В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки ..
5 posters
Автор
Съобщение
Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
Заглавие: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки .. Пон Мар 12, 2012 10:28 pm
Тук ще пускам моите тъпотийки .. ;дд
Мнение?
Последната промяна е направена от Broken Hearted ♥ на Пон Мар 12, 2012 11:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки .. Пон Мар 12, 2012 10:40 pm
Ок, използвани са клипове на ДРУГИ мейкъри, защо си позволявате такова долно нещо не мога разбера? ;х И между другото: Този клип, E.T. е на мейкърка, която лично познавам. Кражба?
Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки .. Пон Мар 12, 2012 11:11 pm
~Rossita написа:
Ок, използвани са клипове на ДРУГИ мейкъри, защо си позволявате такова долно нещо не мога разбера? ;х И между другото: Този клип, E.T. е на мейкърка, която лично познавам. Кражба?
Грешка!! Поправих го.
Wesley.x ♥ Редовен
Заглавие: Re: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки .. Пон Мар 12, 2012 11:18 pm
Още две тъпотийки от моя милост ..
Един клип на ТВД - уж рекламен;
ПП:Извинявам се за двойния пост ..
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
Заглавие: Re: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки .. Вто Мар 13, 2012 3:21 am
Този на дневниците ми харесва !
Wesley.x ♥ Редовен
Заглавие: Re: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки .. Вто Мар 13, 2012 4:17 am
Мерсаж.
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
Заглавие: Re: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки .. Вто Мар 13, 2012 8:46 pm
Много са хубави! Не са хич лоши, и аз правих такива клипчета, и ставаха все по-добри с всяко едно.
Wesley.x ♥ Редовен
Заглавие: Re: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки .. Пет Юни 15, 2012 11:51 pm
Нещо от днес .. аз лично не си го харесвам .. мнение?
Wesley.x ♥ Редовен
Заглавие: Re: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки .. Пон Юли 16, 2012 5:54 am
Едва ли ще има коментари, но айде да пусна ..
- Обожавам песента ..
- Е*гати шрифта.МРАЗЯ ГО!
- Стана мега бързо, но поснечката и колора са много сладки ..
- От преди 5 минути .. ОТВРАТ!!Но клоуна Бийбър е страшен! ;дд
ее мнения?
Wesley.x ♥ Редовен
Заглавие: Re: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки .. Съб Сеп 08, 2012 6:24 am
Хахх .. благодаря ви страшно много за мненията ви ; )))
Не очаквам нищо .. но ще съм ви благодарна, ако поне коментирате този клип .. : )))
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
Заглавие: Re: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки .. Съб Сеп 08, 2012 3:14 pm
Не разбирам много от клипове, но ми хареса!!
Sponsored content
Заглавие: Re: В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки ..
В джобчето ми дрЪнкат семки и бонбонки , а паспорта си го дадох за чифт маратонки ..