|
| Как се става фен? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Как се става фен? Нед Ное 13, 2011 2:34 am | |
| Я кажете вашата теория за това как да станеш фен на нещо. Разделих темата на две, като сложих флууд мненията в нова тема - клик. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Как се става фен? Нед Ное 13, 2011 3:09 pm | |
| Моята теория се основава на моята личност (както всеки би трябвало да бъде де). Аз съм човек, който лесно го хваща краста, лесно може да се обсеби от дадена идея - в случая фенщина. Вече въпросът дали ще се задържи е друга тема. Но за мен това може да стане адски лесно и бързо. Вече ако искам да бъда истинския фен - то се почва с изчитане на всичко за новата си мания, ама изчитане в детайли, търсене в най-тъмните кътчета на Интернета за непопулярно инфо. Вече зависи от обекта на фенщина - може да се състои в гледане на клипове, в гледане на всички епизода, ако е сериал. Но основното ми е инфо, инфо и пак инфо. Не мога да стоя и да говоря "о, колко голям фен съм на дадено нещо", само щото му гледам епизода, или само щото ако е актриса да имам разни помисли без да знам нещо повече от стандартното инфо. Искам като кажа: "Фен съм на еди-що си, примерно на Селена" - не да ми кажат, ама ти си фен щото е секси парче. И това го има нали, но също така го има и затапването, че знам всяка нейна стъпка, всяка нейна буквичка и т.н., което ме прави горд да съм фен и ме кара да се мръщя на всеки, който тръгне да писка колко голям фен е на нещо, когато грам няма допълнителна информация. Разбира се можеш да бъдеш фен и без да се ровиш - това няма кой да го оспори. Оспорвам единствено да тръгнеш да се перчиш колко много знаеш, когато нищо не знаеш.
Гордостта да си фен е виж интересна идейка за дискусия може би. Какво се търси и какво се намира у един фен са интересни погледи върху личността. Но ти си задала съвсем други параметри, та няма да навлизам в тази тема. | |
| | | WhoSays^^ Редовен
Warn : Брой мнения : 174 Reputation : -13 Join date : 13.11.2011
| Заглавие: Re: Как се става фен? Нед Ное 13, 2011 11:35 pm | |
| Фенка с ъм , защото чета списания и гледам всички клипове и снимки!!! И нико й не може да каже обратното!!!! Всяка фенка трябва да чете новините в интернет иначе октъде ще разбере нещо за любимата си звезда!!! LightOne хубаво си четеш тонове и тонове ама накрая не остава време за забавление от толкова четене. Как ъв е смисъла да си фенка ако не се забавляваш? Правопис, пунктуация, главна буква. *Миххи. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| | | | WhoSays^^ Редовен
Warn : Брой мнения : 174 Reputation : -13 Join date : 13.11.2011
| Заглавие: Re: Как се става фен? Вто Ное 15, 2011 12:45 am | |
| Я, че ти кой си да ми държиш сметка!!!! Голяма работа, че си чел толкова. Не ми пука - фенка съм и толоз! Кой си тич че да ми казваш друго!!!
Главни букви, пунктуация! Малко по-полека с езика, спри да държиш тон. Рос. :) | |
| | | LightOne Неспасяем
| | | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Как се става фен? Вто Ное 15, 2011 1:03 am | |
| - WhoSays^^ написа:
- щото това е сайт за деца не за възрастни като тебе!!! Какво можше да правиш тук с малките деца!!!! само педофил може да си търси разговор с малки ммичета!
Страхотно мислене имаш. Митко, остави я. Явно е, че не може да се спори с човек, чието мислене е абсолютно детинско.
По темата: Фен се става.. ами то няма теория, няма правило, няма формула или нещо подобно. Аз лично не ставам кой знае колко лесно фен. Но първо да се изясня как разбирам аз понятието "фен" - фенът за мен, знае биографията на личността, от която е заинтересован. Интересува се от това как се развива, какви са новините за него, ако е музикант - има ли нови песни и албуми, ако е актьор - в какви филми ще се снима и в кои филми е участвал, ако е писател - издава ли нови книги и т.н. Примерите са най-различни. Аз ставам фен в различни ситуации. Може личността да ми е харесала адски много от пръв поглед, след което да започна да тършувам и да искам да знам повече. Може личността (или нещото - групата, отбора..) да не ме е впечатлила от първото виждане, но след това да ми е харесал и да започна да симпатизирам. | |
| | | Claudia. Напредващ
Warn : ( : мразя Ви, зарибяващи по 1D твари.. Брой мнения : 52 Reputation : 0 Join date : 10.11.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Как се става фен? Сря Ное 16, 2011 2:59 pm | |
| Ъх, ами... Аз мисля, че фен се става, когато знаеш някой, знаеш биографията му, интересуваш се от него, защитаваш го от така наречените хейтъри, които не знаят какво искат и затова си изливат нервите върху човек, който не им е направил АБСОЛЮТНО нищо. Според мен фен не означава да имаш много предмети с щампи, текстове и такива работи на даден човек. (Сещам се за една такава, дето се правеше на големия фен, понеже имала много работи на Майли Сайръс. Питах я веднъж кога е родена Майли и как е истинското ѝ име, тя почна да мълчи като пън.)
(: | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Как се става фен? | |
| |
| | | | Как се става фен? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |