Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: One Direction at Children In Need Чет Дек 29, 2011 9:46 pm
Countdown:
What Makes You Beautiful:
Gotta Be You:
Best Bits:
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
Заглавие: Re: One Direction at Children In Need Пет Дек 30, 2011 6:16 pm
Countdown: Големи са сладури. Луи с тиранти.. много му ходят. ;д Казвала съм го и друг път, но пак: Найъл с този тип (май поло се водят, не знам не знам ;д) тениски е просто.. no comment. <33 А Лиъм в карирани ризи е простооо.. великолепен = АЗ УМИРАМ. Усмивката му на 0:56 ме разтапя. <333 Изпълнението на WMYB: Лиъм в началото е просто ЙЕАААААААА, много секси добре звучи. След това Хари като почва ми се струва, че има някакви проблеми с гласа. Не знам, не знам, така ми звучи. На Зейн солото.. adadiajdisjfief = яко fangirl-ване. Хари си е изпял солото чудно, много ми хареса. <3 На Зейн извивката на 3:07 е просто перфектна, прекрасно звучи на фона на другите. Добро изпълнение в общи линии. Изпълнението на Gotta Be You: Солата звучат доста прилично, а на припевите са чудни. <3 0:50 - BROMANCE. Луи като се ухилва на 1:20 ме кара да изтрещявам. <3333 Като цяло добро представяне на песента, много ми харесват. <3 Best Bits: Чудесно е, че са се включили в подобно предприятие. Чудесно е, защото призовават хората да помогнат на деца. А те самите, и петте члена на групата, са си деца, един вид. Въобще мога да кажа само едно "Браво!" на момчетата. (: