LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: "Джъстин Бийбър няма да ме контролира както старото ми гадже!" Пет Авг 19, 2011 3:55 am | |
| Селена обикновено пази мълчание относно връзките й, но най-накрая тя разказа за гаджето й преди Джъстин Бийбър, като разкри че не се отнасял добре с нея. Надяваме се, че не е бил нито Тейлър Лаутнър, нито Ник Джонас. Селена имаше тръпка с Тейлър Лаутнър през 2009 и с Ник Джонас през 2008 и пак през 2010. "Не бях себе си за една година. Мисля, че това бе много увреждащо. Чувствах как бях тази която винаги се опитваше да бъде перфектна за него. Винаги се обличах изискано. Той никога не ме видя в анцуг – а аз обожавам да нося анцузи. Вече е предизвикателство някой да опита и да ме промени отново." „Бях винаги с добри маниери и ходих на неговите любими ресторанти или места. Дойде момент, когато загубих себе си напълно. Вече не се усмихвах много, не се смеех толкова. Не се държах глупаво( бел. пр. – в смисъл да се отпуска, да се забавлява с глупости). Не се събуждах с танци, както обикновено правя. Всички около мен го мразеха, но аз не ги слушах. Мисля, че трябваше да премина през това, защото сега съм по-силна отвсякога.” Селена признава, че е загубила себе си във връзката и е загубила чувството си за забавление, докато не скъсали. „И когато това приключи, не знаех къде се намирам. Но се върнах и бях наистина щастлива. Моето семейство се радваше да ме има обратно." Сега наблюдавайки Селена и Джъстин през последните няколко месеца е очевидно,че тя обожава да се отпуска и да си прекарва в забава времето. Двойката свободно лудува на плажа, вечеря в обикновени ресторанти и винаги се смеят и усмихват. Чудесно е да знаем, че Селена може да се чувства най-накрая себе си и не трябва да се променя за момче!
- Spoiler:
Selena Gomez normally stays very mum about her relationships, but the 19-year-old former Disney darling recently opened up about a boyfriend previous to Justin Bieber who didn’t treat her well at all. We hope it wasn’t either Taylor Lautner or Nick Jonas! “I wasn’t myself for a year. I think that was really damaging. I felt like it was me who was always trying to be perfect for him,” Selena told Top of the Pops Magazine. “I always dressed nice. I don’t think he ever saw me in sweatpants — and I love sweatpants.” She added, “I dare someone to try and change me again.” Selena has had a slew of A-list boyfriends, including Taylor Lautner in 2009, when he was shooting New Moon and she was working on Ramona and Beezus, and Nick Jonas in 2008 and again in 2010. “I’d always be well-mannered and go to his favourite restaurants or whatever. There was a point where I lost myself completely. I didn’t smile as much, I didn’t laugh as much. I wasn’t a goofball. I didn’t get up and dance like I usually do.” "Everyone around me hated him but I didn't listen. I think I had to go through it because now I'm the strongest I've been. Selena admits she "lost herself" in the relationship and lost her sense of fun until the romance was over. "And when that one ended, I didn't know where I was. But I got it back and was really happy. My family were happy to have me back." After watching Selena with Justin Bieber throughout the last several months, it’s obvious she loves to let loose and have a good time. The couple openly frolics on the beach, dines at low key restaurants and is always laughing and smiling. It’s nice to know Selena feels like she can finally be herself and doesn’t have to change for a guy!
Кой е бил? Като чета за скъпи ресторанти и арогантно поведение ми се струва да е някоя звезда - тоест Ник или Тейлър. Който и да е бил иде ми да му разбия мутрата на мухльото. Увредил е Селена! Ето защо тя е с Бобъра и се държи доста "свободно" и "детски". Щото има да наваксва!
| |
|
~Kattu Маниак
Warn : ( : ~When the sun goes down~ Брой мнения : 521 Reputation : 3 Join date : 26.01.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: "Джъстин Бийбър няма да ме контролира както старото ми гадже!" Съб Авг 20, 2011 7:48 am | |
| Не мисля,че е Тейлър,защото те ако са били заедно то е било само за малко.С Ник беше доста време,но не ми изглежда Ник такъв.Джъстин си е "тъп" така да се каже. (не че го обиждам де) Имам в предвид той все още е дете.Селена е по-голяма от него и би трябвало тя да го контролира.Нека не се дава лесно. | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: "Джъстин Бийбър няма да ме контролира както старото ми гадже!" Пон Авг 22, 2011 9:18 pm | |
| Оо , милата! Дано с Джъстин да не е така ... | |
|
selinka_malinka Редовен
Warn : ( : I-I love you like a love song beby...Неказвай нищо само замълчи и аз знам това което знаеш и ти! Брой мнения : 157 Reputation : 1 Join date : 11.10.2010 Age : 23 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: "Джъстин Бийбър няма да ме контролира както старото ми гадже!" Вто Авг 30, 2011 9:55 pm | |
| Според мен не е никой от двамата.И мисля, че момчето, с което е излизала е бил 2-3 г. по- голям от нея.Може и повече.
Пунктуация! Рали. | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: "Джъстин Бийбър няма да ме контролира както старото ми гадже!" Вто Авг 30, 2011 10:15 pm | |
| - ~Kattu написа:
- Имам в предвид той все още е дете.Селена е по-голяма от него и би трябвало тя да го контролира.
Епа извинявай, ама в една връзка за мен лично не трябва единия да контролира другия и обратно. Ако това се случва (независимо от възрастта) - то те не се обичат истински. Като намериш момче, с което да се обичате истински и все още мислиш, че по-големия трябва да контролира по-малкия - обади ми се.
Нямам предположение кой е бил. И Ник може да е бил, и Тейлър. Да се надяваме, че нито един от двамата. Ужасно гадно е станало, че момчето несъзнателно (а може и съзнателно?) е променило половинката си. Селена сама го казва - общо взето е изгубила себе си, изгубила е истинското си 'аз' в този период от време. Надявам се, че в сегашната й връзка никой не контролира другия. | |
|
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: "Джъстин Бийбър няма да ме контролира както старото ми гадже!" Сря Авг 31, 2011 1:48 am | |
| Не знам, и аз си нямам идея кой може да е.. И Ник, и Тейлър ми изглеждат свестни, но знае ли човек.. Все пак не ги познавам. ;д
Иначе това, което е преживяла Сел е наистина много ужасно.. Дано никой да не попада в подобна ситуация.. А и все пак, според мен, за да си повече от приятел с един човек, то би трябвало да му имаш доверие, а не да се срамуваш да бъдеш себе си пред него..
Няма значение, важното е, че от всичко е излезнало и нещо добро - Сел е станала по-силна! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: "Джъстин Бийбър няма да ме контролира както старото ми гадже!" | |
| |
|