- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: 30-дневно предизвикателство: ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА. Нед Май 13, 2012 2:58 am | |
| Ден 10- от последния епизод на 3ти сезон когато Елена казва на ДЕймън, че се връща при Стефан и че може би ако го е била срещнала първи нещата щяха да са различни. :) | |
|
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: 30-дневно предизвикателство: ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА. Вто Май 15, 2012 3:19 pm | |
| Любим цитат - не мога да се сетя в момента... Сцена, която ви прави щастливи - В епизод 20 (или 21??) на 3ти сезон - Деленааа! Сцената, която ви разплака - Не чак да ме разплаче, но ми стана много тъжно, когато Елена говореше с Деймън по телефона и му каза, че избира Стефан.. Сцената, на която се смяхте - Не се сещам в момента. Сцена, която ви ядоса - Разговора на Деймън и Елена в епизод 22. Най-шокиращ момент - Елена-вампир и Тайлър-Клаус. Както и сцената под водата. Любимо приятелство - Елена, Бони и Каролайн. Любима двойка - Делена, Стелена. Любима песен от саундтрака на ДНВ - Песента на Делена - Florence-Never let me go, Pink - So what Любим актьор от актьорския състав - Пол. Любима актриса от актьорския състав - Много ясно, че Нина! <3 Книгите или Сериалът? - Не съм чела книгите, но може би ако ги прочета, пак ще съм 50 на 50. Какво искате да се случи в следващия сезон? - Елена да завърши трансформацията, което ще стане, и да избере Деймън. Герой, който ви липсва - Илайджа, Джена, Рик (добрия). Герой, който най-много прилича на вас - Елена. Нещо, което обичате в ДНВ - Обратите и любовния триъгълник! Нещо, което мразите в ДНВ - Това, че винаги Стефан спасява Елена и тя винаги избира него. :X Епизод, който ви се иска да не се беше случвал - Няма такъв. Нещо, което искахте да се случи, но не се е случило - Елена да избере Деймън. Нещо, което не искахте да се случи, но се е случило - Да умре Рик. Любима снимка на екипа - Нямам. Любимо събитие в Мистик Фолс - Пас. Любим финал на сезон - 3 | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: 30-дневно предизвикателство: ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА. | |
| |
|