| London или Paris? | |
|
+6Little Girl ~ -A. *Радии <3 ~Rossita rS.19 ♥ rozaLie 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: London или Paris? Пет Ное 18, 2011 3:50 am | |
| Хора, имам нужда да чуя ваши отговори. Знам, че повечето ще кажат "и двете", но мен това изобщо не ме устройва. Моля ви да ми дадете отговори, като не е задължително особено да се обосновете, но няма да откажа да напишете защо предпочитате дадения град.
Важно е, понеже имам екскурзия и главните дестинации са тези двете, но са на отделни екскурзии и все още се чудя ако ще ходя на коя да отида. Благодаря ви. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: London или Paris? Пет Ное 18, 2011 3:53 am | |
| Ох, наистина са ти го направили много гадно. Аз в темата ти видях дестинациите. Ами аз лично одавна забелязах, че много искаш да отидеш до Париж и, че ти беше много гадно, че не можеше. А сега имаш възможност. Измежду двете дестинации бих избрала Париж. Според мен можеш да видиш повече неща - Айфеловата кула, Лувъра .. Мисля, че ще е страхотно да видиш този град. И Лондон е страхотен град, но бих избрала Париж пред Лондон. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: London или Paris? Пет Ное 18, 2011 4:07 am | |
| Чиче, ако бях в твоя случай, щях да избера Париж. Спомни си коя беше главната причина, която ти пусна мухата въобще за ходене на екскурзия. Така че в твоя случай.. Париж. Но, ако говорим за мен - ЛОНДОН, 100 %. Винаги ми е бил много симпатичен град, пък и обожавам гадното, облачно и мрачно време. Има интересни неща, които могат да се видят. Пък и тати е ходил и от снимките, и от разказите ако съдя е страхотен град. Парковете, музеите, Биг Бен, реката, мостовете.. страхотно изживяване. Ако имах възможност да ида - не бих я пропиляла. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: London или Paris? Пет Ное 18, 2011 4:31 am | |
| Аз лично съм ходила и в двата града. Честно казано не знам кой ми харесва повече. И Париж, и Лондон си струва да се видят без спор. В Лондон са интересни многото дворци, реката, "Лондонското око", Биг Бен и т.н. Но по някакъв начин като си спомня ходенето ми сякаш Париж ми навява и по-добри спомени и бих избрала Париж. Лондон има много хубави музей, но във Париж ми хареса атмосферата. |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: London или Paris? Пет Ное 18, 2011 1:16 pm | |
| И двата града ми харесват на мен,но бих избрала Лондон. Не знам,има много неща там.. Много искам да посетя Биг Бен, ''Лондонското око'' ,реката и тн. Париж също един красив град,които също много харесвам и бих искала да посетя. Но за теб ти казвам да избереш Париж,понеже гледам,че си по-привързана или как да го кажа към него.. но ти си решаваш все пак. : ) | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: London или Paris? Пет Ное 18, 2011 8:59 pm | |
| Чичи, както другите и аз ще кажа - ти много искаше да отидеш в Париж и сега е идеалният момент. Според мен там е по-хубаво, а и си мечтала да отидеш там. (Предполагам.) | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: London или Paris? Пет Ное 18, 2011 9:36 pm | |
| Paris, Paris, Paris .. Атмосферата, езика, Айфеловата кула <333. Супер много искам да го посетя тоя град. Толкова е красиво там .. Освен това има много места, които могат да се посетят .. Катедралата Нотър Дам, Лувъра, Шанз - Елизе .. и още сумати неща. Несъмнено Лондон е един разкошен град, който също много харесвам и има какво да се види, но Париж си е Париж ;дд. Всичко там е толкова .. не знам и аз привлекателно ;дд. На твое място бих избрала Париж, а и както казаха по горе очевидно имаш голямо желание да го посетиш. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: London или Paris? Нед Ное 20, 2011 5:06 pm | |
| Аз на твое място бих избрала Лондон. По принцип много ми харесва като град, има доста какво да се види (Лондонското око, Биг Бен ...), а и някак ме привличат англоговорящи страни :Д. Ноо както казаха и другите, явно теб те влече повече Париж, така че ... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: London или Paris? Нед Ное 20, 2011 10:08 pm | |
| Париж е града на романтиката като цяло. А на мен Лондон ми харесва, заради големите сгради, някакси градска атмосфера не знам. | |
|
| |
miss_love Напредващ
Warn : ( : { sun } Брой мнения : 52 Reputation : 0 Join date : 21.11.2011 Age : 27 Местожителство : софия
| Заглавие: Re: London или Paris? Сря Ное 23, 2011 1:52 am | |
| Лондон!Просто е много хубав град .„Биг Бен", „Окото на Лондон" и др. са много интересни според мен . Пунктуация. Мони^ | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: London или Paris? Пет Дек 02, 2011 12:18 am | |
| И нека да си кажа ъпдейта по въпроса.
Екскурзията е до Лондон. (Сърбия, Унгария, Германия, Белгия, Австрия също) И като цяло съм много радостна и развълнувана, благодаря че попитахте. Бъзикам се. Тъпо ми е като се сетя, че Париж няма да бъде посетен град от мен, но при малко повече късмет, лятото може да си направя една екскурзия до там. Ако имам късмет. Много късмет. Но все пак, Лондон(и не само) е град, който с желание ще посетя и ще се раздам до край. При отново доооооста късмет ще успея да срещна някой хубавец, например Lou. Но това е много навътре в мечтите ми и прочее, така че ще я видим. Вие стискайте палци да ги видя и превеждайте пари на банковата ми сметка. Живи и здрави. | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: London или Paris? Пон Дек 05, 2011 12:38 am | |
| Нали ще ми донесеш подарък ? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: London или Paris? Вто Яну 31, 2012 4:37 am | |
| London Eye на 100%. <33 Винаги съм искала да се кача на това виенско колело. Братовчед ми миналото лято беше в Лондон ии каза че тръпката е била страхотна. Даже се е качил и втори път. ;ддд Ии може би разходка по река Темза. Мисля, че би било доста интересно преживяване. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: London или Paris? Вто Яну 31, 2012 4:45 am | |
| London Eye няма да го коментирам, ясно е. Мадам Тюсо е супер готин музей, от впечатленията на баща ми, снимки и т.н. съм си изградила положително мнение. Има статуя на Майли, баща ми я е снимал, така че.. мисля, че Мадам Тюсо е задължителна атракция. :D
Разходка по река Темза също не е никак лошо предложение, напротив. Темза ми е симпатична река ('щото е в Лондон), затова си мисля че няма да сгрешиш ако включиш и това.
Уоруик касъл.. чувала съм, че може да се научи повечко за историятая на Англия. Аз принципно бих отишла и там, но не знам колко места можеш да включиш. Красота е. <3
Родната къща на Шекспир също е добро предложение, но не съм забелязала да си проявила кой знае какъв интерес към Шекспир и към самата дестинация, затова.. мисля си, че това е най-малко вероятно да го включиш в сигурните места, които ще посетиш. | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: London или Paris? | |
| |
|
| |
| London или Paris? | |