И тъй измина вече една година, откакто започнах да превеждам длъжките интервюта за Селена и все още за съжаление си оставам единствения човек в България, който го прави редовно. Поради импровизирания "празник" ето го цялото интервю за Glamour (а не онова, което е постнато дето дори не е и 1/5 от интервюто).
GLAMOUR: Поздравления за сингълът Who Says, който стана платинен. Когато го записа, имаше ли нещо на ум?
SELENA GOMEZ: Това е нещо като химн, с който всеки може да се свърже, но всъщност е за моите фенове, които преминават през обидите в нета и хотата, които се опитват да ги уязвят и да им казват, че не са достатъчно добри. Това е химн дори за мен – кара ме да се чувствам много добре.
GLAMOUR: В текста се казва „Кой казва, че нямаш потенциала на звезда?” Някой казвал ли ти го е някога?
SG: Разбира се – винаги има някой, който да ми го казва. И когато бях на 11 години, имаше една възрастан жена кастинг режисьор, която ми каза, че не съм достатъчно силна да бъде главна актриса за какъвто и да е проект. Сега обаче аз правя нещата, които обичам и работя наистина усилено. Никога не искам да играя жертвата или нещо подобно, но разбира се всеки трябва да се справя с това.
GLAMOUR: Твоите фенове на „Магьсниците” са толкова отдадени. Сега когато кариерата ти приключи в Дисни, мислиш ли, че ще те последват?
SG: Това е моята цел! Дисни и моите фенове ме докараха до мястото, където съм сега, така че никога не бих искала да направя нещо, което да ги обиди. Аз почнах да пораствам и да се превръщам в жена, но точно сега се надявам да правя проекти, които всеки може да гледа.
GLAMOUR: Трудно ли е да бъдеш млада и да си в Холивуд?
SG: Да, има го напрежението да се наместиш подходящо и да искаш хората да те харесат. Давам най-доброто от себе си да бъда добър човек и да бъда най-добрата, която мога да бъда.
GLAMOUR: Какво беше да работиш с Лейтън и Кейти в Монте Карло?
SG: Бях нервна и упашена, защото са по-стари и са работили във филми преди, те бяха най-добрите момичета, с които можех да съм в група! Те бяха толкова сладки и ме взеха под крилото си.
GLAMOUR: Ти често пишеш в Туйтър и Фейсбук. Какво са за теб?
SG: Обичам как мога да бъда свързана с моите фенове и съм способна да им казвам какво се случва – техните мнения са толкова важни за мен. Но в същото време, е много странно. Мисля, че Интернет може да бъде велико нещом но също и голямо зло. Нещо може мигновенно да нарани чувствата ти.
GLAMOUR: Ти написа в Туйтър: „Туко-що казах на всички, коя е музикалната ми любов.”
SG: Джейсън Мраз! Обожавам го. Мисля, че е много талантлив.
GLAMOUR: Кажи за папараците – те могат да бъдат безпощадни. Те ли са нещо, с което не би искала
да върви заедно със славата?
SG: Разбира се, но мисля, че това би било егоистично да го кажа по този начин, защото аз поисках този живот. Аз разбирам, че това е част от работата. Просто навеждам глава и продължавам да вървя напред, без да обръщам внимание.
GLAMOUR: Това трябва да е страшно трудно откакто започна да излизаш с някого, който привлича много медийното внимание...
SG: Нещо такова. Но аз съм на 19, така че чувствам, че всичко, което правя сега не бива да се приема твърде насериозно. Аз тряба да мога да се забавлявам и да се радвам на това което имам. Така че не искам да прекарам времето си криейки се или тревожейки се за всичко.
GLAMOUR: Четох, че феновете на Джъстин са ти пращали заплашителни съобщения в нета.
SG: Да, аз съм човек, така че разбира се, определени неща понякога болят. Аз просто им се изсмивам.
GLAMOUR: Ти и Джъстин някога ще си сътрудничите ли по проект?
SG: Ако всичко дойде естествено или органично, може би!