| Училищен лексикон! | |
|
+13mishey Мимето♥ ~Starlight. Barbie. - NataLiya ~ monini BadKitty Wesley.x ♥ `Melody -A. ~Rossita rozaLie YesSir.. 17 posters |
Автор | Съобщение |
---|
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Училищен лексикон! Съб Яну 21, 2012 6:38 am | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? б.Музика? в.Бълг.език и литература? г.Физика? д.Химия? ж.Биология? з.Англиийски език? и.Труд и техника? й.Изобр.изкуство? к.История? л.География? м.Пропуснати предмети -
2.В колко часа започва първият ви час? 3.По колко минути е часът ви?
4.По колко часа имате в... а.Понеделник? б.Вторник? в.Сряда? г.Четвъртък? д.Петък?
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? 6.Имате ли ЗИП?По какво? 7.В настоящето ви училище сте от .... уч.години 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? 11.По колко минути са малките ви междучасия? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Съб Яну 21, 2012 5:38 pm | |
| 1. Кой е учителят ви по ... а.Математика? - Т. Атанасова. <3 б.Музика? - А. Петкова в.Бълг.език и литература? - Ст. Стоянова. г.Физика? - в бъдеще: Николов д.Химия? - в бъдеще: Михайлова ж.Биология? - в бъдеще: нямам идея как й беше името. з.Англиийски език? - Т. Крачунова и.Труд и техника? - Л. Недкова й.Изобр.изкуство? - Х. (Ицо) Кирилов к.История? - А. Трифонова л.География? - Д. Димитров м.Пропуснати предмети: ФВС - К. Тодорова ЗИП-БЕЛ - Кр. Цветков ЗИП-Математика - Т. Атанасова Човекът и природата - Св. Михайлова ИТ - И. Николов
2. В колко часа започва първият ви час? Ако съм първа смяна - 07:30, ако съм втора - 13:30 3. По колко минути е часът ви? 40 мин.
4. По колко часа имате в... а.Понеделник? - 6 б.Вторник? - 7 в.Сряда? - 6 г.Четвъртък? - 6 д.Петък? - 7
5. Ходите ли на някакъв СИП? Какъв? Математика. 6. Имате ли ЗИП? По какво? Имам два ЗИП-а - по БЕЛ (1 час) и математика (2 часа) 7. В настоящето ви училище сте от ... уч.години - 6 години 8. Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ ОУ 9. Харесвате ли настоящето си уч-ще? Да, много. 10. От колко до колко часа е голямото ви междучасие? 9:50-10:10 (първа смяна); 15:50-16:10 (втора смяна) 11. По колко минути са малките ви междучасия? 10 мин. | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Съб Яну 21, 2012 5:52 pm | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? Г.Тодорова. б.Музика? Г.Ламбева. в.Бълг.език и литература? В.Маринова. г.Физика? Нямам все още, не знам кой ще ми бъде. д.Химия? Нямам все още, не знам кой ще ми бъде. ж.Биология? Нямам все още, не знам кой ще ми бъде. з.Англиийски език? Ю.Йозова, К.Милър. и.Труд и техника? Цв.Димитрова. й.Изобр.изкуство? Цв.Димитрова. к.История? П.Григорова. л.География? Цв.Колева. м.Пропуснати предмети - Човек и природа - В.Русанова. Физическо - Сн.Николаева. Информатика - М.Маркова.
2.В колко часа започва първият ви час? 8:00. 3.По колко минути е часът ви? Понеделник 40,другите дни 45.
4.По колко часа имате в... а.Понеделник? 7. б.Вторник? 6. в.Сряда? 7. г.Четвъртък? 6. д.Петък? 6.
