|
| WWE Divas | |
| | Автор | Съобщение |
---|
BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: WWE Divas Пет Фев 03, 2012 6:02 am | |
| Чудно защо никой не се е сетил да пусне тема и за жените.. :)))
Преди беше ерата на Триш, Лита, Чайна, Моли Холи... и други не толкова известни. И преди си беше сценарий, но не толкова разлигавен колкото е сега. А Триш и Лита обираха точките по всевъзможни начини. Като по-малка доста им се радвах, особено на Лита. Самата Триш винаги ми е била антипатична в лицето и... не мога да кажа, че съм я харесвала. Но определено не съм я мразила. Безразлична.
А сега... Руси, напомпани със силикон не само в циците, ами и в устите. То толкова нови се навъдиха, че им загубих и бройка, и имена. Две-три лица има познати от не-толкова-старата дивизия, а именно Бет Финикс, Кели-Кели... за Лейла не съм сигурна дали още фигурира, щото отдавна не съм я засичала. Най ме е яд, че Ашли се махна... по една или друга причина. Да, може и да е била некадърна на ринга, но нали си е по сценарий. Беше ми фаворитка. Яко харизматична, хубавелка, макар и с изкуствени придобивки, но пък... тя си беше просто Ашли. Грабна ме с предимно с чара си. Още когато придружаваше Пол Ландън и Браян Кендрик до ринга. А след това започнаха и самостоятелните й изяви.
Да не забравяме и мацки като Мария Канелис, Кандис Мишел, Мики Джеймс, Мелина... Тори... Мишел Маккуул, която май я има и до ден-днешен...
Кофти, че доста от старите образи вече не са на ринга, щото тия новите просто фигурират там само за външен вид и 'окраска' на мъжете... и нищо повече. С едно-две изключения. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| | | | enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: WWE Divas Съб Фев 04, 2012 10:18 pm | |
| Лита, Кандис, Кели ... моите три любимки. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: WWE Divas Съб Фев 04, 2012 10:53 pm | |
| Абе като ви се гледат диви => TNA. idk, WWE наистина не обръщат внимание на дивите, но дори и да го правят, нека си признаем, никой няма да седне и да гледа женски мач. Масата фенове си ги скипват от няма и как, а после без дори да знаят какво е станало плюят. Еми като не гледате, не се оплаквайте.
Иначе да, Natalya, Bet Phoenix, Kharma са страхотни попълнения в сегашната дивизия на женките в WWE, като аз лично се радвам на двете Kelly, въпреки че не е най-кадърната на ринга. Жалко е, че Lay-Cool вече не фигурират, но какво да се прави. Жалко е, че и Gail Kim вече не е вътре, но нищо не е по силите на един фен, не че и на този фен му пука.
От старите наистина си се прекланям на Lita, Trish, China, Ivory, Candice Michelle & more & more. Но мисля, че ни стига този поглед към миналото и да се съсредоточим напред. Те бяха страхотни, способни, интересни за гледане, но толкова. | |
| | | BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: WWE Divas Вто Фев 28, 2012 10:38 am | |
| Не се бях замисляла сериозно за дивизията в ТНА... А съвсем наскоро гледах някакви клипчета... как Мики се дебютира там като гост съдия в някакъв мач, ако не ме лъже паметта... И мега-завръщането на Чайна... в нещо, свързано с Кърт Енгъл... Определено май ще се наложи да поразровя из архивите на ТНА... | |
| | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: WWE Divas Вто Фев 28, 2012 11:38 pm | |
| Преди дивите ме радваха повече,сега само някакви фръцли.. Моите три любимки бяха Лита,Триш и Мелина. Беше доста интересно,тогава отделях доста време за да ги гледам,а сега ми е безинтересно.. просто кеча много се промени,всичко е сценарии ;х | |
| | | BadKitty Редовен
| Заглавие: Re: WWE Divas Вто Фев 28, 2012 11:46 pm | |
| Е, то винаги си е било сценарии... И преди, и сега... Преди ден-два си изтеглих Сървайвър сериите за 2006 и ми стана доста готино как тогава Лита загуби титлата си в последния си мач ИЗОБЩО. И Крайм Тайм как жестоко се подиграха с нея... Просто нея като ОБРАЗ във федерацията никога не съм я харесвала - като герой от сценария де. Иначе като техники на бой... и като една от най-великите в женската дивизия - о, да. | |
| | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: WWE Divas Нед Юни 24, 2012 3:36 pm | |
| Лита и Триш бяха най-най-най-добрите! Иначе ме кефеше Мария Канелис, обаче беше супер слаба.. Сега, може би Наталия ми харесва. Както и Ашли. Но след като напуснаха Лита и Триш, според мен женския кеч не струва. Моето мнение е това. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: WWE Divas Нед Юни 24, 2012 5:17 pm | |
| ^Ашли? Ашли Масаро? Ама тя.. тя върна ли се? lol | |
| | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: WWE Divas Нед Юни 24, 2012 5:25 pm | |
| Не знам, аз сега рядко ги гледам дивите и повечето не ги знам, така че не знам дали Ашли още е там, просто ми беше симпатична. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: WWE Divas | |
| |
| | | | WWE Divas | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |