rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Стилиян Петров с тежка форма на левкимия Съб Мар 31, 2012 4:06 pm | |
| Вчера от официалния сайт на "Астън Вила" бе обявено, че Стилиян Петров, капитан на националния ни отбор по футбол, а също така и на английският "Астън Вила", е болен от тежка форма на левкимия. Стенли се е почувствал зле след двубоя срещу Арсенал и след многобройни изследвания, специалистите вчера потвърдиха ужасяващата новина. Фенове по целия свят показват своята подкрепа към Стилиян Петров и вярват, че той ще се пребори с коварната болест, тъй както се бори във всички свои мачове. Димитър Бербатов и Боби Михайлов изразиха своята подкрепа към Стилиян Петров. Ето какво написа Бербатов в свота Фейсбук страница:Боби Михайлов каза: "Винаги ще бъда до Стилиян, подкрепям го с цялото си сърце в този труден момент. Готови сме да помогнем с каквото можем, но сега най-важното е да запазим спокойствие и да изчакаме лекарите в Англия да се произнесат за лечението. Вярвам, че всичко ще бъде наред, защото Стилиян е мъжко момче и е доказал, че умее да печели битки"Самият Стилиян Петров заяви, че спира с футбола, за да препори тази ужасна и коварна болест. Мениджърърт на "Астън Вила" съобщи, че в мача срещу Челси, ще играят в чест на своя капитан. Всички негови съотборници са ломени, но ще играят, защото така е поискал Стенли.Нека България покаже, че Стилиян може да разита на нашата морална подкрепа и обич! Аз му пожелавам бързо оздравяване, защото тази болеcт може да се победи.
Последната промяна е направена от xx.Somerhalder♥ на Съб Мар 31, 2012 4:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Стилиян Петров с тежка форма на левкимия Съб Мар 31, 2012 4:12 pm | |
| Дано лечението да е успешно! Надявам се да успее да се пребори с болестта. Силен да бъде, а подкрепата вече я има! | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Стилиян Петров с тежка форма на левкимия Съб Мар 31, 2012 6:57 pm | |
| Снощи видях новината и ми стана доста гадно. Стилян е много добър футболист и не заслужава това ! Дано се пребори с тази коварна болест ! | |
|
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Re: Стилиян Петров с тежка форма на левкимия Пет Апр 06, 2012 5:04 pm | |
| Дойде ми като гръм от ясно небе. Това пък беше последното нещо, което съм очаквал да чуя. Спортист, добър и мил човек, а е болен от левкимия. Направо нямам думи. Супер глупав и гаден живот. Нещастниците си живуркат и си църкат като мишки, а хората, които заслужават само и единствено поклон - боледуват и се борят за животите си. Както и да е.. Вярвам, че Стелиян ще победи тази болест. Вярвам и че ще се завърне по-добър от всякога. | |
|
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Стилиян Петров с тежка форма на левкимия Сря Апр 11, 2012 1:24 am | |
| Стискам палци, да се оправи! | |
|
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Стилиян Петров с тежка форма на левкимия Съб Апр 14, 2012 4:05 am | |
| Направо останах като гръмната когато се прибрах и баща ми съобщи новената..още настръхвам като чета информация и гледам клиповете за него на всякъде из нета. Обожавам Стилян от години не само защото е българин,а защото наистина е добър футболист,не го познавам като човек,но не се съмнявам че е страхотен...именно за това и от както знам че е болен не съм спряла да се интересувам за него и да го подкрепям както и цяла България де | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стилиян Петров с тежка форма на левкимия | |
| |
|