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? Не. 6.Имате ли ЗИП?По какво? Математика, Музика. 7.В настоящето ви училище сте от .... уч.години 6. 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ СОУ. 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? Ами горе/долу. 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? Понеделник от 8:40 до 9:10, другите дни от 9:40 до 10:00. 11.По колко минути са малките ви междучасия? 10. | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Нед Яну 22, 2012 5:12 pm | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? Ковачева. б.Музика? Дакелова. в.Бълг.език и литература? Младенова. г.Физика? Димова. д.Химия? Една патица. ж.Биология? Една пенсионерка (тя замества една млада учителка, която сега си пише дипломната) з.Англиийски език? Монева. и.Труд и техника? Хм...Симова. й.Изобр.изкуство? Дерменджиева. к.История? Найденова-нещо си (с две имана е) л.География? Хах... м.Пропуснати предмети - Информационни технологии: Пелтекова. Физическо: Морвяков.
2.В колко часа започва първият ви час? 7:30 1ва смяна 1:30 2ра смяна. 3.По колко минути е часът ви? 40
4.По колко часа имате в... а.Понеделник? 6 б.Вторник? 7 в.Сряда? 8 г.Четвъртък? 6 д.Петък? 6
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? Вокална група и Изобразително изкуство. 6.Имате ли ЗИП?По какво? Испански Английски Български Информационни технологии 7.В настоящето ви училище сте от 4 уч.години 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ СОУ 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? Не. 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? Незнам, то е 10-20 мин. някъде. 11.По колко минути са малките ви междучасия? 5
| |
|
| |
Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Нед Яну 22, 2012 7:23 pm | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? - Йорданка Василева б.Музика? - Дияна Георгиева в.Бълг.език и литература? - Иванова г.Физика? - Христова д.Химия? - Христова ж.Биология? - Дечева з.Англиийски език? - Кериякова и.Труд и техника? - Чернева й.Изобр.изкуство? - Чернева к.История? - Кристина Тодорова л.География? - Гергана м.Пропуснати предмети -
2.В колко часа започва първият ви час? - 07:45 3.По колко минути е часът ви? - 25,30 минути
4.По колко часа имате в... а.Понеделник? - 6 б.Вторник? - 7 в.Сряда? - 6 г.Четвъртък? - 6 д.Петък? - 8
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? - Не! 6.Имате ли ЗИП?По какво? - Математика и Български 7.В настоящето ви училище сте от .... уч.години - Не си спомням .. ;дд 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ - СОУ 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? - Да! 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? - 10:25 до 10:45 11.По колко минути са малките ви междучасия? - 10 минути най-много | |
|
| |
BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Сря Фев 01, 2012 2:31 am | |
| А студентите... какво да правим ние с тези въпроси? Нищо де, ще си спомня какво беше в.. 12 клас. И, според въпросите, ще споделя какво е сега в университета.. За недалечния 12ти клас...1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? - Цветанка Аврамова б.Музика? - Нямахме такова животно... в.Бълг.език и литература? - Стела Тунчева <333 г.Физика? - Рени Найденова д.Химия? - И това спряхме да го учим... ж.Биология? - Да, и това... з.Англиийски език? - Тайлър Хърли и Албена Петрова и.Труд и техника? - Шегувате ли се? й.Изобр.изкуство? ... к.История? - Десислава Сърбова, заменена по едно време (заради майчинство) от Димитър Пенков - Елвиса. ;ддд л.География? - Елена Христова м.Пропуснати предмети - Немски език - Дарина Филипова, ФВС - Никола Николов (класния). И май са само тези. 2.В колко часа започва първият ви час? ЗапочваШЕ - в 08:00. 3.По колко минути е часът ви? - 45. Почти винаги. Дори когато другите училища са имали намалени часове, ние в БК винаги си бяхме прецакани. 4.По колко часа имате в... а.Понеделник? - 7 б.Вторник? - 6 в.Сряда? - 7 г.Четвъртък? - 7 д.Петък? - 6 + модул 5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? - Ходих последната година, по БЕЛ и английски език, заради матурите. 6.Имате ли ЗИП?По какво? ... Помня ли... Мисля че по БЕЛ имахме... 7.В настоящето ви училище сте от .... уч.години - Ахахаха, цели 12 години бях там. 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ - СОУ. Хихи. 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? - Университет, по-точно. И не, не го харесвам, поне не особено. По ред причини - гълта страшно много пари... стават яки подигравки с първокурсниците, особено със задочниците... 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? В БК беше от 10:35 до 10:55 11.По колко минути са малките ви междучасия? Ами бяха... по 10 минути. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Сря Фев 01, 2012 3:38 am | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? Ел. Неделкова (класната) б.Музика? Анд. Котев в.Бълг.език и литература? В. Кесарова г.Физика? Б. Терзиев (a.k.a. БАТМАН хД) д.Химия? Д. Лалева ж.Биология? Т. Цомпова з.Англиийски език? Г. Дерменджиева и.Труд и техника? Нямаме такова.. ;д й.Изобр.изкуство? И такова нямаме вече, ама преди ни беше Кр. Давидов к.История? Вл. Станоев л.География? Д. Соколова м.Пропуснати предмети - Немски - М. Михайлова; ФВС - П. Дудушев; ИТ - Ел. Неделкова; Информатика - К. Попов
2.В колко часа започва първият ви час? 7:30 по принцип, ама тая седмица 8:00 3.По колко минути е часът ви? в понеделник: 35 мин.; другите дни: 40 мин.
4.По колко часа имате в... а.Понеделник? 6 б.Вторник? 7 в.Сряда? 6 г.Четвъртък? 6 д.Петък? 7 (като последен е СИП Музика и си тръгваме)
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? Ами Музика уж.. ;д И Англ. ез. и в БЧК съм записана.. Абе много дейна личност съм. ;д 6.Имате ли ЗИП?По какво? - Ами не май.. 7.В настоящето ви училище сте от 2 уч.години (тази ми е 3-та) 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ - Просто Гимназия се води.. ;д 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? Не се оплаквам. 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? 9:40 - 10:10 (понеделник е по различно, ама не знам точно часовете) 11.По колко минути са малките ви междучасия? 5.. ;х
| |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Сря Фев 01, 2012 10:40 pm | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? - М. Канелова. б.Музика? Нямам вече. в.Бълг.език и литература? До вчера ни беше Р. Караджова, беше ни и класна. От днес нова класна и преподавателка ни е ; Д. Николова! ;/ г.Физика? Ю. Спаски. д.Химия? Червенкова. ж.Биология? Й. Алексиева. з.Англиийски език? П. Молева. и.Труд и техника? Нямам такова нещо. й.Изобр.изкуство? Нямам .. ;д к.История? Е. Кътова. л.География? Р. Атанасов ; най- якия господин! м.Пропуснати предмети - Немски език - Тотева ;/
2.В колко часа започва първият ви час? По принцип 7.30, тази седмица, заради студа в 8 ! / 2 смяна 1;30 3.По колко минути е часът ви? По принцип 40, но сега заради студа 35.
4.По колко часа имате в... а.Понеделник? 6 б.Вторник? 7 в.Сряда? 7 г.Четвъртък? 7 д.Петък? 6
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? Не. 6.Имате ли ЗИП?По какво? Не. 7.В настоящето ви училище сте от .... уч.години Това ми е 2-та. 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ СОУ 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? Не. 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? 1ва смяна; от 9 до 9.20 11.По колко минути са малките ви междучасия? По принцип 10, след 5-я час стават по 5. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Чет Фев 02, 2012 12:32 am | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? - Д. Стоянова. б.Музика? П. Крумов. в.Бълг.език и литература? Д. Илиева. г.Физика? Ц. Кръстева. д.Химия? К. Кънчева. ж.Биология? М. Докова. з.Англиийски език? Ю. Първанова. и.Труд и техника? Нямам такова нещо. й.Изобр.изкуство? Емм, не й знам името. ;д к.История? Ю. Тимова. л.География? М. Стефанова. ;хх м.Пропуснати предмети - Немски език - Не я знам. :/
2.В колко часа започва първият ви час? В 7.30, когато сме първа смяна / 13.30, когато сме втора. 3.По колко минути е часът ви? По 40 минути.
4.По колко часа имате в... а.Понеделник? 7 б.Вторник? 7 в.Сряда? 7 г.Четвъртък? 7 д.Петък? 7
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? Не. 6.Имате ли ЗИП?По какво? Не. 7.В настоящето ви училище сте от .... уч.години? Тази ми е 2ра. 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ ПМГ. 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? Да. 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? 1ва смяна - от 09.50 до 10.10. / 2ра смяна - 15.50 до 16.10. 11.По колко минути са малките ви междучасия? По 10 минути. | |
|
| |
~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Пон Мар 26, 2012 12:53 am | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика?-Ох не знам XD б.Музика?-Атанасов в.Бълг.език и литература?-Первазов г.Физика?-Кара..Кацарова (???) ноу айдиъ д.Химия?-Попов ж.Биология?-Отново не знам. з.Англиийски език?-Борис xD и.Труд и техника?-Нямам такова й.Изобр.изкуство?-Жеков к.История?-Стойчева л.География?-Иванова м.Пропуснати предмети - Ми.. немски-???
2.В колко часа започва първият ви час?-зависи коя смяна съм (1-ва от 7:30, 2-ра- от 13:00 или 13:50(<-зависи колко часа имам)) 3.По колко минути е часът ви?-40
4.По колко часа имате в... а.Понеделник?-7 б.Вторник?-7 в.Сряда?-7 г.Четвъртък?6 д.Петък?-7
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв?-не 6.Имате ли ЗИП?По какво?-физика, химия, история, география 7.В настоящето ви училище сте от 2 уч.години- 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./-ЕГ 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще?-Много 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие?-Зависи коя смяна съм 11.По колко минути са малките ви междучасия?-10 | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Пон Мар 26, 2012 1:40 am | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? - Г- жа Бобчева б.Музика? - Г- жа Чикова в.Бълг.език и литература? - Г- жа Атанасова г.Физика? - Г- жа Димитрова д.Химия? - Г- жа Димитрова ж.Биология? - Г- жа Косева з.Англиийски език? - Г- жа Начева и.Труд и техника? - Г- жа Илиева й.Изобр.изкуство? - Г- н Гюров к.История? - Г- жа Петрова л.География? - Г- жа Минкова м.Пропуснати предмети
2.В колко часа започва първият ви час? - 7:30 3.По колко минути е часът ви? Понеделник, Сряда, Четвъртък и Петък са по 45 мин., а Вторник са ни по 40 мин.
4.По колко часа имате в... а.Понеделник? - 6 б.Вторник? - 7 в.Сряда? - 6 г.Четвъртък? - 6 д.Петък? - 6
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? - Ами на кръжок по изобр. (ако се счита за СИП) 6.Имате ли ЗИП?По какво? Да, по История. 7.В настоящето ви училище сте от 7 уч.години 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ - ОУ 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? Ами да. 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? Понеделник, Сряда, Четвъртък и Петък е от 9:10 до 9:35, а Вторник е от 9:00 до 9:25 11.По колко минути са малките ви междучасия? по 10.
Последната промяна е направена от Мимето♥ на Нед Май 26, 2013 10:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
mishey Нов
Warn : Брой мнения : 24 Reputation : 0 Join date : 22.03.2012 Age : 34
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Вто Мар 27, 2012 1:58 am | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? г-жа Белчева. б.Музика? - г-жа Анчева. в.Бълг.език и литература? г-жа Георгиева. г.Физика? - г-жа Кожухарова. д.Химия? - не помня хД. ж.Биология? - г-н Радев. з.Англиийски език? - г-жа Георгиева. и.Труд и техника? - не помня ;д. й.Изобр.изкуство? - г-жа Варамезова. к.История? - г-н Чакъров. л.География? - г-жа Колева. м.Пропуснати предмети - ИТ, фвс, немски и други.
2.В колко часа започва първият ви час? 12:55. 3.По колко минути е часът ви? 40.
4.По колко часа имате в... а.Понеделник? 7. б.Вторник? 7. в.Сряда? 7. г.Четвъртък? 7. д.Петък? 6.
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? не. 6.Имате ли ЗИП?По какво? - Немски. 7.В настоящето ви училище сте от .... уч.години - от 1-ви клас. 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ - СОУ. 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? да. 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? - 15:15 до 15:35. 11.По колко минути са малките ви междучасия? 10. | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| |
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Чет Май 17, 2012 1:54 am | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? - Балабанова б.Музика? - Лариса (по малко име; същинска вещица ) в.Бълг.език и литература? - Джинина (класната) г.Физика? - Не уча, но иначе догодина ще е Ганчева д.Химия? - Не уча, но иначе догодина ще е Ганчева ж.Биология? - Не уча, но иначе догодина ще е Костадинова з.Англиийски език? - Джинина (класната) и.Труд и техника? - Кузева (козата) й.Изобр.изкуство? - Кузева (козата) к.История? - Шопов л.География? - Шопов м.Пропуснати предмети - Човекът и природата (химия, физика и биология в едно) - Ганчева; Немски език - Комитова (крумитова ) 2.В колко часа започва първият ви час? - май в 7:45 3.По колко минути е часът ви? - 45 - 4.По колко часа имате в... а.Понеделник? - 7 б.Вторник? - 6 в.Сряда? - 6 г.Четвъртък? - 6 д.Петък? - 7, но нямам 1-ви час, така че 6 5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? - СИП не, но сега по някакъв проект ни накараха да се запишем на кражоци и аз ходя на този по театрално изкуство 6.Имате ли ЗИП?По какво? - Не 7.В настоящето ви училище сте от .... уч.години - от 1-ви клас (карам 6-та година) 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ - ОУ 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? - да 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? - май от 10:20 до не знам кога 11.По колко минути са малките ви междучасия? - Не знам | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Чет Май 17, 2012 9:30 pm | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? Игнатова б.Музика? Светлана в.Бълг.език и литература? Нели Стойчева г.Физика? Лафчева д.Химия? Нинова ж.Биология? Нинова з.Англиийски език? Тони Стоянова и.Труд и техника? Нинова й.Изобр.изкуство? ... Елена ?? Не знам. к.История? не знам. л.География? Даниел Христов <333 м.Пропуснати предмети - ИТ - не й знам името; Арабски - Деси Янкова и Сабри, ФВС - Ценкова <33;
2.В колко часа започва първият ви час? 08;00 3.По колко минути е часът ви? 45
4.По колко часа имате в... а.Понеделник? 7 б.Вторник? 7 в.Сряда? 7 г.Четвъртък? 7 д.Петък? 7
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? Арабски 6.Имате ли ЗИП?По какво? Арабски, Английски 7.В настоящето ви училище сте от .... уч.години 3 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ ЧСОУ 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? Не много ;д 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? 9;40-10;00 и 12;35-12;55 11.По колко минути са малките ви междучасия? 10
| |
|
| |
kari99 Нов
Warn : ( : <3 you Sel ~ Брой мнения : 24 Reputation : 0 Join date : 26.05.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! Съб Май 26, 2012 10:02 pm | |
| 1.Кой е учителят ви по ... а.Математика? Иванова б.Музика? Вълева в.Бълг.език и литература? Ковачева г.Физика? - д.Химия? - ж.Биология? Пейчева з.Англиийски език? Кузманова и.Труд и техника? Кирякова й.Изобр.изкуство? Минчева/Станчева к.История? Даскалова л.География? Желева м.Пропуснати предмети - Спорт - Тодоров
2.В колко часа започва първият ви час? - 07.30 (сутрин) 3.По колко минути е часът ви? - 40
4.По колко часа имате в... а.Понеделник? - 7 б.Вторник? - 7 в.Сряда? - 6 г.Четвъртък? - 6 д.Петък? - 5
5.Ходите ли на някакъв СИП?Какъв? не 6.Имате ли ЗИП?По какво? - Математика; 7.В настоящето ви училище сте от .... уч.години - 6 8.Какво е уч-щето ви? /СОУ,ОУ,ПМГ,ЕГ и т.н./ - ОУ и ПМГ 9.Харесвате ли настоящето си уч-ще? - много 10.От колко до колко часа е голямото ви междучасие? - 9.50 - 10.10ч. (сутрин) 11.По колко минути са малките ви междучасия? - 10 | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Училищен лексикон! | |
| |
|
| |
| Училищен лексикон! | |
|