| Предложения за форума | |
|
+69.apathy Gabbs. `Melody JustLoseIT ~MarieAn. rS.19 ♥ lightoweroviit~ ~Kattu Dessie.♥ Mishityyy <3 Cap`pac. ...LlilzZz... ~Paradis♡ Little Girl ~ *Радии <3 elly.xx ♥ Miss Potter ♥ iwkaa™ ~Saranghe ♡ Beet_97 ...LiL... Crazy <33 mimmy . Тuтu. ♥ Barbie. БетС :) Jolie МаНдАрИнКаТа *Анонимната* CaliforniaGirl. Cookie ♥ -A. Scr!pt3r Kimberly xapricotkiss,, vampirediaries. dessie.:) Vik monini *SelZzZ* ~Rossita Нинзи ^ <3 NoW i'm BITCH <3 Aнii Sunny ^^ A d i ♥ Alice~ foxxie. sunshinee.. |SweeT| Baby V* LightOne Dhampir-babe♥ candyx. . U make me so hot Obsessed. Selena_Gomez* :..КифладжкийкА..: rozaLie cMexypaH ~Falling_d0wn~ ж0ричА` ...:СиС:... - NataLiya ~ ДанС lovely_girl3 selena_fenka~ DemiLovato-Best Kat3t0 ♥ 73 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пон Юли 05, 2010 8:21 pm | |
| | |
|
| |
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
| |
| |
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пон Юли 19, 2010 7:17 pm | |
| Преди да предложа нещо,държа да кажа,че съм чела правилата! И все пак... Според мен е нередно,след изпусната буква например или една точка...някой ( не знам кой е отговорен за това )да ме поправя и да оставя името си отдолу.Защото ако става на въпрос,ако съм забелязала добре,всички тук сте на по 11-14 години,с малки изключения...та,мисълта ми е,че е някак не-на-място да ме поправя потребител с по-малко знания от мен.Просто цялата тази работа ми изглежда ученици-учители. Плюс,няколко пропуснати запетайки не вредят на никого...Не мисля,че е нужна тази намеса! Пример: - Цитат :
- Любима книга....Хмм много са,но за сега любима ми е "Белязана".
Не съм гледала "Бягство от Затвора" !
Внимавай как пишеш! Наталия. Лично мен ме подразни това "Внимавай как пишеш!".Не мисля,че съм направила кой знае какво за такъв тон/предупреждение. BTW исках да напиша точно 'ммм' защото така бих го казала,затова добавеното от Наталия "Х" е абсолютно излишно.Колкото до пунктуацията,старая се да вписвам точките накрая на изречението ^^ Тук,тази удивителна беше,отново,излишна.По правило,дори не трябва да е удивителна. За едното няма нищо много се паля,съжалявам. Не искам да обидя никого и мисля,че се държа на ниво с вас. въпреки разликата в годините :) Предполагам има други потребители на същото мнение... Е,това е моето предложение...да се премахнат 'поправките'. П.П Съжалявам за дългият пост,гледах да се аргументирам възможно най-добре. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пон Юли 19, 2010 7:30 pm | |
| Амии за тези поправки, наистина, до някъде не е правилно. Ноо най-вече, защото темата е от Представете се, а там флууда е позволен, всеки пише както иска, на бългиш и т.н. Сега забелязах ии че, както каза Тали малко е променила смисъла на думите ти, което е забранено. Н до сега не съм виждала други такива прояви от страна на модераторите .. Ноо има някои мнения, където наистина има нужда от поправка. Примерно някои е писал на диалет илии някакво несвързано не знам и аз как да го кажа, и ти ходи се чуди какво е искал да ти каже потребителя ..
Колкото до това червено, то се слага, за да се види, кой е поправил въпросното мнение, кой как си върши работата и т.н. | |
|
| |
Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пон Юли 19, 2010 7:44 pm | |
| Mимка.Съгласна съм,че трябва да се пише на български.Тук вече подкрепям..но другото..?За едната малка буква...Добре де,защо не вдигнете(тук не зная към кого точно да се обърна ) warn-a на проблемните потребители,които вероятно не са чели правилата,вместо това? И не виждам защо така рязко се изразяваш.. "Щом "удивителната" не е била нужна на първото ти изречение защо си турила точка? Апф." Много не можах да разбера какво се опитваш да кажеш.Но ако е за това,което си мисля..сложих точка на първото изречение,защото е съобщително Kat3t0 "Примерно някои е писал на диалет илии някакво несвързано не знам и аз как да го кажа, и ти ходи се чуди какво е искал да ти каже потребителя .." За това отново ще се съглася. :) | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пон Юли 19, 2010 7:59 pm | |
| Ако се махне поправянето, ние модераторите какво ще правим? Мисля, че няма смисъл да се палите, защото имахме такъв случай, да се оплакват от модератори. Окей, една грешка - няма нищо, но като ги видим трябва да поправим. Уорн лично аз дигам, когато някой прекали, а не от първият път. На всеки се случва, но аз мисля, че нашата работа е именно да поправяме и да гледаме за нередности. | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пон Юли 19, 2010 8:05 pm | |
| Леле, някои доста се палят! :) :D Аз съм съгланса с Jolie. Чичи, извини ме, но ти извърташ работата : "Половината потребители, който не са активни и въобще не са чели правилата началните мнения са на ЛАТИНИЦА, без главни букви и прочие"( btw: изпуснала си две запетаи) Чак пък на латиница.. Смисъл, аз съм виждала поправка на мнение, за една точка в края на изречението!И съответно, съм виждала изречения с доста грешки, които не бяха поправени.. Хубаво, поправяйте си, но не бъдете толкова педантични, защото за някои може да се окаже дразнещо :). Моето предложение е да не се поправят изречения, в които са изпуснати една запетая и една главна буква.По сериозните грешки-съгласна съм, и да- с червено.Но ако сте чак толкова педанти, и ви дразни това, поправяйте,но без червено, както се казва -за ваш кеф! btw: Не винаги след употребата на многоточие посредата на изречението, думата е с главна буква ;]]
| |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пон Юли 19, 2010 8:10 pm | |
| Модераторите нямат право единствено в първата категория. Тук имаме само аз и Сиси ... | |
|
| |
Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пон Юли 19, 2010 8:17 pm | |
| rozaLie Ооо,спокойно.. Съмнява ме само поправянето да е работата на модераторите :Р И не се оплаквам от модераторите(вършат си работата,но някои като че ли се престарават),а от идеята.Дори не бих казала,че се оплаквам..по-скоро предлагам. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Предложения за форума Чет Юли 29, 2010 7:00 pm | |
| Мисля, че трябва да се направи отделна категория, наречена "Музика". Там да са темите "Коя песен слушаш в момента?", "Поздрави" и т.н и т.н. Също да се направят под-форуми за отделните видове музика като рока, метъла, грънджовете, попа и пр. Можем да пускаме инфо за групи в определените сфери и техни песни, които всеки може да коментира. | |
|
| |
Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пон Авг 02, 2010 4:09 am | |
| Какво ще кажете за една ядосана емотиконка? Или някоя,която показва разбиване на зъби? | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 28 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пон Авг 02, 2010 11:13 pm | |
| Аз предлагам да има подфорум "Изпълнители" и в него да има категории за изпълнители от "Пайнер Мюзик" ,, "Ара Мюзик" ,, "Сънни Мюзик" ,, "Диапазон Рекърдс" и "Други изпълнители" . Като във всяка категория се слагат песните..текстове и всичко останало на съответните певици и певци от дадената компания. (Като това ще бъдат само изпълнителите от поп-фолка). | |
|
| |
xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Предложения за форума Вто Авг 03, 2010 12:33 am | |
| Е, защо отделно да са само поп-фолка? Не забрави ли, че не са малко хората, които слушат и друга музика. All Time Low, Fall Out Boy, Boys like Girls, Blink 182, Paramore, You me at six, Lostprophets, Young Guns, 30 seconds to Mars да ти говори нещо? | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 28 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Предложения за форума Вто Авг 03, 2010 1:54 am | |
| Те вече си имат подфорум! )))) | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Предложения за форума Вто Авг 03, 2010 4:55 am | |
| По-нагоре някой също беше предложил да се разместят разделите .. разберете се как ще ви е "най-удобно" да бъдат, за да го направя. Аз предлагам да се направи една категория Музика. После различни форуми Рок, Поп и такива глупости и във всеки форум по един подфорум за групите. Но нека всеки да си каже мнението. | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Предложения за форума Вто Авг 03, 2010 6:40 pm | |
| Според мен няма смисъл да се създават различни подфоруми за стиловете.Ще стане много разтегнато и никой няма да пише.Може по една тема и толкова.За предложението за различните музикални поп-фолк компании - това не е поп-фолк форум, че да се създават чак толкова неща. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Предложения за форума Вто Авг 03, 2010 6:42 pm | |
| Хора, осъзнавате ли се какво искате? Форума ще стане грамаден и център за забавления. Не ви трябват толкова много теми! Много теми за Селина ни трябват, а не за наше забавление, защото все пак този форум е фен форум на Селина! Напълно ви е достатъчно един под-форум за музиката и там вътре за всеки жанр тема и за всеки изпълнител, както и за всяка музикална компания. Аз не искам форума да става някакъв "Център за забавления" - да, тук съм за кеф, да се забавлявам, и да съм информирана за Селина! До сега нищо не ви е станало, като ги няма тези теми, и без тях ще оживеете! Иначе отделно си има специални форуми за музиката - регистрирайте се там! Да направим форума по-известен с всичките неща и информация за идола на повечето хора тук, от колкото с потребителите които не пишат я темите за Селина, а в тези за забавления, Нямам нищо против НИКОЙ от потребителите тук, нямам зъб на никой, нито искам някой да засегна или обидя с това - просто искам да се осъзнаете! | |
|
| |
Jolie Маниак
| Заглавие: Re: Предложения за форума Вто Авг 03, 2010 6:48 pm | |
| И аз мисля така.Това е форум за Сели все пак.А и мисля,че Катето се е постарала да угоди на всички ни. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
| Заглавие: Re: Предложения за форума Вто Авг 03, 2010 10:21 pm | |
| Добре,това беше само предложение!! Нали за това са коментарите,за да се изказва мнение! Няма нужда да ме нападате!! | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Предложения за форума Вто Авг 03, 2010 10:42 pm | |
| Никой не те е нападал - просто изказахме мнение! Сори за флууда. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Предложения за форума Сря Авг 04, 2010 7:02 am | |
| Уфф ще ме побъркате с тези нови никове .. не се научих да ги запомням и това е :Д. Таа мисля да сложа една графа в профила (там където са Местожителство, Брой мнения и т.н.). Ама се чудя как да я направя. "Име" или "Стар ник" .. за мен е по-добре да е "Име", ама пък от друга страна имаме примерно 2 Тедита, 2 Сисита и т.н. таа реших, че ще е най-добре да се допитам и до вас. | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Предложения за форума Сря Авг 04, 2010 1:08 pm | |
| Според мен "Стар ник",точно заради това,което ти каза! Пък и не всички се познаваме.. | |
|
| |
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пет Авг 06, 2010 12:59 am | |
| Според мен трябва да има нещо като тийн зона. Доста от потребителите са тийнейджъри, а дори и да не са, те също могат за обсъждат нещата. А и повечето потребители са от нежния пол. Там дасе обсъждат мода, козметика, любов и др. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Предложения за форума | |
| |
|
| |
| Предложения за форума | |
|