- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: ~ Mario Casas. Вто Мар 20, 2012 4:15 pm | |
| Марио Касас Сиера е роден на 12 юни 1986г. в Ла Коруня. Първата му работа в сферата на изкуството е в реклама. Той винаги е знаел, че иска да стане актьор и затова от дете се е обучавал в специализирано училище. Дебютния сериал на Марио е "Obsesión" - 2005г. В България ни е познат от друг хитов испански сериал - "SMS" - 2006г. От 2007г. с продукцията "La Hombre de Paco" до ден днешен Марио работи за Antena 3. Настоящ проек с тази телевизия е "El Barco". Касас се снима и във филми.Първият, в който взема участие е "El camino de los ingleses". След него следват "Mentiras y gordas", "Fuga de cerebros", "Carne de neón", "La Mula" , "Tres metros sobre el cielo ", "Tengo ganas de ti" и "Grupo 7" . Имал е връзка с Амая Саламанка, с която си партнира във "Fuga de cerebros". Въпреки, че живее в Мадрид, в дома му винаги се говори на галисийски. Има двама братя и сестра - Шийла. Те живеят заедно в Мадрид. За Марио семейството е най - важно. | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: ~ Mario Casas. Вто Мар 20, 2012 4:22 pm | |
| Главно го знам с ролята му в 3MSC (по-късно разбрах, че участва в El Barco), обаче ми беше познат. И сега като прочетох, че участва в SMS ми станаха ясни нещата. хД Не съм го гледала в кой знае колко филми, но от това, което съм виждала съм си изградила положително мнение - на ниво си е пича. | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: ~ Mario Casas. Съб Апр 14, 2012 4:01 am | |
| Що ли не се учудвам че Наталия именно е пуснала темата за Марио.. Та какво да кажа за момчето-сладур е голям,особено тази усмивка,ако не беше той аз нямаше да гледам Три метра над небето! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: ~ Mario Casas. | |
| |
|