rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Околосветско пътешествие Нед Ное 13, 2011 2:45 am | |
| Ще помоля ако пишете в темата, то да е по следните насоки: 1 - пишете ТОЧНИ места, които искате да посетите + причините 2 - оформете си поста по-красиво, нека тази тема е мечтателска. 3 - може да пускате колкото си искате постове и не е задължително в един пост да съберете всичко 4 - забавлявайте се! | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Околосветско пътешествие Вто Ное 15, 2011 12:52 am | |
| Paris, FranceИ така, нека завземането на Франция започне СЕГА! Искам да посетя Париж, незнайно ТОЧНО защо. Някак си в последно време много ме привлича. Желанието ми да изкача Айфеловата Кула е една от причините. Смятам, че гледката от горе ще е доста красива, а и самото чувство да си на такава височина ще е върховно. (hopefully I will get there in the summer) Освен това има и страхотния Лувър, който е не по-малко привлекателен. It's like a lifetime goal to be in Paris. Реката Сена също изглежда симпатична, so не бих отказала малък trip по реката, you know. И някои места, които просто като гледам ме изкушават: Тази улица пък съм я гледала сума ти пъти и всеки път се чудя за движението и такива малки незначителни неща. : Сутрин като тази: Да заведа мама тук: В хотелската стая с Деп: and more, and more... | |
|
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Околосветско пътешествие Нед Май 20, 2012 6:23 am | |
| Stratford-upon-Avon, England, UKИ така, нека се върна в Стратфорд СЕГА! Ужасно много искам да се върна в това градче. Сега, обмисляйки, наистина, това е градът, който най-много харесах. Обстановката е страшно спокойна и ведра, всичко изглежда направено с много любов, хората там са изключително дружелюбни, освен това и много красиви и стилни! Освен това градът има и най-страхотната рекичка, i should say, мястото е като от приказките! Тази сграда е СТРАХОТНА! За съжаление не успяхме да я посетим. И нека погледнем към Стратфорд: and more, and more... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Околосветско пътешествие | |
| |
|