| Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето | |
|
+3monini ~Rossita enormous-heart 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Нед Яну 15, 2012 5:04 pm | |
|
Това е историята на двама младежи, които принадлежат към различни светове. Филмът ни разказва за една любов, която е невероятна и почти невъзможна, но е неизбежна и в крайна сметка двойката ще бъде повлечена в едно лудо пътешествие, по време на което ще открият първата голяма любов. Баби (Maria Valverde) е момиче от високата класа и е възпитана да бъде благоприлична и да спазва правилата. Аче (Mario Casas) е бунтовник, импулсивен, пристрастен към риска и опасностите, постоянно забъркан в боеве и нелегални гонки с мотори, на границата на здравия разум.
Режисьор: Fernando González Molina Държава: Испания Година: 2010 Жанр: Драма, Романтичен В ролите: Mario Casas (Hache), María Valverde (Babi), Álvaro Cervantes (Pollo), Marina Salas (Katina)
СВАЛИ
Втората част излиза на: 22 юни 2012 ------- Нямам думи да опиша този филм! Никой филм не ми е въздействал така ... даже Последната песен и Тетрадката не могат да ми въздействат така. Този филм просто трябва да го гледате, за да разберете за какво говоря! Любимият ми цитат е (СПОЙЛЕР):
- Spoiler:
"Не можеш да върнеш миналото за съжаление, някои неща се случват само веднъж в живота. И колкото и да се стараеш, никога няма да можеш да преживееш чувствата наново, никога няма да се издигнеш пак три метра над небесата.“
| |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Пон Яну 16, 2012 5:07 pm | |
| Филмът е прекрасен. Невероятен. Съвършен. Безмълвна съм. Просто е най-прекрасния филм, който съм гледала до сега. Краят беше много реалистичен. Най-после да гледам филм, който няма щастлив край (демек да не гледам американски филм). | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Пон Яну 16, 2012 8:05 pm | |
| Наистина е много добър филмът. Аз го гледах преди няколко седмици ии наистина ме трогна. Определено си заслужава гледането! | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
enormous-heart Неспасяем
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Чет Яну 19, 2012 2:11 am | |
| Аз мисля, че се разделиха, за да може да има 2ра част ...логично нали?! :D И когато той се върне от Лондон ще се видят, и пак ще се почувстват 'a 3msc' ... аа пък Марио ще накара мен да се чувствам така via my laptop, но няма нищо. :D | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Чет Яну 19, 2012 3:13 am | |
| - enormous-heart написа:
- Аз мисля, че се разделиха, за да може да има 2ра част ...логично нали?! :D И когато той се върне от Лондон ще се видят, и пак ще се почувстват 'a 3msc'
Надявам се наистина да се съберат във втората част. Кефят ме като двойка ;д. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Чет Яну 19, 2012 10:23 pm | |
| Аз пък чак сега разбирам, че ще има втора част.. Знае ли се кога ще изезне? | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Чет Яну 19, 2012 11:04 pm | |
| Юли месец. :) Иначе филмът е прекрасен и много нежен. Просто неузнаваемо добър. | |
|
| |
enormous-heart Неспасяем
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Съб Яну 21, 2012 2:27 am | |
| И ще се казва "Tengo Ganas De Ti"... нещо от сорта на 'Искам те' понеже май не се превежда буквално, ама не съм сигурна. :D | |
|
| |
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Вто Яну 24, 2012 9:31 pm | |
| Днес изгледах филма. Като цяло ме грабна и много ми хареса. Хареса ми това, че "лошото" момче постепенно започва да се осъзнава, докато прекарва времето си с момичето, в което е влюбен. Невъзможната любов. Дори и родителите на Баби не успяха да попречат на връзката им. Имаше и няколко комични ситуации, което също ми хареса. Краят обаче ме трогна. Когато Пойо катастрофира и почина, сякаш част от Аче умря. Момичето, в което е влюбен го остави, той остана сам. Самият начин по който филмът завърши, остави много въпроси. Та дори не знам краят брои ли се за край.
И за да не правя двоен пост ще напиша още нещо! Да ще има продължение. За всички, които се интересуват, ето малко информация:
‘Искам теб’, продължението на филма ‘Три метра над небето’ – най-успешният филм за 2010 в Испания и новият култ на младите хора в България излиза тази година, по-точно на 22 Юни!
След раздялата с Баби, персонажът на Марио Касас – Аче, се мести в Лондон с надеждата да забрави любовта. След две години обаче той е принуден да се върне в Мадрид, поради молба на брат си, но за жалост и спомените по из...губената любов се връщат.
Скоро, той осъзнава, че нещата са се променили и че малко по малко, трябва да продължи без Баби, откривайки нови приятели, намирайки си работа, започвайки една нова фаза от живота си… Когато той се запознава с Джин (Клеар Лейк), весело и прекрасно момиче.. Уго се влюбва отново. …Възможно ли е да преживеят магията на първата любов?
| |
|
| |
enormous-heart Неспасяем
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Сря Яну 25, 2012 2:07 am | |
| И аз мисля, че краят не се брои за край. :D | |
|
| |
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Сря Яну 25, 2012 2:08 am | |
| Е как да е край, като дори не свърши .. :d | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето Сря Авг 22, 2012 5:50 pm | |
| Вече можем да гледаме втората част (Tengo Ganas De Ti), има я в замунда - клик. Аз лично сега я тегля, после ще си едитна поста с мнение.
едит; Tengo-то беше як. Джин е много по-симпатична от Баби. + това Джин е пичка, има по-готин характер. Марио Касас е направил страхотна игра, наистина много ми хареса! Още в 3MSC ми направи впечатление. А от целия филм, сцените с Пойо ми въздействаха много. Бяха съвсем на място. Също така, Катина е уникален персонаж/герой/както се нарича. Много е силна! Сцените на Аче и Джин бяха супер сладки, особено срещата им, където опитаха 192018210 вида храна. ;д Въобще, готин филмец, хареса ми. Края беше страхотен - с много емоции! Браво на актьорите и екипа за хубавия филм. ;д | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето | |
| |
|
| |
| Tres metros sobre el cielo/Three Steps Above Heaven/Три метра над небето | |
|