| Сашка Васека vs. Нежка Робева | |
|
+6:..КифладжкийкА..: U make me so hot Selena_Gomez* A d i ♥ |SweeT| Kat3t0 ♥ 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| |
| |
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Сашка Васека vs. Нежка Робева Нед Сеп 13, 2009 9:49 pm | |
| Тази вече много ме дразни.Това го гледах и на тяхното представление тя не правеше нищо просто се разхождаше из сцената и за това са на последно място. | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Сашка Васека vs. Нежка Робева Нед Сеп 13, 2009 9:59 pm | |
| Ами тази Сашка е от части права, но иначе чак до съд е тъпотия! | |
|
| |
Selena_Gomez* Неспасяем
Warn : Брой мнения : 815 Reputation : 1 Join date : 27.06.2009 Age : 29 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Сашка Васека vs. Нежка Робева Нед Сеп 13, 2009 10:36 pm | |
| Ох ами и Сашка е права по отношение на Нежка, защото тя е много злобна, ама пък тя Сашка нищо не прави ... идва на репетция с децата й, не отива на главни репетиции, променя танца . танцува, каквото си поиска и излиза с тоалети каквито тя поиска ! А после : " Ами аз очаквах единици ... " Е ми не , 6 ли !? | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Сашка Васека vs. Нежка Робева Пон Сеп 14, 2009 2:01 am | |
| Ооо Сашка много ме кефи и аз щях да направя като нея :Дд | |
|
| |
:..КифладжкийкА..: Маниак
Warn : Брой мнения : 547 Reputation : 0 Join date : 04.07.2009 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Сашка Васека vs. Нежка Робева Вто Сеп 15, 2009 3:24 am | |
| Много се смях на Сашка! К'ъв ум! | |
|
| |
SeLLsYy Напредващ
Warn : Брой мнения : 121 Reputation : 0 Join date : 04.07.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Сашка Васека vs. Нежка Робева Вто Сеп 15, 2009 4:59 pm | |
| Мии, ти к'ъв ум очакваш. Като на блондинка може би ... | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Сашка Васека vs. Нежка Робева Вто Сеп 15, 2009 5:17 pm | |
| Малее тая Сашка направо нямам думи... изка да привлече вниманието.. но не с точните средства...на ква се прави аз немога да разбера?Според мен Нешка е абсолютен професионалист и не е злобна.. мен много ме кефи как исказва мненията си и как казва всичко на хората в очите.. ако това е злоба... незнам.А и забележете, че някои от момичетата, които помагат на звездите са от нейният състав, а те много я обичат.Спроед мен от Нешка може да се научи много, наистина много.Доколото от Сашка-ами... можете да научите как да привличате вниманието(с глупости),и как да се циркосвате.А и Нешка не се е заяждала с нея, тя просто изказа мнение, а Сашка... офф........ само си търси с какво да се заяжда.И както казват тя може да е направила много за поп-фолка, но в танците нестава, имам предвит, че тя неиска и да се опита, което е ужастно.А и тя както виждаме не е никакъв професионалист-един професионалист ( нестава въпрос за танци и пеене, а за професионализмът да си звезда, или известна личност) никога не се държи така както тя, не рпави циркове, и не се отнася така с хората.... Аз съм тийм Нешка!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Сашка Васека vs. Нежка Робева Пет Сеп 18, 2009 10:20 pm | |
| ем.. к'фо ?... написала някво стихотворение и вече била тъпа... а и да Нешка няма право да обижда нейният стил на пеене ... а че не може да танцува Сашка си е вярно да но за др. не е права | |
|
| |
nicky_lovesg Напредващ
Warn : Брой мнения : 60 Reputation : 0 Join date : 30.07.2009 Age : 28
| |
| |
ladygaga Редовен
Warn : Брой мнения : 180 Reputation : -1 Join date : 27.09.2009 Age : 28 Местожителство : варна *
| Заглавие: Re: Сашка Васека vs. Нежка Робева Нед Ное 15, 2009 3:11 am | |
| Нешка Робева много яснУуУ --- макар,че не я харесвамм.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Сашка Васека vs. Нежка Робева | |
| |
|
| |
| Сашка Васека vs. Нежка Робева | |
|