Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Космополитън Март 2012

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Космополитън Март 2012 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Космополитън Март 2012 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Космополитън Март 2012 Empty
ПисанеЗаглавие: Космополитън Март 2012   Космополитън Март 2012 Icon_minitimeЧет Фев 02, 2012 4:55 pm

Селена Гомес води сладък живот. Песните и обикновено стигат до върха на класациите; играла е на големия и малкия екран и се среща с Джъстин Бийбър - попзвездата, която кара всички от ученички до майки на средна възраст да се разтапят по него. О, и тя е само на 19 години. Да чуеш всичко това сигурно те кара да ревнуваш, но в момента, в който седнахме със Селена в къщата й в Лос Анджелис, това чувство изчезна. Заради едно нещо- Селена хиляда процента е здраво стъпила на земята. И ние бързо разбрахме колко трудно брюнетката е работила за да стигне дотук, затова всякаква завист се превърна в уважение.
Някакси залозите за суперзвезден живот са били против Селена в началото. Тя е родена в Тексас и до тийнейджърките си години израства бедна. Но от малко дете тя има големи мечти и голямо желание за работа, което гарантира, че тя ще свърши на върха. "Обичам да се фокусирам и да работя наистина здраво." казва тя, седейки в перфектна поза, носейки лилава рокля от шифон, с високо дигната коса на кок. "Винаги съм искала да правя всичко правилно. И постоянно искам да съм по-добра".
Усилията й се отплащат. През изминалата година нейната бандата (Selena Gomez & The Scene) имат два платинени сингъла от техния албум „When The Sun Goes Down”, правят турне обикаляйки страната и снима първият си филм, който не е предназначен за деца – „Monte Carlo”. И разбира се, поддържаше романса си с Бийбс.
Селена ни разкрива как се е превърнала от момиче от малък град до мегазвезда. Както споменах, Селена е родена в Гранд Прери , Тексас от 16-годишна майка и 17-годишен баща. "Ако бях родила на годините на майка ми, вече щях да имам 3-годишно дете - това ме ужасява!" казва Селена през смях. Парите са били винаги оскъдни. Селена си спомня как по път за училище колата е оставала без газ и е трябвало да я бутат до газстанцията, за да й купят гориво. "О боже мой! Това се е случвало около 12 пъти!" спомня си тя. Въпреки че средствата са били ограничени, майка й е искала Селена да изгради обща култура.Затова я водела по концерти, музеи и театри. "Не мисля, че някога бих излязла от манталитета на Гранд Прери, ако не беше майка ми." признава тя. Обсебена от Бритни Спиърс и Хилари Дъф, малката Селена се съсредоточава върху кариера на певица и актриса, докато момиченцата на нейната възраст си играят с Барбита. Тя толкова е искала да бъде под светлината на прожекторите, че молела майка й да й позволи да се явява на различни прослушвания.
На 7 тя получава роля в „Барни & Приятели”, което се снима в Тексас. На снимачната площадка тя среща нейната близка приятелка от детството и бъдеща поп звезда - Деми Ловато. Те стават толкова близки, че след няколко години семействата им се местят заедно в Лос Анджелис и споделят една къща, за да може момичетата да пробият заедно на Холивудската сцена. "Тогава нямахме толкова много пари, затова живеехме заедно и си деляхме разходите" казва Селена. "Живяхме 7 момичета в едно таванско помещение, включвайки сестри и майки. Беше много интересно".
Приятелството между Селена и Деми има своите възходи и падения. Кариерата ги държи разделени и до преди няколко месеца Ловато се бореше с биполярно разстройство. "Имаше момент, когато тя и аз бяхме поели по различни пътища, защото още разбирахме кои сме, но сега сме по-добре от всякога."
Преместването в Калифорния след като получава главната роля в шоуто на Дисни „Магьосниците от Уевърли Плейс” се оказва гениално решение. Следвайки стъпките на нейните идоли от детството, тя се превръща в голяма звезда. Но Селена не иска просто да живее с нейният успех от Дисни. Тя се стреми към по-голяма кариера, затова започва да записва собствена музика и да участва в други филми, за да се докаже като нещо повече от тийн принцеса.
За разлика от някои млади звезди, които се повлияват от славата си, Селена остава здраво стъпила на земята. "Това е много суетна индустрия и аз се опитвам да не бъда хваната в капан от това" казва Селена. "Досега, да чукна на дърво, съм свършила добра работа".
Топ продуцентът на Холивуд Денис Ди Нови се съгласява, че тя е успяла здраво да стъпи на земята и е сладка. "Ти просто веднага се влюбваш в нея. И тя работи наистина здраво - напомня ми на съзтезателен кон по някакъв начин. Тя знае какво иска и е най-щастлива, когато е затънала в работа." казва Ди Нови, който работи с нея през 2010 за филма „Рамона и Бийзъс”. "Тя е изтънчена и емоционално интелигентна за годините си"
Лейтън Мийстър, която се сближава със Селена по време на снимките на Monte Carlo се съгласява: "Аз съм на 24 години и се размотавах със 17 годишна, но въобще не го усещах. Тя е твърде мъдра за годините си. Но в нея има някаква невинност, която се надявам никога да не си отиде, защото тя умее да вижда красотата във всяко малко нещо."
Израстването пред екрана има много положителни страни (тя изкарва тонове пари и пътува по света), но и негативни (първата й целува е била пред четири камери. "Треперех." казва Селена.) Сега Селена иска да смени тийн образа си и да бъде приемана на сериозно като възрастна. За да направи това, тя се осмелява да навлезе в територията на сериозните филми. Тя ще участва с Ванеса Хъдженс и Джеймс Франко във филма Spring Breakers. Филмът е на противоречивия продуцент Harmony Corine.
„Аз избирам роли и филми, които са различни и които могат накарат хората се уплашат, но това просто съм аз израствайки и учейки се да ходя наново с бебешки стъпки.
Не е само личността на Сел, която винаги е изглеждала по-зряла. Дори като млада тийнейджърка тя има определена сексуалност, която по онова време не бе подходяща за възрастта й. Тя си спомня фотосесия, когато е на 15 и „те продължаваха да ми казват да се усмихвам повече. И аз ги питах защо не ме оставят да бъда сериоззна?” Фотографът й казал, че защото изглеждала твърде сексапилно, когато не се усмихва. „И той не искаше да ме изкарва такава, защото бях твърде малка.”
Тогава Селена не е знаела какво сексапилна е означавало, но казва, че днес тя е напълно приела тази своя част от себе си. „Аз постепенно преминавам през това, но не държа непременно да съм секс символ или нещо такова, а да бъда по-комфортна в това да бъда жена.”
Селена също управлява първата си сериозна връзка с Джъстин Бийбър. Той не е първото известно гадже – нейни бивши се предполагат Тейлър Лаутнър и Ник Джонас. Но тя признава, че нейната връзка с Джъстин е много по-тясна, от която и друга да е имала преди. „Преди бях в отношения в които трябваше да крия всичко и не беше по мой избор.” – казва Селена, вероятно визирайки бившия й Ник Джонас. –„ Трябваше да минавам през различни изходи, да наемам различни коли и да правя най-лудите неща. Това просто не си струваше. Това бе година от живота ми напълно пропиляна.”
Джъстин и Селена започват да излизат в края на 2010 година и официално признаха връзката си през Март 2011 година, след като се появиха заедно на Vanity Fair Oscar Party. „Повечето от нашите срещи са били онлайн” – смее се тя. Между тях обаче стои най-натоварения график и е чудо, че те са на едно и също място по едно и също време.
Какво те правят, когато са заедно? Таблоидите казват, че Джъстин е организирал няколко страхотни романтични срещи като да наеме целия Staples Center в Лос Анджелис, за да имат лично гледане на един любимите филми на Селена „Титаник”. Също така са заснемвани на няколко плажни ваканции заедно. Но Селена разкрива, че обикновено е по-сдържана.”Аз съм като всяко друго деветнадесетгодишно момиче. Ако си влюбена, то си влюбена пълноценно и искаш да излизате на кино, да се мотаете и да бъде нормални, доколкото е възможно. Късметлийка съм, че намерих някого, който има същата философия.
Очевидно феновете биха харесали идеята да стоят вечно заедно. Но дори да не го направят, Селена казва, че любовта ще е над всичко. „Любовта е най-могъщото нещо. Когато идва до семейство, приятели и връзка, тя ги свързва всички около мен. Живееш само веднъж и искам да съм горда от всичко, което правя и да се забавлявам. Искам да съм способна да кажа, че съм имала истински пълноценен, забавен живот.”
С това Селена се изправя, изглажда си роклята и се усмихва – очевидно нетърпелива да се върне към водовъртежа на живота. Тя ще пътува до Европа, за да бъде водеща на шоу (бел. LightOne – изглежда интервюто е взето преди Белфаст) и тя е заета да работи със своите стилисти, избирайки какво да облече. И разбира се, тя иска да има малко време и с Джъстин, преди да замине.

Име – Селена Гомес
Прякор – Сел
Най се дразня - от хора, които нямат обноски
Най-добрия начин да излекуваш треската по Бийбър е - оф, ти не може да излекуваш треската по Бийбър smile
Ако имаше магическа сила, коя щеше да е – да връщам времето
Хората често те бъркат за – Луси Хейл
Най-лудото нещо, което си правила за момче – Да летя до Южна Америка и стоях два дни без сън
Ако не беше актриса/певица щеше да си – собственичка на пекарна
Съвет за красота – по-малкото е повече и си мийте лицето всеки ден и вечер
Моята любима част от тялото е – моите крака.

Последната промяна е направена от LightOne на Чет Фев 02, 2012 9:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :
Космополитън Март 2012 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Космополитън Март 2012 Right_bar_bleue

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Космополитън Март 2012   Космополитън Март 2012 Icon_minitimeЧет Фев 02, 2012 9:49 pm

Хареса ми .. Доста добре са описали живота и и нещата през който е минала. Все пак това е Сел. Браво на нея .. След всички тези неща, тя е на сцената и хората я обичат. Има семейство което я обича и гадже което както виждаме също дава всичко за нея ! Какво повече би трябвало да иска тя ? Има всичко ! .. Браво СЕЛ! поклон
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
Космополитън Март 2012 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Космополитън Март 2012 Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Космополитън Март 2012   Космополитън Март 2012 Icon_minitimeЧет Фев 02, 2012 10:43 pm

Статията ми харесва. Интересна е и накара дори мен, бивш фен на Селена, да се зачете. Мисля, че тази статия е едно от доказателствата за това колко земно е това момиче.
http://acciosharman.tumblr.com/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Космополитън Март 2012   Космополитън Март 2012 Icon_minitime

Космополитън Март 2012
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Интервю за Космополитън
» Нова сесия за Космополитън
» 1-ви март
» 3 март
» LAX Airport - 27 Март

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Селeна в пресата / Selena in magazines-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии