които не харесвам в нея, тя не започна да ме нарежда, а искаше да си оправим отношенията. Адски много я уважавам за това!
20. Никола - ми лафът си ни е "ООООООООП" и то повече не ни трябва. Много ми прилича на братовчед ми и е супер готин.
21. Николен - "Е НЕ МОИТИ ДА СА СБИИТИ!" ХАХАХА Нико е машина, кефим му се.
22. Пламена - много амбициозна, забавна, сладка, умна, класива, луда, психо. Обожаваме я.
23. РЕНИИИИИИ - ОБИЧАМ Я СУПЕР МНОГО.
24. Станислав - плейбойчето. Бе готин е, ОБОЖАВАМ му смеха, супер много лафове.
25. Траян - аз него супер близък си го чувствам и много се дразня, когато паднем по волей. Имам чувството, че го предаваме, абе супер як е Траян, винаги с някой нов и оригинален лаф излиза.
26. ХРИСТИНА - НАЙ-ЯКИЯТ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА. ОБОЖАВАМ Я ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ! | |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Класът ви Съб Апр 07, 2012 10:57 pm | |
| Ей, страхотна тема!!
Подобно на ~Starlight., и в моя клас има групи, а те са разделени на по още няколко групи. "Зубърите" се съставят от две момичета, които от където и да ги гледаш са си такива (не е за ученето, а за начина на държание и обличане). "Саможивите" те са повечко, но са си такива и си им харесва(в което няма нищо лошо). И Групите на Готините:"Спортисти", "Кифли", "Безделници(и маймунки)" и "БФФ-тата". Общо взето в моя клас има доста лидери (така наречените алфа, което води до много спорове, но сме и единни, когато си поприберем рогата.) Атмосферата е веселяшка в повечето време, не липсват и леки сбивания .
1.Аделина-Тя е от "Саможивите", няма постоянни приятелства, самочувствието й е огромно (което ме дразни), но на повечето от нещата сме на едно мнение. Веднъж ми заприлича на президент и й подхвърлих тази идея, не нея ест. и хареса. Обича да си отстоява мнението и да защитава със силата на словото абе президент и половина. Иначе е веселяшка.
2.Ангел-Ми, той е към "Безделниците", нахален досадник като цяло, разбира от шеги и дава да преписвам домашните от него. Леко е обърнал резбата този човек, казвам ви! Винаги му го натяквам, когато ми иска химикалка (харесал си е една розова и едва ли не му я нося за него да си я ползва) .
3. Аз от групата на "БФФ-тата"
4.Веси- От "БФФ-тата". Ми имаме дъъълга история на нашето приятелство. Като цяло е trouble maker и аз покрай нея. Страхотна е като приятелка, но много се сърди! За щяло и нещяло. Иначе имаме много общи неща и тайни....
5.Виолета-От "Зубърите", държи се странно, облича се странно, говори странно, но пише невероятни стихотворения и се старае много да се внедри защото е сравнително нова.
6. Георги-"Безделник" по душа и пълна откачалка (след мен според класацията ). Сродна душа ако искам да се хиля с някой без причина (тишината е смешна, знаете ли ??)
7. Диляна- От "Зубърите". Вампирски поглед, не се усмихва само учи и това е! Нямам представа как момиче като нея може да ходи с човек като НЕГО!?! (истинска любов....едва ли. Ако беше така, той нямаше да продължава да флиртува...)
8.Димитрина-Член на "Саможивите". Нея няма да я коментирам, мила е, но трябва да се изкъпе .
9.Евгени-Основател на "Саможивите". Разглезено, богато хлапенце...
10.Елизабет-Едно малко сладко Кифле, но само на външен вид. Иначе е много добро и мило момиче, независимо от това, какво говорят за нея, аз знам че не е типичната кифла (въпреки че ходи с Карадашков, а после го заряза.... )
11.Йоана-От "Саможивите", за нея се носеха най-отвратителните слухове, но в крайна сметка се оказаха истина. Държа се мило с нея, защото знам, че й е трудно. Преди години тя навлече една моя Фр във нещо много гадно и тя напусна заради ударите от Савина.
12. Йонко-Стар приятел. Малко странен, но много талантлив в изобразяването на сгради и кораби с много детайли. От "Саможивите".
13. Криси-От "БФФ-тата". С нея имаме още по-голяма история. Не се сърди, весела е маняк на тема шоколад. Обича да се смее и понякога пуска готини лафове. Голям сладур !
14. Николай-"От спортистите". Още наричан от мен Плевен, Тиквеник, домат и пенгвен!! И той ми вика по различни начини де. Толкова е глупав, че няма как да го мразиш. Има детска физиономийка и е голям сладур. Истински отворко. Артистичен е и все му викам да стане футболист (това тренира) или да стане коментатор на мачовете (такъв му е тембъра на гласа). Няма скука, когато е наоколо!!
15. Николета-От "Саможивите". Имаме мнооого история с нея.
16. Роберто-От "Саможивите". Ми странен е от моя гледна точка, но е може би единственият нормален в класа.
17.Савина-Офф....Дълга история, много караници, много боеве, големи драми. Не се търпим едва се сдържам да не й оскубя перушината
18. Станислав-Той е от "Маймунките". Викаме му Сельо, защото се напъва да говори на диалелт! Много е силен. Сладък е, особено като го бъзикам че мускулите му са от мъкненето на кофи за прасете.
19. Светослав-От "Маймунките". Пълна злоба! Краде бисквити, зъби се и обича да праща СМСи с "Ej mangal . Kwo prai6?" Сладур!
20. Тя се уплаши и напусна
21. Тодор-От "Спортистите". Нямам думи. Не знам какво да кажа за него. Хем съм възмутена от него хем не мога да го изкарам от главата!! И вместо да се радва на гаджето си, продължава да флиртува и то пред нея. Е тва е простоо нямам думи. Да не говорим за предисторията.
22.Моника-От "Кифлите" истинско кифле с веселяшки характер. Обича да драматизира и да се лигави. Малко ме дразни... | |
| | | Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Класът ви Пет Май 11, 2012 3:21 am | |
| Много хубава темичка ... Аз лично обожавам класа си .. е, да големи кавги се водели,ама това си е нормално ... Както и във всеки клас си имат черна овца така и при нас ..
1:Ангел - глупавият недодялан .. - голям смях беше паднал, когато трябваше да бягаме и отново бягахме, тъй като беше направил една единствена грешка и излези,че ние момичетата бягахме 600 м. , а момчетата 1200 м. ;дд
2:Асен - тъпият мъжака .. к'во да кажа?Човека има очила за 2 лв .. 2 ЛВ!!
3:Айхан - тоз е новият от тази година .. шматка , ко да кажа .. а момент .. ГЛУПОСТАРЯТ В КЛАСА!Айде т'ва - онова , ама к'во говоря всички са такива!!
5:Валя - и .. тя нова.Леко ме дразни щото е голяма мъжкарана ..
6:Васил - айде и той е един от новите .. к'во да кажа?един кротичък .. ;дд
7:Габриел - смотльото на класа
8:Напусна или май се носеше слух, че се е оженила ...
9:Аз - откачената шматка, която или се бъзика или спъва някой наред ..
10:Напусна .. ;дд
11:Жасмина - Айде и таз при момчетата .. баси пиклата!
12:Иван - Иван бузака или просто кинг-конг ..
13:Ши го съдят .. ;д
14.Иван, друг:Абе лудият руснак .. ;дд
15:Напусна .. ;дд
16:Илхан - ха ха .. една от лудата шматка ..
17:Копелето Лазар - ама той наистина е копеле ..
18:Нелко - сладкият и дребен футболист ..
19:Напусна , бате ..
20:Пресиян - черната овца на класа .. всички е ,, по негова вина'' ;дд
21:Светла - мацката, която не идва на даскало ..
22:Ризо - лудият и обичаш сливи човек ..
23:Станимир - на кратко футболиста .. абе те с Нелко,Лазар,там Илхан,Айхан праят 4 - ка .. ама не по оня начин ...
24:Теменужка - Клюкарката ..
25:Напусна .. ;дд
26:Христо - един огромен гадняр,който си пада и той към момичетата ..
27:Поредната мацка, която не е идвала от началото на втори срок ..
Еми т'ва са нашите откачалки .. много ги обичам , има един който най-многоооо < 333 | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Класът ви Съб Май 12, 2012 6:09 am | |
| Общо взето не си харесвам класа ! .. Има хора с който се радвам, че се запознах, но харесвах стария си клас много повече. Ето ги и по именно. :)
1. Антони. - Не че го виждам много често ! ;д Ама си ми е партиика .. кой друг ще се навие да ме носи цял ден по коридорите на конче ? ;д ХАХА Пекан е ! =) 2. Атанас. - Не съм си говорила с него .. не ми допадаа .. отвратителен ми е , антипатичен .. 3.Веса. - Абе последно време почна да ме дразни доста иначе си имаме приказката, ама малко интригантка си пада. 4. Георги. - Абеее мисли се за много велик. Не ми допада .. На едно здравей, здрасти сме. 5. Даниела. - Душичката миии .. много я обичам.. Много ми е готина .. разбира ме, смеем се, говорим си и ми харесва това,че каквото има отива и го казва в очите на всички .. не е мишка като повечето от класа. 6. Десислава. - Перверзницата ми ! .. От миналата година сме си близки ии ми е многоо миличка .. винаги бих я подкрепила както и тя мен .. 7. Дилянка. - Ми много се караме, ама си я обичам де .. различна е ама ме разбира и много ме обича. Малко е филмирана ама там и е чара. ;д 8. Димитър. - Отличника .. Може да е отличник по всичко, но не е някъв зубър да е отделен от всички . Много е готин и си имаме приказката. 9. Елиф.- Сладурана е .. Говорим си, но не сме толкова близки ! :) 10.- Илиян - Без коментар, мисли си, че света се върти около него ! .. 11. Инеса. - Душичката ми .. Много ме разбира и много и надувам главата.. много е готина ! 12. Мария - Изгонена. 13. МАртиян. - Малко вятър го вее на бял кон, ама е готин разбираме се ! 14. Мейлин. - Тя е по - мълчалива, но е готинаа .. разбира се с всички и не фкарва филмарски истории. 15. Мехмед. - И него ако го видя по веднъж в месеца ще е цяло чудо.. ;ддд 16. АЗ ! ;д 17. Озджан. - Миии нямам коментар .. разбира се с всичкии .. не е проблемен ама лично аз си нямам приказка с него .. ;д 18. Пламена.- Свитичка е ама ми е голяма душа и тя !! .. Много ми помага и ми слуша глупостите. 19. - Ремзи - миналата година бяхме голяма партиика ама тази година не толкова иначе е много пекан ! 20. Стефан. - Много го обичам въпреки, че му вкарват филмите малко амаа иначе е много пекан ии си ме разбира много добрее ! 21. Стефани. - Малко филмарка си пада според мен ама е забавна такава .. ! | |
| | | -A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Класът ви Съб Май 12, 2012 3:14 pm | |
| Хубава тема. Ние сме 11, моля не се смейте! Повечето напуснаха след 4 клас и останахме малко..Общо взето си обичам класа, малко сме, което прави по-малко караници.. Може да се каже, че сме на групи, ама ще е проувеличено,ако го кажа..Та: 1.Анатоли - Тольоооооо!! Него го познавам от детската градина. Абе само на компютъра седи или си играе на телефона. Задръстен е, малко бавноразвиващ, но не е някакъв луд.. Намират ми се теми с него, ама не е толкова често. 2.Анна - Супер сладка, родени сме на един ден иии само двете си се движим, постоянно съм с нея. Не се сърди за глупости, нито аз на нея. Забавна е, смеем се доста често! Печена е много. 3.Биляна - Напусна след 5ти клас.. 4.Валентин - Той си пада така малко тежкар.. Но не е от тия, дето да ни кара да му падаме на колене (не в буквалния смисъл, разбира се).. Просто си е такъв от малък. Познаваме се от детската иии така.. Забавен е, но много бързо си мени мненията. Сбивали сме се, ама не толкова сериозно, а сега ми вика мечо ххахахахах . Може да се каже, че е печен.. 5.Виктория - Оффф, за нея не ми се говори! Тя е задръстенячката на класа, само безсмислици говори. Преди бяхме приятелки, защото не беше такава.. А сега само ми говори глупости.. Филмирана е. 6.Габриела Захариева - Какво да кажа.. 6 години най-добри приятелки, а после.. Няма да разказвам как сме се скарали. Не е кифла, но много и знае устата напоследък. Никога е нямала гадже, нито е харесвала някой R U SRSLY? Движи се с другата Габриела. Постоянно се смее на всичко.. 7.Габриела Светлинова - ЛИГЛА, ЛИГЛА и пак ЛИГЛА!!! Сега почна да се движи с бившото ми гадже и неговия клас да играят карти.. Иначе е супер зубър, не знам кво е това момиче, ама НЕ УЧИ МНОГО , а всичко знае.. Е не всичко! С нея пак дълго бяхме най-добри приятелки.. Другото.. ще си замълча. 8.Аз 9.Ива Данчева - Напусна след 5 клас. 10.Иван - Оо, обичам си Иван! Много е печен, но малко г*й. Тоест, не е такъв просто външният му вид наподобява на това. Всеки ден си говоря с него, намираме се на приказка. Не е от тези да се хвали. 11.Кристиян - Тоя... Ако не можеш да кажеш нищо добро за човека, по-добре да не казваш нищо. Ама айде.. Ами преди бях близка с него, тоест говорехме си, ама сега само се прави на интересен и на многознаещ. Преписва ми от тетрадката по математика! Ии като се сетих - Не се понасяме много, но на тестове винаги сядаме един зад/пред друг да си помагаме.. 12.Мариел - Цайсмееен! Целия клас много обичаме да го дразним и той да се разциври, но беше още преди (добре де, тая година. ) Печен е общо взето. Говорим си. 13.Огнян - Оо, Огито! Печен е, добро момче е.. Много е забавен, то почти целия клас ни е забавен де. D: Само дето Кристиян малко го развали, ноо... | |
| | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Класът ви Вто Май 15, 2012 12:14 am | |
| От първи до четвърти клас класът ми беше общо взето добър. Или всъщност не знам.;д Имаме много спорове,много често ме използваха.. Мразех това,винаги се карахме за нещо,но всъщност сега като се разделихме много си липсваме и искаме да се видим. Както казах имали сме много лоши моменти,но сега всичко се забравя и отново сме приятели поне с повечето.
Сегашния ми клас е горе долу добър. Дразнят ме момчетата понякога толкова много.. постоянно говорят глупости,че обичали еди си коя си.. на единия ден една на другия друга. Не знаят какво искат,но от една страна е много забавно в час с тях. Правят лудории и ние не спираме да се смеем. В час по История тръгват да ни разказват вицове,да правят физиономии на госпожата и така. ;д Момичетата може да се каже,че не ги харесвам толкова. Има само 2-3 който може да се нарекат приятелки. Другите се лигавят,правят се на добри и на умни,но всъщност не са. Понякога пък си прекарваме добре заедно,но за жалост тази година и следващата отново се разделяме. Добре,че повечето са в моята гимназия. Еми,това е общо взето. ;д | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Класът ви Вто Май 15, 2012 1:45 am | |
| Аз този клас повече си го харесвам от предния - по-задружни сме. Та, по същество: 1. Александър (a.k.a. Сашо, Алекс) - Дразни ме понякога. Добре де, доста често. Някакъв женкар си пада и се лепи един вид на всички.. ;д Супер несериозен и безотговорен е - с каквото се захване рядко го завършва докрай. Иначе пък е деен - навсякъде се бута. Ии свири на китара, което понякога ме кефи, ама като почне да дрънка по време на час направо ме изкарва извън нерви.
2. Андон (a.k.a. Дони или както го нарича една учителка "Тони") - Ами той е супер старателен. Майка му е учителка и това не е много учудващо де. Честно казано рядко си говоря с него.. Безразличен ми е малко. ;д
3. Ани - ами тя е някаква добричка и много срамежлива и несамоуверена. Свестна е иначе.
4. Анна (a.k.a. Ани) - Пада си малко кифла (или поне се стеми да бъде такава). Не ми е от най-близките хора в класа. Малко е флегматична и понякога доста я удря на лигня, ама не ме дразни. ;д
5. Венелин (а.k.a. Малината) - Ее уникален е! Винаги е някакъв супер усмихнат, в добро настроение и се бъзика. Абе много е якичък. Не мога да си кажа нещо сериозно с него, ама е много забавен. Кефи ме.
6. Венцислав (a.k.a. Венци) - В 90% от времето ме дразни. Много е.. дразнещ. В смисъл, държи се няк'во тъпо и неадекватно в дадени ситуации. Но пък понякога се случва да се заговорим и да се държи ОК. ;д
7. Виделина (a.k.a. Види) - Ми тя е от тия, дето не се вестяват много в училище.. ;д Не, в смисъл, идва де, ама доста често отсъства. Иначе е много красива. Не е някаква злобарка, но си пада малко кифла. Абе свестна е и тя, ама не ми е от най-близките приятелки.
8. Геогри Павлов (a.k.a. Джордж) - Той е приятел с Андон и Алекс. Какво да кажа за него.. Добро момче е ии се интересува от география.
9. Георги Станков (a.k.a. Станков, Станк) - Много мрази да му викаме по фамилия.. ;дд Той е свестен (за всеки втори го казвам т'ва о.О). Подари ми супер як молив.. ;д Т.е. го смени за моя де, нвм.
10. Гроздан – той от тази година е в нашия клас. Не го познавам много, малко ми е странен, но е много хубав.. ;дд
11. Деспина (a.k.a. Деси) - Деси е уникална.. ;д Тя ми е part-a за белот. Приятелка е с Ани, доста са близки. Много е забавна. С нея почти винаги се смея, но пък мога да си говоря и сериозни неща. Супер е.
12. Диана Ризова (a.k.a. Дидето) - Тя.. Мойта зодия е. ;д За доста неща сме на едно мнение. Проблемът е, че малко се филмира. Даже доста. Ама е ОК. И тя играе белот с нас.. ;д
13. Диана Илиева (а.k.a. (другото) Диде) - Много е яка. С нея сме заедно от първи клас. Много е добричка и усмихната. И тя понякога играе с нас белот.
14. Елена (a.k.a. Ленчето) - Тя е много печена. Иначе на моменти е малко лицемерна. Но в рамките на приемливото да речем. ;дд Абе свестна е.
15. Здравко - Хаха, той е уникален. Може би най-стабилният човек в класа - винаги можеш да разчиташ на него за всичко. От дурга страна, постоянно пуска няк'ви бъзици. И е някакъв на периоди.. Научи нещо ново и само него си повтаря, хаха. В началото на 8. клас т'ва ме дразнише, ама после му свикнах.
16. Ивайло (a.k.a. Ивайло, Иво) - Не си говоря много с него. Дразни ме това, че се дъжи супер нагло с някои учители (особено тази по английски). Ама той.. не е такъв. Не знам защо така се държи. Не, всъщност мисля, че избива комплекси.
17. Катето - нея я знаете.
18. Кирил (a.k.a. Киро, Кирчо) - Стабилен е и той. Не си говорим много с него, ама скоро го видях в някаква доста необичайна светлина - не го бях вижадала така да се държи преди. Абе кефи ме.
19. Крум (a.k.a. Крумчо или (както го нарича едно момиче) Руми) - Невероятен е просто. Не знам, не мога да го опиша. Всъщност, почвам да се колебая дали той, или Здравко е по-свестен. Крум е и сериозен, и може да те накара да се усмихнеш.. Уникално му е държанието, много ме радва.
20. Мария (a.k.a. Мими) - тя е една от близките ми хора в класа. Много е добричка някаква.. Може да се разчита на нея. Абе много е миличка.
21. Никола - хаха, Мечо Пух*. Супер близки са със Здравко. И той се слави с доста добри бъзици. Нещо друго.. Ходи най-редовно от всички на фитнес, ама никога не съм го виждала без фланелка.
22. Николай (a.k.a. Дъбицата) - Ауу, това е оня, човек, който го има във всеки клас. Мега лигав и.. супер неадекватно отношение, мега несъобразителен.. Абе, сещате се. Иначе има потенциал, но просто е попаднал в лоша среда.
23. Ния - Най-спокойният човек от класа. Чувала съм я да вика един единствен път. ;д Много е висока и супер слаба, а постоянно повтаря, че е дебела, което я прави супер лицемерна (oсобено като казва на хора, по- пълни от нея, че са слаби).
24. Аз.. ;д
25. Слави, ама той се премести в езиковата. Не ми липсва честно казано - не общувах с него.
26. Стела - От тази година е в нашия клас, ама идва на училище от дъжд на вятър. Сигурно няма ден, в който да е стояла от първия до последния час. Може би затова не съм я опознала..
27. Теодора (а.k.a. Теди) - Братовчедка е на Дидето Илиева. И с нея бяхме в един клас от 1. клас, само че тя в 8. клас беше езикова и после дойде при нас.. Няма значение. Много е близка с Анна. Какво друго за нея.. Лигавка е също на моменти, но е забавна. Обича да разказва за живота си.. ;дд
28. Мартин - Премести се този срок при нас. Задава супер тъпи и безмислени въпроси на учителите, а и на нас. Изнервя ме. Случвало се е иначе да си говорим с него. Аа, и има супер уникално мега якия БРИТАНСКИ АКЦЕНТ!!! Не е британец, ама така си го говори английския.
29. Вера - Поредната пришълка. Тя.. И тя е нагличка и не се явява много-много. Няма какво друго да кажа за нея.
*Забравих да спомена, че си имаме "Бандата на Пух" в класа. ;дд Никола е Мечо Пух, както разбрахте, Крум - Заека (не съм сигурна дали има име),Николай - Йори, Здравко - Тигър, Иво - Прасчо.. ** Хората, които съм удебелила, сме тези, които по принцип си правим събирания. | |
| | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Класът ви Чет Юни 21, 2012 11:39 pm | |
| Ако трябва да го опиша с една дума, тя ще е БОКЛУЦИ. ЧИСТИ БОКЛУЦИ. То не са кифли, групички.. и все тия, дето искат да научат нещо за "задръстените зубъри". За тормоза да не говорим. Всеки, дето се мисли за готин, си изкарва комплексите на по-слабите. Уважават се само отворените. Абсолютно НИКОЙ не си заслужава вниманието. БОКЛУЦИ. | |
| | | A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Класът ви Пет Юни 22, 2012 4:01 am | |
| С тях съм 4-7 клас. 1.Азз ;д2.Александър(Сашо) - Ами уникален дразнител, трябва да седи сам, иначе този до него полудява.Винаги може да се псувате и да си играете по нервите с него, обаче на следващия ден пак ти е кеф да го видиш, много забавен човек. 3.Андрияни(Анди) - Винаги мъкне 2 бутилки вода и е готов да ти услужи с едната, когато си адски жаден. 4.Арнела(Арни) - Много я обичам.Адски бойна и като цяло супер печен човек, но и много реве и то за глупости. 5.Балена(Бали) - Нямам достатъчно думи, за да обясня любовта ми към нея.Тя ми е като сестра.В очите на хората сме съвсем различни, но отвътре сме еднакви.Тя ми е сестра по душа! 6.Валери - Ами много е кротък и не знам супер много за него, но е готин човек и е сравнително умен. 7.Вероника - Ами облича се като баба и се със супер самочувствие, но покритието се е затрило през годините. 8.Весела - Смее се на абсолютно всичко. 9.Виктор(Съншайн) - Страшен пич, винаги ме разсмива. 10.Гергана - Личните проблеми й влияят много и не знам какво бъдеще ще има освен като...(не ми се иска да я излагам пред вас) 11.Димитър Стойков(Стоичков) - Ем форевър алоун какво да кажа. 12.Димитър Пировски - Умен човек, който не може много да си контролира нервите. 13.Димитър Найденов - Кротък човек, който се труди упорито. 14.Драган - Тариката. 15.Емил(Емо) - Бодигардаа! 16.Иоан(не го поправяйте с "и" се пише) - Само едно мога да кажа - сандали върху чорапи..дааа 17.Ивана Юлева - Обожавам я!Адски красива и умна, много добър приятел и винаги те радва. 18.Ивана Белберова - Ами тихо момиче, което мина през много и се срина отвътре. 19.Красимир(Кразо) - Плейбоя на класа 20.Лора - "Зубара" на класа.Тази година стана надута, но ние сме си виновни като постоянно и казвахме, че е най-умната, а накрая аз излязох доста по-умна.Самочувствие без покритие. 21.Мария - Беше в нашия клас само тази година, но я обикнах, станахме много добри приятелки, но е скрита лимонка. 22.Михаил(Мишо) - Одата на Шипка(вместо "Опълченците на Шипка") .. е не просто тази изцепка се нарежда на 2-ро място след китайска народна приказка(относно жанра на"Славеят на китайския император" ).Дразни ме доста, ама кфо да се прави имаме и забавни моменти. 23.Николай(Ники) - Джуджето на класа.Супер як човек, много забавен, който винаги мирише на цигари, а не пуши. 24.Петър(Пешо) - Поредният бийбър ....на който не му отива косата Много искам да го подстрижа.Умен е, но в клас си избива комплексите. 25.Симеон(Мони) - Еми на жегите, когато целият клас се чуди, от къде да намери вода или да се съблече още повече, той си облича якето.Луд човек, много перверзен, но все пак си е пич. 26.Цветелина(Цвети) - С нея просто обожаваме шоколад и винаги се черпим.Когато не съм яла нищо цял ден, тя винаги ми дава малко от храната, която си носи.Много я обичам. 27.Яна(Янка,Пендуратор,Пенди) - Последна, но първа по важност.Тя е най-добрата ми приятелка и я обичам адски много и винаги ще.С нея имаме и много общо и много различия, но тя просто ме допълва!Няма човек, с който да съм се запознала и да съм обикнала веднага, както стана с нея . Попринцип всеки от нас мисли за себе си, но ако се обединим няма по-силни от нас и винаги шашкаме Педагогическия съвет. Няма клас с толкова наказани с обществен труд и последно предупреждение и отсъствия.7а ще бъде запомнен от ръководството без съмнение.Обичам ги тези хора, независимо от различията ни! | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Класът ви Пет Юни 22, 2012 3:55 pm | |
| От 1 до 7 клас имах най-прекрасните съученици. Не си допадах с всички, но класът беше задружен. Винаги имаше кой да ни развесели. Не са се отнасяли много лошо с останалите. След 4ти клас една от паралелките беше разпръсната и дойдоха 5 момичета и 4 момчета. Аз се сближих с момичетата, а с едно от момчетата вече се познавах. За жалост, момичетата от предния клас не се сближиха с тях и все се деляхме. Беше ми много трудно, защото харесвах и 2те компании. Бях еднакво близка и с едните и с другите. Голямо впечатление ми направи, че "новодошлите" никога не се сърдеха, когато трябваше да изляза с другите. Те ме разбираха. Докато другите се сърдеха и скоро разбрах, че са говорели зад гърба ми само, защото не съм излизала с тях. Това беше голяма дискриминация за мен, защото те дори не дадоха шанс на новите момичета. Момчетата бързо се сближиха и не се деляха на групички. Имахме график всяко голямо межучасие да отиваме до CBA. Тези 7 години бяха много забавни. Въпреки, че винаги всичките ужасни бели, за които не съм си и представяла, че може да бъдат извършени от моя клас, ние все пак бяхме хората, с най-висок успех. От всички ни - 28, едва 2 пушеха. Това също беше голяма гордост. Едно от момчетата - Д. - пълен отличник. И много се гордеехме с него. Представи България/Варна на почти всяка една олимпиада по разказвателните предмети. Той никога не се е заяждал с никого. На никого не е пречил и не е мразил никого. Имаше деца, които му завиждаха. Едно от тях дори го удари по главата и започна да тече кръв. Но Д. след това все още го смяташе за приятел и се държеше добре с него. Повече такива хора трябва да има - кристални души. | |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Класът ви Вто Окт 02, 2012 10:38 pm | |
| Само да кажа, че клас със малко момичета е клас в който цари вечно парти. Няма интриги, клюки и незнам си какви глупости! С момчета се комуникира много по-лесно...
1 Асен- Жабчооо. Да ви кажа, малко той е creepy perverd и заедно с Пацо само ни следват с Ванеса и горката се плаши малко... от него (щото е и малко грозничък).
2 Атанас ем не мога да кажа много освен, че винаги носи от рапърските шапки и косата (или главата) му са малко сплескани. Иначе е симпатичен :))
3 Божидар: ем...малко е странен, но си разменяме по дума-две.
4 Борислав: никога не съм говорила с него. :Р
5 Боряна: Емм малко е досадна ама иначе е мноууууякавеее! 6 Валентин: Нали седим понякога по номера, пробвах да завържа разговор, метнах един лаф ама не. Срам, та срам...не губя много.
7 Ванеса: малко е странна. Знам, че преиграва и е доста пряма понякога, но сме си доста добри приятелки и си паснахме доста.
8 Георги:познавам го от детската и сме съседи. Прибираме се заедно. Първия път не си говорихме по пътя...само малко. Обаче днеска например не спряхме да си лафим :D:D:D
9 Димитър: Аааа Митака. Вечно превъзбуден и вечно плямпащ Митак дивак. Много ме кефи. (като приятел) Днес около 2 часа сме си чатили. По-късно ще пусна разговора ни. Жесток е. НАправих един гаф и няма да се откаже да ми го натяква, значи :D:D.
10 Емил: не сме си говорили. За ръста си е доста срамежлив :))
11 Емилиян:еми не беше на зеленото, но прилича на нърд, но е готин говори смешки...
12 Ивайло:Отново не беше на зеленото и не си говорим съответно.
13 Иво: Имам да му се извинявам на този човек за гафа дето направих....лелелел. Иначе е остроумник, забавен е.
14 Йордан:Данчооо. Ем какво да кажа. Според моите критерии е симпатикус (а по нормалните не е) страшно ми е познат от някъде. Трябва да призная, че не знаех че съществува докато гого не ни запозна някъде 3 дена след зеленото... Кефи ме :)) Ходихме на KFC, изяде ми картофките и сандвича, разсмиваше ме. Вчера реши да си изпусне тролея за да не чакам сама...правят ми впечатление такива неща :))
15 Константин: Ферарито...еми нещо не ще да говори с мен,....знам че гледа анимета.
16 Лъчезар: Лъчо...плейбоя...само дето не ме кефи много...Иначе е забавен.
17 Любомир:ем обича да ме хваща за кръста когато най-малко очаквам и ме стряска иначе е куул.
18 Мартин: Марто мнооого куул. Малко досаден. Хумора му не ми допада, но е готин.
19 Мартин: Господин Морална Подкрепа LOLOLO малко е чалнат, но винаги има за какво да си говорите.
20 Николай:ем дръпнат е.
21 Петър:Пепииииииииииииииии<333 с бурканчето нутела и сладкия глас и и и всичко....сладур. Гледа анимета. Забавен. Краде ми телефона. Як е ооооо :))) Невероятен е! Напомня ми на баща ми по нещо... Аа и е висок и сладък и умен. А също не е и клечка, което е голяям +! И е асдасдасдасдасдасдад <333 И ме гледа по време на час...ууу.
22 Петър: Борчето hahaha. Познавам го от детската до 3-ти клас бяхме в един клас, Ааа да и той беше втория който ми предложи брак :DDD досаден е.
23 Петьо: сякаш е от стария ми клас. Знае как си играехме на "вземи ми телефона и го продай за 50 ст,", "Спъни ме в коридора" или "Оскуби ме"....мисля че ме харесва....опа.
24 Пламен: има лицето на JB. Ммм сладък е.
25 Радостин: Радко...ем много ме кефи. Ама много. Ама е странен и твърде непостоянен и срамежлив. Ама твърде срамежлив. А иначе е звяр, знам си.
26 Рая:Яка е, но види се предпочита момичетата от А пред мен и Ванеса. Но се тая :ДД.
27 Руси:ем дразни ме. Честно ви казвам...страшно много ме дразни муцуната му и гримасите му (за сега).
28 Тома: не сме си говорили.
29 Юлиан:не се сещам кой е....Лол
Да каже, че тези с които не съм си говорила са малко дръпнати и доста странят от останалите. Да не кажете тая пък ква е надменна. :DD Обичам си класа ейй!! Страхотни са!! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Класът ви | |
| |
| | | | Класът ви | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |