| Cherie Churie.^^ ♥ | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Cherie Churie Нов
Warn : Брой мнения : 15 Reputation : 0 Join date : 06.10.2011 Age : 27 Местожителство : Varna
| Заглавие: Cherie Churie.^^ ♥ Чет Окт 06, 2011 8:23 pm | |
| Хей,хей!Аз съм Деница ( накратко Дени ),на 15 ( ненавършени все още ;д ),Варна.Уча в НГХНИ "Константин Преславски" , варненците би трябваво да знаят това даскало.Имам брат,6 клас,казва се Мариан.Фенка съм на Ъпсурт,Touch Down,Сантра,Криско както и няколко чалга певици - Преслава,Андреа,Мария,Алисия.Слушам предимно българска музика.От чуждестранните певици/певци харесвам Селена,Риана,Шакира и Енрике Иглесиас.Така стига съм писала,ако имате въпроси - питайте,когато съм онлайн ще отговарям.^^ | |
|
| |
Cherie Churie Нов
Warn : Брой мнения : 15 Reputation : 0 Join date : 06.10.2011 Age : 27 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: Cherie Churie.^^ ♥ Чет Окт 06, 2011 8:28 pm | |
| - - Χρυσός Той .. * написа:
- Ой, любима песен на Енрике?
В момента Dirty dancer,но иначе Tonight & Ring My Bells. ^^ | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Cherie Churie.^^ ♥ Чет Окт 06, 2011 8:28 pm | |
| Как откри форума? От кога си фен на Селена? | |
|
| |
Cherie Churie Нов
| Заглавие: Re: Cherie Churie.^^ ♥ Чет Окт 06, 2011 8:41 pm | |
| - LightOne написа:
- Как откри форума?
От кога си фен на Селена? 1.Просто написах в гугъл Селена Гомез бг и едно от първите търсения бе този хубав форум. 2.2009 - Една приятелка беше супер зарибена и аз покрай нея. ^^ - - Χρυσός Той .. * написа:
- Митко, знаех си че ще ме изпревариш с тия въпроси! :X Гадина!!!
Е ..
Защо реши да се регистрираш във форума? Какво е първото ти впечатление? 1.Фенка съм на Селена пък и бих искала да се запозная с нови хора със същите интереси като мен. {: 2.Първото ми ако мога да го нарека впечатление е,че във форума е пълно с интересни работи които почвам да разглеждам. ~ | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
Cherie Churie Нов
| Заглавие: Re: Cherie Churie.^^ ♥ Съб Окт 08, 2011 12:20 am | |
| - ~Rossita написа:
- Хей. Аз съм Рос, от Варна също. -
Защо пишеш, че си на 15, след като не си ги навършила? Странна логика, но много хора разсъждават така, хмф. Спорт тренираш ли? Нерви ли те брат ти? Приятно ми е.Ами написах така понеже след месец ставам пък да не ъпдейтвам. ;д Да,тренирам лека атлетика.^^ О , да.Не е изпускал и ден да не ме изнерви за някоя простотия. Оу да не забравя!Моята тема би трябвало да има и моя снимка.Хехе,ето ме! - Spoiler:
| |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Cherie Churie.^^ ♥ Съб Окт 08, 2011 12:30 am | |
| Здравей,аз съм Ради. Добре дошла във форума! :)) Коя е любимата ти песен на Селена? Любим филм? Мм.. какво най-много ти харесва в Енрике Иглесиас? Любим предмет в училище? Предмет,който най-много мразиш? ;д Бду,много си хубава. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Cherie Churie.^^ ♥ Съб Окт 08, 2011 12:56 am | |
| Оу, лека атлетика. Бягане, ала бала? хД Волейбол гледаш ли? | |
|
| |
Cherie Churie Нов
| Заглавие: Re: Cherie Churie.^^ ♥ Съб Окт 08, 2011 5:35 pm | |
| - RaDiTyY* написа:
- Здравей,аз съм Ради.
Добре дошла във форума! :)) Коя е любимата ти песен на Селена? Любим филм? Мм.. какво най-много ти харесва в Енрике Иглесиас? Любим предмет в училище? Предмет,който най-много мразиш? ;д
Бду,много си хубава.
Здравей,Ради! Мерси.^^ Whiplash Обичам я!Също и My Dilemma. Със Сел - Монте Карло иначе всички серии на Сам вкъщи. Стила му на пеене,обличане. {} Хм .. голямото междучасие. :D Математика,колкото и странно да звучи.Отмалка си я харесвам и ми върви. xD История,толкова ми е скучна,противна .. ;DD Мерси!^^ А за другите - само бягане. xD И участвам в състезанията пред блока Волейбол,не гледам.Преди ходих в спортна зала да гледам с брат ми. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Cherie Churie.^^ ♥ | |
| |
|
| |
| Cherie Churie.^^ ♥ | |
|