| sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. | |
|
+9БетС :) U make me so hot Kat3t0 ♥ Selena_Gomez* |SweeT| - NataLiya ~ A d i ♥ The_vampire_girl rozaLie 13 posters |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Сря Сеп 16, 2009 3:41 am | |
| СисиАз - ЧичиАди - x_Adriana_xПетко - JoBros MEGA*FENБети - Бети ;дХей Сиси. Как си?Супер!Как си настроена за училище?Ами малко ме мързи xD,но като цяло съм готова.Това е добре. Нека да се представиш за тези които не те познават.Аз съм Станислава,на 12 години от Бургас.Как се чувстваш във форума?Много добре.Тук е много приятно,хората в него също.Трудна ли е работата на помощник-администратор?Ами Катето много добре се гриже за форума,също така има много редовни потребители,така че не е чак толкова трудна.Твоита класация за ТОП 3 най-горещи момчета/мъже?xD О,ами значи 1.Taylor Lautner <3 2.Близнаците Sprouse 3.Тук е много сложно,ами...може би Зак Ефрон xD.Съжелявам, но ти каза 4?!Ами вярно е xD просто и двамата близнаци си ги обичкам много Окей, а ТОП 3 момичета/жени?Тук трябва да се замисля.На първо място бих сложила две момичета Деми и Сел.На 2 може би Деби Раян xD.На 3 Емили Озмънт.--- Въпроса е изтрит ---Въпросът е изтрит!xD Ъм тоя въпрос може и да не го побликуваш Давай.. отговаряй ;д Пък и за сметка на това, такива въпроси поддържат интервютоxD НеКак се казва първото ти гадже?Незнам не помня беше в градината xDВъпросът е изтрит!Забавно ;д. Ъм.. как държиш косата си? /вързана, пусната, хваната с шнола т.н./Мойта е ужасно къдрава,та до 3 клас винаги беше вързана,в 4 клас винаги беше пусната,а сега тъй като ми е доста къса смисъл до рамената някъде неможе да се вързва затова я държа пусната.На кой искаш да подръжаваш?Да подржавам-ами може би на Сел и Деми.Въпросът е изтрит!Не се сещам xD.Въпросите са изтрити!Занимаваш ли се със спорт?Не xDИмаш ли девиз?НеЪм, Деми или Сел?Е,ами незнам наистина и двете ги харесвам страшно много.Не приемам такива отговори!Добре де..Сел."Хей" или "Хеееееееееееееееееей"?Второто xDОкей. ;д Това е общо взето от мен. Сега няколко въпроса от форумци. От Ади /x_Adriana_x/Кои известни личности харесваш?Уау,ами много са:Деми,Сел,Деби Раян,близнаците Спраус,Емили Озмънт,почти всички от Здрач каста,почти всички от Хари Потър каста,но най-вече Ема и Рупърт и други...Имаш ли дамашен любимец?Не,всъщност преди 1 седмица брат ми и баща ми отидоха до ЗОО магазина и се върнаха с една рибка,та може тя да се брои. xDКакво най-много ти харесва във форума?Това е много сложен въпрос.Може би най-много ми харесва,че се запознах с нови хора и то много готини xD.Това бяхавъпросите от Ади. Ето и от Петко /JoBros MEGA*FEN/.Ще гледаш ли Disney Channel?ЕстественоОпиши себе си с 3 думи...Забавна,готина,умничка xD.Имаш ли домашен любимец? Да имам рибка,която баща ми и брат ми отидоха до ЗОО магазина и се върнаха с нея. xDИмаш ли си гадже? НеЕто и въпросите от Бети.Любим форумец (само един)Бетинкее,мъртва си xD.Ох незнам ти и Чичито.Може би...незнаммм.Вие сте моите лигли xD.Ами хайде Чичито,но и теб те обичам многоо [h].Защо толкова го харесваш ( форумеца)?Хъмм..ще кажа защо харесвам и двете(ти и Чичито).Ами за Чичито..забавна е xD,харесва близнаците xD.Тебе..забавна си и харесваш Тейлър xD.Едно продължение от въпрос на Петко.Колко гаджета си имала до сега?Незнам xD 1 май.На коя звезда се оприличаваш?Аз ли.. O.o Незнам като се изправя и една приятелка каза,че приличам на Деми O.o.Иначе незнам.Защо?Ами аз не се оприличавам на никой,така че...Окей, това бяха въпросите от нас. Беше ми адски приятно да си побъбрим и едновременно да взимам интервю от теб. Пожелай/благодари или каквото и да е било на форумцитеБлагодаря Ви за въпросите.Това е интервюто със Сиси. Мнения относно това интервю само тук! | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Сря Сеп 16, 2009 2:44 pm | |
| Интервюто е много хубаво.
Препинателни знаци и главни букви! Чичи. [: | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Сря Сеп 16, 2009 7:54 pm | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Сря Сеп 16, 2009 9:24 pm | |
| | |
|
| |
Selena_Gomez* Неспасяем
Warn : Брой мнения : 815 Reputation : 1 Join date : 27.06.2009 Age : 29 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Сря Сеп 16, 2009 10:44 pm | |
| Ммног о ми беше инт ересно да чета ! Правопис, главни букви и без съкращения. Чичи. [: | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Сря Сеп 16, 2009 11:02 pm | |
| Радвам се, че ви харесва! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Чет Сеп 17, 2009 1:00 am | |
| Хех.. опитвам се , да не съм банална със едни и същи въпроси.. Няма как от време на време да няма някой повтарящ се.. , но.. опитвам . ;д.. Все пак мерсии .
Последната промяна е направена от Sprouse*Luver на Пет Сеп 18, 2009 2:01 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Чет Сеп 17, 2009 5:42 pm | |
| Много ме изкефи браво . :дД И ОСОБЕНО ЗА СЕКСУАЛНИТЕ НУЖДИ . Препинателни знаци!!! Чичи. [: | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Чет Сеп 17, 2009 7:25 pm | |
| | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Пет Сеп 18, 2009 3:55 am | |
| Много яко интервю.. просто Тъ Бест бе Страхотно Браво!! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Съб Сеп 19, 2009 6:11 pm | |
| Мерси Бети.. О, и твоят ред идва..!! | |
|
| |
~one and the same ... Редовен
Warn : Брой мнения : 216 Reputation : 0 Join date : 10.05.2009
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Сря Окт 07, 2009 4:12 pm | |
| Ох, виждам - в това интервю не си използвала само мои въпроси..наистина нямам думи, а уж всички се сърдите като ви копират идеите.. >.< | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Нед Окт 11, 2009 12:55 am | |
| | |
|
| |
Guilty Pleasure {h} Маниак
Warn : Брой мнения : 543 Reputation : -1 Join date : 10.10.2009 Age : 28
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. Пет Фев 05, 2010 11:38 pm | |
| Много интересно интервю! Браво на всички! ^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. | |
| |
|
| |
| sel_demi - Ще скоча в килимчето на Тейлър. | |
|