Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

WWE Divas

Go down 
+2
LightOne
BadKitty
6 posters
АвторСъобщение
BadKitty
Редовен
Редовен
BadKitty

Warn :
WWE Divas Left_bar_bleue0 / 1000 / 100WWE Divas Right_bar_bleue

( : If speed kills - consider me dead!
Брой мнения : 286
Местожителство : Велико Търново

WWE Divas Empty
ПисанеЗаглавие: WWE Divas   WWE Divas Icon_minitimeПет Фев 03, 2012 6:02 am

Чудно защо никой не се е сетил да пусне тема и за жените.. :)))

Преди беше ерата на Триш, Лита, Чайна, Моли Холи... и други не толкова известни.
И преди си беше сценарий, но не толкова разлигавен колкото е сега. А Триш и Лита обираха точките по всевъзможни начини. Като по-малка доста им се радвах, особено на Лита. Самата Триш винаги ми е била антипатична в лицето и... не мога да кажа, че съм я харесвала. Но определено не съм я мразила. Безразлична.

А сега...
Руси, напомпани със силикон не само в циците, ами и в устите.
То толкова нови се навъдиха, че им загубих и бройка, и имена. Две-три лица има познати от не-толкова-старата дивизия, а именно Бет Финикс, Кели-Кели... за Лейла не съм сигурна дали още фигурира, щото отдавна не съм я засичала.
Най ме е яд, че Ашли се махна... по една или друга причина. Да, може и да е била некадърна на ринга, но нали си е по сценарий. Беше ми фаворитка. Яко харизматична, хубавелка, макар и с изкуствени придобивки, но пък... тя си беше просто Ашли. Грабна ме с предимно с чара си. Още когато придружаваше Пол Ландън и Браян Кендрик до ринга. А след това започнаха и самостоятелните й изяви.

Да не забравяме и мацки като Мария Канелис, Кандис Мишел, Мики Джеймс, Мелина... Тори... Мишел Маккуул, която май я има и до ден-днешен...

Кофти, че доста от старите образи вече не са на ринга, щото тия новите просто фигурират там само за външен вид и 'окраска' на мъжете... и нищо повече. С едно-две изключения.
Върнете се в началото Go down
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
WWE Divas Left_bar_bleue5 / 1005 / 100WWE Divas Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

WWE Divas Empty
ПисанеЗаглавие: Re: WWE Divas   WWE Divas Icon_minitimeПет Фев 03, 2012 6:08 am

В днешно време женската категория не е кой знае какво - Бет Финикс, може би и Наталия. Сега надежди има покрай горилата Kharma. Но така или иначе Федерацията не е обръщала голямо внимание на дивите. Те им трябват само за украса.
Иначе аз харесвах също Лита и Триш. Те вдигнаха дивизията там, където никой преди не е мислел, че е можело. Имат двете един адски добър като за стандартите им мач - МЕ на RAW. Пускал съм го тука някъде.
Иначе по фейс...Марис беше готина, другите ги взимаха по всякакви други придобивки, но не и по фейса. laugh
enormous-heart
Неспасяем
Неспасяем
enormous-heart

Warn :

Брой мнения : 1183

WWE Divas Empty
ПисанеЗаглавие: Re: WWE Divas   WWE Divas Icon_minitimeСъб Фев 04, 2012 10:18 pm

Лита, Кандис, Кели ... моите три любимки.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
WWE Divas Left_bar_bleue10 / 10010 / 100WWE Divas Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

WWE Divas Empty
ПисанеЗаглавие: Re: WWE Divas   WWE Divas Icon_minitimeСъб Фев 04, 2012 10:53 pm

Абе като ви се гледат диви => TNA.
idk, WWE наистина не обръщат внимание на дивите, но дори и да го правят, нека си признаем, никой няма да седне и да гледа женски мач. Масата фенове си ги скипват от няма и как, а после без дори да знаят какво е станало плюят. Еми като не гледате, не се оплаквайте.

Иначе да, Natalya, Bet Phoenix, Kharma са страхотни попълнения в сегашната дивизия на женките в WWE, като аз лично се радвам на двете Kelly, въпреки че не е най-кадърната на ринга. Жалко е, че Lay-Cool вече не фигурират, но какво да се прави. Жалко е, че и Gail Kim вече не е вътре, но нищо не е по силите на един фен, не че и на този фен му пука.

От старите наистина си се прекланям на Lita, Trish, China, Ivory, Candice Michelle & more & more. Но мисля, че ни стига този поглед към миналото и да се съсредоточим напред. Те бяха страхотни, способни, интересни за гледане, но толкова.
https://twitter.com/#!/rozaLiex
BadKitty
Редовен
Редовен
BadKitty

Warn :

WWE Divas Empty
ПисанеЗаглавие: Re: WWE Divas   WWE Divas Icon_minitimeВто Фев 28, 2012 10:38 am

Не се бях замисляла сериозно за дивизията в ТНА... А съвсем наскоро гледах някакви клипчета... как Мики се дебютира там като гост съдия в някакъв мач, ако не ме лъже паметта... И мега-завръщането на Чайна... в нещо, свързано с Кърт Енгъл... Определено май ще се наложи да поразровя из архивите на ТНА...
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

WWE Divas Empty
ПисанеЗаглавие: Re: WWE Divas   WWE Divas Icon_minitimeВто Фев 28, 2012 11:38 pm

Преди дивите ме радваха повече,сега само някакви фръцли.. Моите три любимки бяха Лита,Триш и Мелина. Беше доста интересно,тогава отделях доста време за да ги гледам,а сега ми е безинтересно.. просто кеча много се промени,всичко е сценарии ;х
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
BadKitty
Редовен
Редовен
BadKitty

Warn :

WWE Divas Empty
ПисанеЗаглавие: Re: WWE Divas   WWE Divas Icon_minitimeВто Фев 28, 2012 11:46 pm

Е, то винаги си е било сценарии... И преди, и сега...
Преди ден-два си изтеглих Сървайвър сериите за 2006 и ми стана доста готино как тогава Лита загуби титлата си в последния си мач ИЗОБЩО. И Крайм Тайм как жестоко се подиграха с нея... Просто нея като ОБРАЗ във федерацията никога не съм я харесвала - като герой от сценария де. Иначе като техники на бой... и като една от най-великите в женската дивизия - о, да.
~Hope ♥~
Неспасяем
Неспасяем
~Hope ♥~

Warn :
WWE Divas Left_bar_bleue3 / 1003 / 100WWE Divas Right_bar_bleue

Брой мнения : 1344
Местожителство : Враца

WWE Divas Empty
ПисанеЗаглавие: Re: WWE Divas   WWE Divas Icon_minitimeНед Юни 24, 2012 3:36 pm

Лита и Триш бяха най-най-най-добрите! Иначе ме кефеше Мария Канелис, обаче беше супер слаба.. Сега, може би Наталия ми харесва. Както и Ашли. Но след като напуснаха Лита и Триш, според мен женския кеч не струва. Моето мнение е това.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
WWE Divas Left_bar_bleue10 / 10010 / 100WWE Divas Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

WWE Divas Empty
ПисанеЗаглавие: Re: WWE Divas   WWE Divas Icon_minitimeНед Юни 24, 2012 5:17 pm

^Ашли? Ашли Масаро? Ама тя.. тя върна ли се? lol
https://twitter.com/#!/rozaLiex
~Hope ♥~
Неспасяем
Неспасяем
~Hope ♥~

Warn :
WWE Divas Left_bar_bleue3 / 1003 / 100WWE Divas Right_bar_bleue

Брой мнения : 1344
Местожителство : Враца

WWE Divas Empty
ПисанеЗаглавие: Re: WWE Divas   WWE Divas Icon_minitimeНед Юни 24, 2012 5:25 pm

Не знам, аз сега рядко ги гледам дивите и повечето не ги знам, така че не знам дали Ашли още е там, просто ми беше симпатична.
Sponsored content

WWE Divas Empty
ПисанеЗаглавие: Re: WWE Divas   WWE Divas Icon_minitime

WWE Divas
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Reality :: Кеч-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии