Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Дания

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Дания Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Дания Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Дания Empty
ПисанеЗаглавие: Дания   Дания Icon_minitimeСря Дек 14, 2011 6:47 am

И сега идват отново моите страхотни логики и мисли, над които размишлявам.

Какво мислите за Дания? Имате ли познати там, отзиви, ваше мнение? Как мислите, че е живота там? Обучението, хората? Сериозна съм, отговорете. laugh
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :
Дания Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Дания Right_bar_bleue

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

Дания Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дания   Дания Icon_minitimeСря Дек 14, 2011 10:20 pm

Мии там са богати хората.. laugh Т'ва знам.. ;д
Не, иначе имам един познат, дето учи там (вече 3 години). Ии доколкото знам е добро образованието. А пък и университетите са без такса, което значи, че си плащаш само общежитие/квартира.
Аа за хората.. Ми знам, че повечето говорят английски, така че няма да ти трябва да учиш датски.. хД
Това е общо взето, което се сещам. Ако има нещо питай, ще ти кажа, стига да знам. :]
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Дания Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дания   Дания Icon_minitimeЧет Дек 15, 2011 3:20 am

Евала, Монииии! Ти винаги си на среща за всяка моя тема. laugh
Аз понеже мислех за висше там, но все още не съм 100% сигурна дали искам Дания и си събирам информация, а Интернет като цяло е бъкан с такава, но исках мнения на хора, които познавам, един вид.

И аз разбрах, че обучението е безплатно и като цяло се печели добре. Относно езиците ми казаха, че ще си имам отделно часове по датски, но естествено ще си говоря английски. Като цяло изобщо идеята за образование в Дания на мен лично много ми харесва, но така на сляпо, един вид да се целя не го бива. Мерси много за поста, все пак. sun

Последната промяна е направена от rozaLie на Чет Дек 15, 2011 4:56 am; мнението е било променяно общо 1 път
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..
Брой мнения : 5829

Дания Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дания   Дания Icon_minitimeЧет Дек 15, 2011 3:53 am

Аз като цяло не съм се интересувала много от Дания, но страната е хубава. Както вече споменахте обучението е безплатно. На нас миналата година госпожата по немски ни говореше като цяло за образованието в Дания и каза че стандарта наистина е висок и е много добре, че е безплатно защото повече амбициозни млади хора могат да се обучават там. Тя самата е ходила в Дания и ни каза че е много хубаво, стандарта на живот е висок, спокойно е. Като цяло само хубави неща ни каза за държавата, нахвали я ;д. От нашата гимназия е имало ученици, които са били студенти там и никой не се е оплакал. Госпожата ни каза че датския е близък до немския, което ще бъде улеснение за тези които са изучвали немски и така.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Дания Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дания   Дания Icon_minitimeЧет Дек 15, 2011 3:57 am

Ами ако евентуално се реша висшето ми наистина да е там, то до тогава немския ще го знам, поне до степен, в която да се разбирам с хората, така че ще ми бъде лесно с изучаването на самия език. А вие бихте ли заживели там, в смисъл със следване, естествено?
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Дания Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Дания Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

Дания Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дания   Дания Icon_minitimeЧет Дек 15, 2011 4:13 am

Ами по постовете, които прочетох от Мони и Михи с удоволствия бих учила там. ;д Щом обучението е добро не бих се замислила, ако ми се отдаде възможността, а и е страхотен бонус, че е безплатно. Попринцип не знам много за самата държава, но много познати а ми разказвали, че държавата е много хубава и добра за живеене. smile
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..
Брой мнения : 5829

Дания Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дания   Дания Icon_minitimeЧет Дек 15, 2011 5:10 am

Честно казано аз бих заживяла там, защото сега ми събуди интереса и се порових ии не знам самата дръжава е много чаровна ;дд. Грабна ме. А и точно няма да се види зор с езика, защото аз вече втора година съм с интензвино изучване на немски и нали английският който ни е бонус. Иии чудно ;дд. Образованието е безплатно и е на ниво какво повече може да иска един млад човек?! ;дд
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Дания Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дания   Дания Icon_minitimeЧет Дек 15, 2011 6:25 am

НАЛИ! Супер много се надъхах за висше там, че няма на къде. Братът на една моя приятелка е там вече 2 или 3 година и казва, че е много доволен. Така ще каже, де, но все пак човек ако не опита няма да разбере. Живот и здраве, в България може и да не се видим, на вънка шансовете са по-големи, хах.
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

Дания Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дания   Дания Icon_minitimeПет Дек 16, 2011 12:24 am

Чичи, няма проблем.. ;д Щом помогнах.. ;д
Иначе, да и аз знам, че датския е близък до немския, амаа т'ва дето ти го казваш за часовете по датски за първи път го чувам. То моя приятел поне каза, че той отделно тепърва ще почва да ходи на уроци.
Ама иначе нали ви казвам де, езика няма да е проблем, тъй като повечето говорят английски.. laugh
Sponsored content

Дания Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дания   Дания Icon_minitime

Дания
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Евровизия 2012-Дания

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Училище-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии