Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

DigitalSpy интервю

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
DigitalSpy интервю Left_bar_bleue0 / 1000 / 100DigitalSpy интервю Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

DigitalSpy интервю Empty
ПисанеЗаглавие: DigitalSpy интервю   DigitalSpy интервю Icon_minitimeПет Мар 02, 2012 7:56 pm

DigitalSpy публикува ексклузивно интервю със Селена:

Spoiler:

Харесва ли ви интервюто? Смятам, че за хора, чийто интерес е модата (или са фенове на Селена) интервюто ще им грабне интереса, въпреки че някои неща Сел ги е казвала и преди.
Върнете се в началото Go down
http://acciosharman.tumblr.com/
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
DigitalSpy интервю Left_bar_bleue5 / 1005 / 100DigitalSpy интервю Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

DigitalSpy интервю Empty
ПисанеЗаглавие: Re: DigitalSpy интервю   DigitalSpy интервю Icon_minitimeПон Мар 05, 2012 8:00 pm

Тъй като рядко се удава възможност интервю да не е пуснато от мен, то ще се възползвам с охота да коментирам и съответно малко разнообразя традицията да не се пише, стане ли въпрос за интервю.

Интервюто ми хареса. Беше на интересна тема, въпросите бяха разнообразни, Селена отговаряше охотно. Някои неща за манияк като мене изчел/притежаващ 90 процента от интервютата й доста от нещата ми бяха известни, но се разкриха и дреболии, които не знаех или съм забравил.

Цитат :
Не нося облекла или рокли, защото чувствам, че ще се появи в класацията за "най-добри рокли" в списанията
Обичам когато напомня колко земна е Сел и че звездния статус не я кара да се вманиачава, за да го поддържа.

Цитат :
Мисля, че съм била късметлийка, защото това е което моята майка ме е учила и израснах разсъждавайки така.

Особено като се има напредвид, че е израсла в бедност, където за модните дрешки само е мечтаела. Тази простота в живота играе важна роля за нейния характер и за отношението и към лъскавия свят на модата.

Цитат :
Ние трябва да проверяваме етикета или да попитаме някой, който знае.

Откровеността на Сел отново е налице и децата могат да разберат една малка тайна от червения килим - че дизайнерите избират звездите, а не обратното.

Цитат :
Повече съм за пазаруването в произволни магазини

Още веднъж се подчертава скромността й - тя търси качеството, а не марката.

Цитат :
Ако отивам на премиера или голямо парти, дизайнерите ми дават назаем рокля, която да нося за вечерта - но трябва да я върна. Не задържам всичко, което нося. Ако става дума за всекидневни дрехи, изпращат ми тениски и такива неща

Интересна задкулисна информация отново - за роклите го знаех, но не че и тениски получава.

Цитат :
Вероятно имам над 50 чифта обувки, но споделям много от тях с майка ми. Ние носим един и същ номер, така че сме късметлийки.

И все пак звездоманията си казва думата и Сел си позволява поне една екстравагантност - 50 чифта обувки. Но хайде от нас да мине ще й го простим. laugh Това с еднаквите номера на краката май съм го пропуснал - доста удобно се получава за двете. Хем и майката намазва нещо марково.

Цитат :
Когато стане въпрос за обувки, обичам как ми стоят високите обувки

Абе може да обича, ама аз не мога да се сетя и една снимка да е с високи обувки извън червения килим.

Цитат :
Обичам чантите, не нося много бижута

И аз това съм го забелязал, че не се труфи много.

Цитат :
Не обичам да пилея пари за модерни неща, защото ако си купя скъп чифт очила, съм сигурна, че ще ги изгубя.

Не се срамува да признае, че си пада малко завеяна.

Виж това за масажите май съм го пропуснал - Селена знае как ди си изхарчи парите най-добре. В нейното стресово и забързано ежедневие масажите са най-удачния вариант.

Накрая се приключва с грима, където подчертава, че държи на естествената красота, точно както и аз харесвам принципно, въпреки че повечето й божественярски снимки са с грим. Дава важен съвет към момичетата да не прекаляват с гримирането. И за финал каза на папарците да го духат - широко разтълкувах непукизма й. laugh

Та ето какво представлява за мен идеалния коментар на интервю или статия - нещо, което така и не видях тук за толкова време. Изобщо не е трудно.
Върнете се в началото Go down

DigitalSpy интервю
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Интервю с радио BBC
» Интервю на Деми от DSA
» Интервю за Космополитън
» "Мое интервю със Селена"
» Интервю на Сел в "The Hot Hits"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Селeна в пресата / Selena in magazines-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии