| Графики | |
|
+49danity7 cucu. xapricotkiss,, Daryy_Eww Бисерна Сълза mishey Роси♥ Wesley.x ♥ Barbie. JorjoOo hitdalightz~ rozaLie enormous-heart ~Paradis♡ Krisito_we monini Raddie alexxx♥ Wesi. Bella Thorne ♥ Little Girl ~ A d i ♥ seliiesuper selinka_malinka *Радии <3 - NataLiya ~ mr.fresh19 . Зайкотак Мимето♥ ~Rossita Mishityyy <3 mimmy . fenka_selenka Alice~ ~Hope ♥~ ^^бубс... Сиси :3 `Melody ♥Just me♥ Cap`pac. rS.19 ♥ Флъф..^^ -A. ♥ Miss Potter ♥ Тuтu. ♥ ~Starlight. elly.xx *hope. ~Kattu 53 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Графики Нед Сеп 25, 2011 1:51 am | |
| Колорите са страхотни <3 Първият е най-хубав. От мен една текстура. Много се старах, много си играх, ама не ми харесва нещо. Снимките са така съединени за да може зад тях да се сложи само една снимка. ако някой не разбира за какво говоря да драсне ЛС. едит:опаа, направих още една Критики/коментари/мнения? За свободно използване е. | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Графики Нед Сеп 25, 2011 5:42 am | |
| Това е първата ми текстура Не е много хубава и ще се радвам ако някой ми даде съвет | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Графики Нед Сеп 25, 2011 9:03 pm | |
| Текстурите и на двете ви са УНИКАЛНИ!! Поздравления.! ;дд | |
|
| |
~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Графики Пон Сеп 26, 2011 12:23 am | |
| | |
|
| |
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Графики Пон Сеп 26, 2011 12:36 am | |
| Страхотни са! Ох, този момент. Направо ми идеше да зашлевя един шамар в монитора на Деймън. Трябваше да я целуне. Също и в реката. | |
|
| |
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Графики Пон Сеп 26, 2011 12:51 am | |
| - mimmy . написа:
- Страхотни са! Ох, този момент. Направо ми идеше да зашлевя един шамар в монитора на Деймън. Трябваше да я целуне. Също и в реката.
Абсолютно!!! Текстурките са страхотни, запазих си ги всичките - може ли да ги ползвам?? Колорите на Майли са върхът, вторият ми е любим! Браво на всички! | |
|
| |
~Starlight. Луд фен
| |
| |
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Графики Пон Сеп 26, 2011 1:37 am | |
| Ужасни? Напротив, много е нежно - Браво!! Графиките ти са страхотни! | |
|
| |
~Starlight. Луд фен
| Заглавие: Re: Графики Пон Сеп 26, 2011 2:51 pm | |
| Въх, мерси :) Винтидж текстура(въпросният стил ми е слабост) Надявам се да ви хареса :) | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Графики Пон Сеп 26, 2011 6:28 pm | |
| - ~Starlight. написа:
- mimko98 Не ми харесват цветовете. За мен Париж е олицетворение на любовта, романтиката, а жълтото го свързвам с болест (Христо Смирненски е виновен >.<) А и както виждам рамките на снимката преобладава нежни пастелени тонове. Можеш да се опиташ да ги вържеш повече цветово. Комбинацията жълто, синьо и червено е прекалено крещяща за тематиката, която създават другите елементи. Това си е лично мое мнение, не се опитвам да го налагам.
Все пак това ми е съвсем първата текстура. За цветовете следващия път ще го имам в предвид. Да бъда честна твоите текстури много ми харесват и исках и аз да се опитам да направя една. Коментара ще ми е от полза | |
|
| |
Сиси :3 Редовен
Warn : Брой мнения : 228 Reputation : 6 Join date : 21.07.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Графики Пон Сеп 26, 2011 7:03 pm | |
| - ~Diamond написа:
- selzz_22-Много ми харесва първият вариант на Диана.На Меган-само текста,по-точно шрифта не ми харесва,иначе е прекрасно....
Bellamort-Авките ти много ми харесват.Само последната много не ми харесва.Просто ефектите или ако си е била такава картинката.
Ето едни неща от мен:
Анимирани подписчета:
Малко авки:
Всичко е свободно.Коментари,критики ? Хм... Сигурна ли си, че тези анимирани подписи са твои? Защото на мен не ми изглежда така. Сега не може да правиш толкова добри анимации с идеални колори ии някакви авки дето нямат никакъв ефект, да си имаме уважението. Според мен това не е мястото да слагаш крадени неща, ако казвам нещо грешно нека някой ми пише ЛС и да каже неговото мнение! ------- Wesi., може ли да ми направиш някакви авчета към този подпис:
------- Стелиии, последните ти неща са уникалнии, особено подписите на Иън, текстурките също.. | |
|
| |
~Hope ♥~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Графики Пон Сеп 26, 2011 11:32 pm | |
| | |
|
| |
~Starlight. Луд фен
| Заглавие: Re: Графики Нед Окт 02, 2011 11:02 pm | |
| Най-после и аз намерих малко свободно време за графики. На моята любимка Катрин ^^ (снимките са от следващия епизод) Ако някой го иска ще направя аватарчета. V e n e s i a- надписите са по поръчка. selzz_22-първото на диана е много хубаво! Ефектите на надписа и всичко останало са прекарасни! Второто- прекалено много Селена! Изглежда много натруфено и се получава някаква какафония с толкова много снимки. А и според мен изрязването на големите Селени трябва да е с твърда четка. Текстурата е уникална-много идейна! Третото- пак става какафония. Четвъртото е най-сполучливо, харесват ми цветовете. Само на средната Сел на си изрязала много добре около гърба. Авките са амного сладички :) | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Графики Нед Окт 02, 2011 11:16 pm | |
| Ааа това на Катрин е просто невероятно. <33333333 Ако може аз ще го ползвам? С една - две авки? | |
|
| |
~Starlight. Луд фен
| Заглавие: Re: Графики Нед Окт 02, 2011 11:50 pm | |
| | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Графики Пон Окт 03, 2011 12:09 am | |
| Мерсии. И авките на Кастиел са уникални. <33 | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Графики Пон Окт 03, 2011 2:38 am | |
| | |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Графики Вто Окт 04, 2011 4:29 pm | |
| - Сиси :3 написа:
- ~Diamond написа:
- selzz_22-Много ми харесва първият вариант на Диана.На Меган-само текста,по-точно шрифта не ми харесва,иначе е прекрасно....
Bellamort-Авките ти много ми харесват.Само последната много не ми харесва.Просто ефектите или ако си е била такава картинката.
Ето едни неща от мен:
Анимирани подписчета:
Малко авки:
Всичко е свободно.Коментари,критики ? Хм... Сигурна ли си, че тези анимирани подписи са твои? Защото на мен не ми изглежда така. Сега не може да правиш толкова добри анимации с идеални колори ии някакви авки дето нямат никакъв ефект, да си имаме уважението. Според мен това не е мястото да слагаш крадени неща, ако казвам нещо грешно нека някой ми пише ЛС и да каже неговото мнение! ------- Wesi., може ли да ми направиш някакви авчета към този подпис:
------- Стелиии, последните ти неща са уникалнии, особено подписите на Иън, текстурките също.. Леле, човек, сега ти виждам поста. Ако все още искаш, ще ти направя. (: | |
|
| |
Сиси :3 Редовен
Warn : Брой мнения : 228 Reputation : 6 Join date : 21.07.2011 Age : 25
| |
| |
~Starlight. Луд фен
| Заглавие: Re: Графики Сря Окт 05, 2011 1:13 am | |
| - V e n e s i a написа:
- ~Starlight. написа:
- Най-после и аз намерих малко свободно време за графики. На моята любимка Катрин ^^ (снимките са от следващия епизод)
Ако някой го иска ще направя аватарчета. V e n e s i a- надписите са по поръчка. selzz_22-първото на диана е много хубаво! Ефектите на надписа и всичко останало са прекарасни! Второто- прекалено много Селена! Изглежда много натруфено и се получава някаква какафония с толкова много снимки. А и според мен изрязването на големите Селени трябва да е с твърда четка. Текстурата е уникална-много идейна! Третото- пак става какафония. Четвъртото е най-сполучливо, харесват ми цветовете. Само на средната Сел на си изрязала много добре около гърба. Авките са амного сладички :)
Аамм,не знаех.
Леле,боже това на Катрин е просто невероятно!Текстурката ми харесва,ще можеш ли да я покажеш? Направих ти подобно на това на ЮеСеЙ- Америка-както го поръча. Съжалявам, че откликвам толкова късно на молбата ти, но от училището не ми остава никакво време да влизам във форума, пък да правя графики... Относно подписа на Катрин- не съм използвала никаква текстура. Ако питаш за белите линии-те са четки. | |
|
| |
Wesi. Напредващ
Warn : ( : I Love You! Брой мнения : 136 Reputation : 3 Join date : 03.01.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Графики Сря Окт 05, 2011 1:38 am | |
| | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Графики Съб Окт 08, 2011 4:02 am | |
| Уооу! Това, ако го наричаш аватааар .. Типичните размери за аватар са 100х100р 120х120р 150х150 лл абе КВАДРАТ да е .. и да не е толкова огромен. Но е добър като идея. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Графики Съб Окт 08, 2011 1:47 pm | |
| Доста претрупан "аватар". Надписите са излишни, поне "Demi Lovato". + това не разбирам защо си го сложила, след като не си личи абсолютно нищо от него, освен едно D. И те съветвам да ги правиш в стандартните размери - 100х100, 120х120, 125х125, 150х150.. | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Графики Съб Окт 08, 2011 2:59 pm | |
| Лол, доста е голям, наистина! Надписите не си личат много.! И е доста претрупан.., иначе идеята ми харесва, но има още какво да се желае..! И по-добре, както ти казаха и по-горе да ги правиш в нормалните размери.! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Графики | |
| |
|
| |
| Графики | |
|