|
| Дания | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Дания Сря Дек 14, 2011 10:20 pm | |
| Мии там са богати хората.. Т'ва знам.. ;д Не, иначе имам един познат, дето учи там (вече 3 години). Ии доколкото знам е добро образованието. А пък и университетите са без такса, което значи, че си плащаш само общежитие/квартира. Аа за хората.. Ми знам, че повечето говорят английски, така че няма да ти трябва да учиш датски.. хД Това е общо взето, което се сещам. Ако има нещо питай, ще ти кажа, стига да знам. :] | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Дания Чет Дек 15, 2011 3:20 am | |
| Евала, Монииии! Ти винаги си на среща за всяка моя тема. Аз понеже мислех за висше там, но все още не съм 100% сигурна дали искам Дания и си събирам информация, а Интернет като цяло е бъкан с такава, но исках мнения на хора, които познавам, един вид.
И аз разбрах, че обучението е безплатно и като цяло се печели добре. Относно езиците ми казаха, че ще си имам отделно часове по датски, но естествено ще си говоря английски. Като цяло изобщо идеята за образование в Дания на мен лично много ми харесва, но така на сляпо, един вид да се целя не го бива. Мерси много за поста, все пак.
Последната промяна е направена от rozaLie на Чет Дек 15, 2011 4:56 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Дания Чет Дек 15, 2011 3:53 am | |
| Аз като цяло не съм се интересувала много от Дания, но страната е хубава. Както вече споменахте обучението е безплатно. На нас миналата година госпожата по немски ни говореше като цяло за образованието в Дания и каза че стандарта наистина е висок и е много добре, че е безплатно защото повече амбициозни млади хора могат да се обучават там. Тя самата е ходила в Дания и ни каза че е много хубаво, стандарта на живот е висок, спокойно е. Като цяло само хубави неща ни каза за държавата, нахвали я ;д. От нашата гимназия е имало ученици, които са били студенти там и никой не се е оплакал. Госпожата ни каза че датския е близък до немския, което ще бъде улеснение за тези които са изучвали немски и така. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Дания Чет Дек 15, 2011 3:57 am | |
| Ами ако евентуално се реша висшето ми наистина да е там, то до тогава немския ще го знам, поне до степен, в която да се разбирам с хората, така че ще ми бъде лесно с изучаването на самия език. А вие бихте ли заживели там, в смисъл със следване, естествено? | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Дания Чет Дек 15, 2011 4:13 am | |
| Ами по постовете, които прочетох от Мони и Михи с удоволствия бих учила там. ;д Щом обучението е добро не бих се замислила, ако ми се отдаде възможността, а и е страхотен бонус, че е безплатно. Попринцип не знам много за самата държава, но много познати а ми разказвали, че държавата е много хубава и добра за живеене. | |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Дания Чет Дек 15, 2011 5:10 am | |
| Честно казано аз бих заживяла там, защото сега ми събуди интереса и се порових ии не знам самата дръжава е много чаровна ;дд. Грабна ме. А и точно няма да се види зор с езика, защото аз вече втора година съм с интензвино изучване на немски и нали английският който ни е бонус. Иии чудно ;дд. Образованието е безплатно и е на ниво какво повече може да иска един млад човек?! ;дд | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Дания Чет Дек 15, 2011 6:25 am | |
| НАЛИ! Супер много се надъхах за висше там, че няма на къде. Братът на една моя приятелка е там вече 2 или 3 година и казва, че е много доволен. Така ще каже, де, но все пак човек ако не опита няма да разбере. Живот и здраве, в България може и да не се видим, на вънка шансовете са по-големи, хах. | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Дания | |
| |
| | | | Дания | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |