| Music to my hear that's what you are.. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
sweetcorny. Нов
Warn : ( : I Love you like a love song, baby.. Брой мнения : 18 Reputation : 3 Join date : 03.09.2011 Age : 27
| Заглавие: Music to my hear that's what you are.. Съб Сеп 03, 2011 5:53 pm | |
| Здравейте! ;] Казвам се Лили /дам, така ще ме наричате, цялото ми име просто е прекалено идиотско ;д/, на 14 години от град Варна. Слушам всякаква музика, предимно дъбстеп, рок и поп. Форума го следя отдавна, но днес реших да се регистрирам, защото има прекалено много дискусии, които чакат да бъдат коментирани и от мен. ;д Та, ако имате въпроси - питайте. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Music to my hear that's what you are.. Съб Сеп 03, 2011 5:56 pm | |
| Здравей Лили ! (: Аз съм Наталия, но ме наричай както ти е удобно- Тали, Нати, Буба и всякакви подобни ;д Прекалено любопитна ли ще съм ако те питам как е цялото ти име? Как намери форума? От кога харесваш Селена? ХАресва ли ти тук? Любима песен на Сел? А филм с нея ? Любим изпълнител? Какво те грабна в Селена? Първо впечетление от форума? | |
|
| |
sweetcorny. Нов
Warn : ( : I Love you like a love song, baby.. Брой мнения : 18 Reputation : 3 Join date : 03.09.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Music to my hear that's what you are.. Съб Сеп 03, 2011 6:02 pm | |
| - - NataLiya ~ написа:
- Здравей Лили ! (:
Аз съм Наталия, но ме наричай както ти е удобно- Тали, Нати, Буба и всякакви подобни ;д Прекалено любопитна ли ще съм ако те питам как е цялото ти име? Как намери форума? От кога харесваш Селена? ХАресва ли ти тук? Любима песен на Сел? А филм с нея ? Любим изпълнител? Какво те грабна в Селена? Първо впечетление от форума? Хей ^^ Не, но то е.. строго секретно От Гугъл. Доста отдавна. Все още не мога да кажа нищо - форума доста ми харесва, именно за това се регнах. LYLALS. <33 WOWP: The Movie. Много са. Таланта й и чаровната усмивка. Както казах по-горе, за сега не мога да кажа нищо друго, освен че форума ми харесва. ;д Тоест, за потребителите нямам впечатления още. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Music to my hear that's what you are.. Съб Сеп 03, 2011 6:06 pm | |
| Добре дошла, Лили. Аз съм Рос (идва от Росита, но предпочитам Рос ;д), също от Варна. Основните въпроси вече Тали ти ги зададе, соу.. аз продължавам по 'варненски'. ;д В кое училище учиш? Някакъв спорт тренираш ли? Волейбол гледаш ли? | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Music to my hear that's what you are.. Съб Сеп 03, 2011 6:06 pm | |
| Благодаря за отговорите. А кой е любимият ти цвят ? | |
|
| |
sweetcorny. Нов
| Заглавие: Re: Music to my hear that's what you are.. Съб Сеп 03, 2011 6:17 pm | |
| - ~Rossita написа:
- Добре дошла, Лили.
Аз съм Рос (идва от Росита, но предпочитам Рос ;д), също от Варна. Основните въпроси вече Тали ти ги зададе, соу.. аз продължавам по 'варненски'. ;д В кое училище учиш? Някакъв спорт тренираш ли? Волейбол гледаш ли? Здравей, Рос ^^ Уча в Пета Езикова Гимназия, Йоан Екзарх. Преди тренирах волейбол, баскетбол.. То какво ли не тренирах, но никъде не се задържах ;д Нем. Всмисъл, играя го, харесва ми като спорт, но не следя мачовете по ТВ. - - NataLiya ~ написа:
- Благодаря за отговорите. А кой е любимият ти цвят ?
Моля. ^^ Любимия ми цвят, или по-точно цветове са - бяло, черно и синьо. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Music to my hear that's what you are.. Съб Сеп 03, 2011 6:34 pm | |
| А, пета езикова? Верно? Значи сме в една сграда. ;д (аз съм от Раковски ;д) | |
|
| |
sweetcorny. Нов
| Заглавие: Re: Music to my hear that's what you are.. Съб Сеп 03, 2011 6:37 pm | |
| - ~Rossita написа:
- А, пета езикова? Верно? Значи сме в една сграда. ;д (аз съм от Раковски ;д)
йеах ;д | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Music to my hear that's what you are.. | |
| |
|
| |
| Music to my hear that's what you are.. | |
|