|
| Предложения за форума | |
|
+69.apathy Gabbs. `Melody JustLoseIT ~MarieAn. rS.19 ♥ lightoweroviit~ ~Kattu Dessie.♥ Mishityyy <3 Cap`pac. ...LlilzZz... ~Paradis♡ Little Girl ~ *Радии <3 elly.xx ♥ Miss Potter ♥ iwkaa™ ~Saranghe ♡ Beet_97 ...LiL... Crazy <33 mimmy . Тuтu. ♥ Barbie. БетС :) Jolie МаНдАрИнКаТа *Анонимната* CaliforniaGirl. Cookie ♥ -A. Scr!pt3r Kimberly xapricotkiss,, vampirediaries. dessie.:) Vik monini *SelZzZ* ~Rossita Нинзи ^ <3 NoW i'm BITCH <3 Aнii Sunny ^^ A d i ♥ Alice~ foxxie. sunshinee.. |SweeT| Baby V* LightOne Dhampir-babe♥ candyx. . U make me so hot Obsessed. Selena_Gomez* :..КифладжкийкА..: rozaLie cMexypaH ~Falling_d0wn~ ж0ричА` ...:СиС:... - NataLiya ~ ДанС lovely_girl3 selena_fenka~ DemiLovato-Best Kat3t0 ♥ 73 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Предложения за форума Чет Апр 01, 2010 9:47 pm | |
| Съжелявам за флууда ,но аз направих предложение..А и явно не си дочела всичко.! Цитирам какво написах:Мисля че просто няма смисъл да се пълни с актьри и актриси, които хич не познавам!И други също сигурно са така! Ти може да ги познаваш също ,но аз не гледам сериaли и плюс това, много стоят с по 1-2 мнения ,които са от 3 месеца! Съжелявам отново за флууда! | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пет Апр 02, 2010 1:11 am | |
| Ами то не задължава никого да чете тези теми. Освен това, те, поне според мен, могат да обогатяват общата ни култура - чрез тях научаваме имената и биографиите на актьори, които не са ни били познати до момента.
Аз предлагам там нищо да не се пипа.. | |
| | | vampirediaries. Маниак
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пет Апр 02, 2010 1:23 am | |
| Вие както искате правете.Може и това да ни обогатява и да научаваме новоm но има много темиm в които не е писано от месеци..И те си седят там с по 2 мнения.. | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пет Апр 02, 2010 1:37 am | |
| Хайде, достатъчно. Катето ще реши какво да прави.. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пет Апр 02, 2010 11:55 pm | |
| Хей, хей. Незнаех къде да пиша, така че тук ще напиша мнението си. Всички, които правите густо на Майк (или там както се казва), ще ви помоля да спрете. Колкото повече внимание му обръщате - толкова повече теми прави, флууди и най-важното - радва се на резултатите. Че е станало на неговото. Сега трия мнения - негови и ваши. Ако след истритите пак има.. Просто незнам. Разбирам, че се опитвате да го връзумите, но.. Виждате, че не става. Магарето си е магаре и неможе да се промени. Не му обръщайте мнимание докато накой админ/модератор не дойде. Ще оправим положението. Та, мисълта ми е да не му обръщате внимание. Също след този пост се надявам да не офлуудите от сорта "Добре" и т.н. Знам, че ще изпълните молбата им. (Изключение е Майк, който 100% ще напише нещо.) Благодаря ви отново. <3 | |
| | | *SelZzZ* Неспасяем
Warn : ( : Miley's biggest fan! Брой мнения : 1227 Reputation : -1 Join date : 16.02.2010 Age : 26 Местожителство : Dreaming St.
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 03, 2010 1:47 am | |
| Амм... Само да попитам-Няма ли да е по-добре, као му вдигнете уорна? Такъв човек заслужава много повече. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Предложения за форума Нед Апр 11, 2010 1:13 am | |
| Предлагам форумът "Игри" временно, само за малко, да бъде заключен. Просто.. Има потребители, които пишат само там. Не че това не е добре за форумът, но все пак не се пише никъде друтаде. Един пример - miley_smiley.. | |
| | | xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пет Апр 23, 2010 2:35 pm | |
| Такам.. Аз имам едно доста дълго предложение за Роулплей-я, защото си имам доста критики. Предлагам да направите теми за кандидатстване, където ние можем да си пишем характерите, историята, външността. Не вие да ни давате! Това всъщност не показва дали можем да пишем. Да направиш на герой история е нещо много малко. Поне сложете някаква граница. Примерно история - най-малко 10 реда, защото лесно може да напишеш две-три изречения и хоп - готов си! Можете да дадете и примери за това как може да се напише нещо. При вампирите е най-важно да се опише това как той е станал такъв. Но преди това трябва да се опише и историята му към човек. Кое го е подтикнало и т.н. Друго мое предложение е да слагате повече мъжки герои. Е, сега това, че сме повече момичета във форума не значи,че трябва да има повече женски герои. Правете и повече мъжки! Досега съм видяла само два. Друго нещо е да сложите и повече раси! Не само върколаци, вампири, ангели, хора... Магьосниците къде ги забравихте?!
БТВ: Това е нещо като критика. хД Прочетох характеристиките на всички герои. Всички те са с по две изречения. Е, добре де, не трябва ли да е с много повече?! Не само да пишете какво харесва, а и външния му вид, дори и да има снимка. При вампирите също трябва да сложите освен физически, вампирски години. Тоест от тях се определя от колко години героят е вампир. А и също ограничавате доста историята, като пишете характеристики. Даже на героя "Джак" според мен не е уместно да му приписвате, че харесва Нола, защото според мен това трябва да приспада към историята. Всъщност ние си избираме съдбата на героя чрез историята. /Скрито БТВ: /хД/ А ангел всъщност не може да се става. хД Има само нефилими и нечистокръвни. /
Хайде спирам дотук, че ставам досадна вече! хД
Eдит: Ако направите магьосници, може да направите и училището "Хогуортс". /Който е чел Хари Потър знае! хД/ Също направете и малко професии за съществата. Не обикновени, а примерно аврори.. /Това пак се отнася за магьосниците! хД/ Можете да направите даже и обикновени училища и всеки потребител /ако иска/ да кандидатства за работа като учител. Да имаме домашни и такива работи /Някои тука могат да ми се изсмеят.. хД/ Да направим играта малко по-реалистична, все пак. Може да се направи тема и за предложения за масови РП-та.. А и наистина отново ви се сърдя много, задето няма магьосници! хД А относно за самите РП-та, можете да направите някакъв прием, бал, парти, по случай откриването. Може да се нарича пък Founders Day. Изминали еди колко си години от откриването на града. Някакви спортни дни /това е идея на Надето/, в които можем да се съзтезаваме по отбори.
Пак спирам! Може музата ми да дойде пак за този пост! хД
Едит2: Имам предложение и за къщите! хД Примерно, когато правим къщата/апартамента на героя ни, да не слагаме само снимки, а и да напишем малко описание. На спалните, баните, кухнята, хола и т.н..
Едит3: Такамз.. Малко предложения и за върколаците! хД Ако продължите да създавате герои, както сега, можете да опишете и козината на върколака. /Може да ви се стори малко тъпо, ноо.../ Все пак някои върколаци имат по-светла козина, други - по-тъмна, а трети - странни шарки. Също не пишете, че героят е върколак по кръвна или превърнат от друг върколак. Това разваля много шансове за написване на история. Наблягайте повече на външния вид и на характера му! хД Последните изречения даже се отнасят за всички раси. Хубаво е също да има и хора, които могат да се превръщат в животни, но те да приспадат към магьосниците. Нещо като под-раса.
| |
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 6:26 pm | |
| И какво от това?! Все пак трябва да имаме правото да избираме НИЕ, какъв да е собствения ни герой. А и щом сте направили категория за Роулплей-я, не значи, че няма да е същото, като в някакъв РП форум. И пак - ние трябваме да имаме правото да си правим собствен герой, а не да се ограничаваме от дадени. Ето доста важни причини, които потвърждават моята теза: 1. - Може да не ни хареса. 2. - Може да няма свободни и не се знае кога ще пуснат нови.. 3. - Шансовете за създаване на история за герой, като вече останалите неща са написани, е минимален. При това много минимален. Поне ще се пада 1/1000 човек, който да измисли хубава дълга история за вече направен герой.
Последната промяна е направена от xCole Obsessedx на Съб Апр 24, 2010 6:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 6:35 pm | |
| Така сме го решили, окей? А и никой не те задължава аджеба да играеш РП в този форум. Като имаш толкова претенции отиди си в форумите за РП и играй там. Ние така сме решили. Това, че масово в форумите за РП сами си правите героите и тук трябва да е така. И както каза Мими, това НЕ Е ФОРУМ ЗА РП! НИкой на сила не караме да се записва, никой на сила не караме да прави това и това. Щом сме решили да е така, така ще е. (: | |
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 6:38 pm | |
| Пак не ме разбрахте, но нищо, карай.. хД Пак казвам - това, че не е форум за РП, не го променя по никакво значение. Ама никакво. А и БТВ: Не трябваше да копирате обяснението за "Какво е РПГ и как да пишем такова?". Можехте и вие да си го разкажете със свои думи. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 8:06 pm | |
| Критиката на Ал си е градивна. За нищо не ви боде очите, че да се държите така. Това е РП игра, която си има универсални правила - няма никакво значение какъв е форума. Духът си е един и същ.
Хубаво - решили сте да промените правилата. Не споря за тях. Казвам само, че накрая ще се върне пак на традиционното и смисълът от промяната ще се изгуби. Да се избира вече изграден герой е обречен избор. В крайна сметка този герой няма да остане с първоначалните зададени параметри - той ще се превърне в това, което желае неговия притежател, а не каквото желае неговия създадетл.
Смисълът на изписаното е, че разправии по правилата са неуместни. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | xapricotkiss,, Неспасяем
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 8:20 pm | |
| Ето пратих си история на герой, доволни ли сте?! Ако искате да знаете, много ми пука, че е мъжки. Ако го получа, мисля да го развия в насоката, която аз искам, а не никой да ми определя. Off topic: Добре, Чичи.. Престани да се заяждаш! Всеки човек има правото да си изказва своето мнение, нали? Доколкото разбрах това не е забранено. Или може би вече е..
Последната промяна е направена от xCole Obsessedx на Съб Апр 24, 2010 8:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Kimberly Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1161 Reputation : 2 Join date : 16.02.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 8:22 pm | |
| Може ли да се разберте за това нещо по скайп-и-мейл и др.Защото не е нужно да флуудите точно тази тема..Тук се изказват само предложения,доколкото знам. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 8:30 pm | |
| Не съм казала, че не може да си изразите мнението. Просто се ядосвам, че като на едно място е по един начин, айде да вземе на всякъде да е така. Искахме просто ние да направим героите, а вече как ще се развие вие си решавате. Като толкова упорстваш Ал, ще ти дадем онзи твой герой. Пфф.. И какво аз ли се заяждам пак? Аз ли съм недоволната? Аз ли пак ви обърках всичко? Пак аз, разбира се. | |
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 8:43 pm | |
| Еми, ето дее... Пак го правиш.. А и бтв: Не, защото попринцип си е така, а защото ние имаме право да си измисляме собствен герой. | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 8:48 pm | |
| Ей ей, ще се изпотрепете бе. ;д Аз в чата казах, че не искам да се меся. Чичи и Надето както си решат, така де е. За мен и двата варианта имат плюсове и минуси. Ал донякъде е права, но ако ние си пишем героите 80% ще са вампири. Виждате, че почти никой не иска да е човек ..
ПП: Идеята за магьосниците е добра, но то и тези герои не са запълнени, пък ако сложим още .. | |
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 8:55 pm | |
| И аз бях към идеята на Ал,но явно яко я изразя ще ми се развикате.. /не буквално/.Но хайде да рискувам,нищо че в всички роуплей форуми е така и че задължително и тук трябва да е така,но все пак нека някой неща ги спестим,за да има повече свобода.Не че ви притискам или упреквам - напротив,чудесна идея да се създаде темата,но мисля,че ще има много повече записани,когато има да си измислиш сам името на героя,история,снимка и т.н. Но така казахте - ваше решение.Просто си изразявам мнението пък ако искате го считайте. И БТУ. Кате,може повече да са вампирите,но може просто да се предприеме нещо.Например еди-си колко вампири,колко ангели и т.н. /В смисъл да кажат,че може да се запишат само толкова вампира,само толкова ангели и така../ | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 8:57 pm | |
| Добре. Нека е акто желаете. Нека. | |
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 9:05 pm | |
| - ddlovatoxx написа:
- И аз бях към идеята на Ал,но явно яко я изразя ще ми се развикате.. /не буквално/.Но хайде да рискувам,нищо че в всички роуплей форуми е така и че задължително и тук трябва да е така,но все пак нека някой неща ги спестим,за да има повече свобода.Не че ви притискам или упреквам - напротив,чудесна идея да се създаде темата,но мисля,че ще има много повече записани,когато има да си измислиш сам името на героя,история,снимка и т.н. Но така казахте - ваше решение.Просто си изразявам мнението пък ако искате го считайте.
И БТУ. Кате,може повече да са вампирите,но може просто да се предприеме нещо.Например еди-си колко вампири,колко ангели и т.н. /В смисъл да кажат,че може да се запишат само толкова вампира,само толкова ангели и така../ Ето тъкмо щях да пиша това за ограниченията и ти ме изпревари! хД Еми, когато вече има достатъчно вампири, просто сложете лимит. Все пак да има някакъв контрол. Така все пак се изравняват. Не го приемайте за заяждане.. BTW: За да не се прави всичко отначало, можете просто да дадете на потребилте, които вече имат герои, те да си намерят снимка и да си направят външен вид и характер! | |
| Заглавие: Re: Предложения за форума Съб Апр 24, 2010 11:00 pm | |
| Виж сега,аз каквото е си изразих мнението,и не съм казвала,че не ми е харесвало.Явно никой не чете какво съм писала.Дадох предложение а не съм казвала,че не ми е харесвала идеята! | |
| | | Scr!pt3r Нов
Warn : Брой мнения : 21 Reputation : 0 Join date : 29.04.2010
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пет Апр 30, 2010 4:19 am | |
| По добре забранете смяната на парола , имейл от потребителите ! Така сайта подлежи на хакерска атака XSS ( Cross Site Scripting ) . Разпространява се под формата на линк в лично съобщение ! Нийната функция е да сменя Потребит. име ,паролата и мейла на потребителя отворил линка в съобщението ! | |
| | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пет Апр 30, 2010 7:31 pm | |
| Извинявай,но не смятам,че ще е добре да се забрани смяната на парола/имейл,поради простата причина че ако примерно аз си забравя паролата Катето /админа/ може да ми е смени или да ми я каже,а после аз мога да си сложа нова парола,за да не може никой да ми влиза в профила и да спами форума! Според мен не би трябвало тези опции да се премахват! : ) | |
| | | -A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Предложения за форума Пет Апр 30, 2010 8:16 pm | |
| - llevame написа:
- Извинявай,но не смятам,че ще е добре да се забрани смяната на парола/имейл,поради простата причина че ако примерно аз си забравя паролата Катето /админа/ може да ми е смени или да ми я каже,а после аз мога да си сложа нова парола,за да не може никой да ми влиза в профила и да спами форума!
Според мен не би трябвало тези опции да се премахват! : ) Оо,естествено,че не трябва да се махат.Аз добре,че съм си с Мозила и ми се помни паса. ;д | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Предложения за форума | |
| |
| | | | Предложения за форума | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |