|
| Имате ли цели? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Имате ли цели? Чет Сеп 22, 2011 5:25 pm | |
| Имате ли цели в живота? Знаете ли как да ги осъществите? Знаете ли кое ще ви помогне, кое ще ви попречи и как да решите проблемите, които ще срещате по време на осъществяването им? Знаете ли на кой може да се доверите, преследвайки ги? Вече осъществявали ли сте някоя от целите си? През какви трудности сте минали, как сте се справили? | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Имате ли цели? Пон Окт 03, 2011 2:30 am | |
| Имате ли цели в живота? В момента имам една главна - да се осъвършенствам във волейбола. Знаете ли как да ги осъществите? Да - ако вярвам в себе си и ако се трудя достатъчно ще я осъществя. Знаете ли кое ще ви помогне, кое ще ви попречи и как да решите проблемите, които ще срещате по време на осъществяването им? Ще има много хора - врагове, приятели .. приятелите ще ми помагат, а враговете - също - благодарение на тях ще се боря още повече, за да им натрия носовете. Знаете ли на кой може да се доверите, преследвайки ги? Да. Семейството ми. Вече осъществявали ли сте някоя от целите си? През какви трудности сте минали, как сте се справили? Все още не съм я осъществила напълно .. но има време, нали?! | |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Имате ли цели? Пон Окт 03, 2011 4:17 am | |
| Имате ли цели в живота? - Разбира се. Всеки има някакви цели. Знаете ли как да ги осъществите? - Абсолютно. С много усърдна работа, с желание и най - важното с вяра в себе си. :) Знаете ли кое ще ви помогне, кое ще ви попречи и как да решите проблемите, които ще срещате по време на осъществяването им? - Аз ще си помогна ии усърдния труд. Може би тук - там и малко подкрепа от приятелите и семейството. Както каза Рали все има някой, който ще се опита да ти пречи, но за такива хора няма смисъл да се хаби нито време, нито енергия. Знаете ли на кой може да се доверите, преследвайки ги? - Само и единствено на майка ми. <3 Вече осъществявали ли сте някоя от целите си? През какви трудности сте минали, как сте се справили? - Да, но не са били никакви толкова важни и съществени цели. От тук нататък се надявам да постигна истинските и важните неща в живота, които искам. :) | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Имате ли цели? Пон Окт 03, 2011 11:47 pm | |
| Имате ли цели в живота? Естествено! За какво иначе живее човек?! Дори и да са малки и един вид незначителни, всеки човек има цели.. Знаете ли как да ги осъществите? Като гледам напред, вярвам в себе си и не се предавам.. Знаете ли кое ще ви помогне, кое ще ви попречи и как да решите проблемите, които ще срещате по време на осъществяването им? Ми то аз ако ги знаех всички тези неща щеше да е много лесно.. ;дд Иначе предполагам приятелите и най-вече семейството биха ми помогнали да си реша проблемите. Знаете ли на кой може да се доверите, преследвайки ги? Семейството.. Вече осъществявали ли сте някоя от целите си? През какви трудности сте минали, как сте се справили? То на тази възраст не са били някакви супер цели, пък камоли да е имало големи трудности и затова сега не се сещам конкретно може би, но да, разбира се.. Ии аз подкрепям Михи, че важните неща тепърва предстоят.. ;д | |
| | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Имате ли цели? Пон Окт 03, 2011 11:56 pm | |
| Имате ли цели в живота? - Да,разбира се. Знаете ли как да ги осъществите? Да,като вярвам силно и не се отказвам. Знаете ли кое ще ви помогне, кое ще ви попречи и как да решите проблемите, които ще срещате по време на осъществяването им? Сама,ще се боря и ще успея. Е,ще ми помогнат за някой неща родителите ми,но.. Знаете ли на кой може да се доверите, преследвайки ги?На семейството ми. Вече осъществявали ли сте някоя от целите си? През какви трудности сте минали, как сте се справили? Еми не са били кой знае какви цели,както казаха другите има още време.. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Имате ли цели? Вто Окт 04, 2011 12:41 am | |
| Имате ли цели в живота? - Да. Знаете ли как да ги осъществите? - Абсолютно. Знаете ли кое ще ви помогне, кое ще ви попречи и как да решите проблемите, които ще срещате по време на осъществяването им? - Предполагам какво ще ми попречи, и знам как да се справя с тях. Знаете ли на кой може да се доверите, преследвайки ги? - На себе си и никой друг. Първо - това са моите цели. Второ - всеки страничен човек би искал да ми навреди, от чиста злоба и завист. Вече осъществявали ли сте някоя от целите си? През какви трудности сте минали, как сте се справили? - Имала съм цели, не много големи, но въпреки това цели. Справяла съм се и не е било толкова трудно. ;] | |
| | | `Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Имате ли цели? | |
| |
| | | | Имате ли цели? | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |