| Дани.. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Danny. Нов
Warn : ( : I hear words go past me backwards. The people I should love,I hate...and the people I hate.. Брой мнения : 8 Reputation : 0 Join date : 12.08.2011 Age : 27
| Заглавие: Дани.. Пет Авг 12, 2011 1:50 am | |
| Здравейте! ;] Казвам се Даниела, но предпочитам да ме наричат Дани. На 14 години съм, от град Ямбол. Заклета фенка съм на Скинс, също така харесвам и ДНВ, и Малки Сладки Лъжкини. Селена Гомез ми е една от най-любимите актриси, обожавам я, играе невероятно <33. Това е, което ще кажа за себе си, ако има нещо питайте. ^^ | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Дани.. Пет Авг 12, 2011 1:53 am | |
| Здравей,аз съм Миши. Първи впечетления от форума? Кои са ти другите любими актриси? Любима лъжкиня от Малки сладки лъжкини? Любим цвят? Как си? Това е за сега.:} | |
|
| |
Danny. Нов
Warn : ( : I hear words go past me backwards. The people I should love,I hate...and the people I hate.. Брой мнения : 8 Reputation : 0 Join date : 12.08.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Дани.. Пет Авг 12, 2011 2:36 am | |
| - Mishityyy <3 написа:
- Здравей,аз съм Миши.
Първи впечетления от форума? Кои са ти другите любими актриси? Любима лъжкиня от Малки сладки лъжкини? Любим цвят? Как си? Това е за сега.:} Здравей, Миши. За сега нямам, освен че форумът е много добре направен и развит. Другите ми любими актриси са Нина Добрев, Кая Скоделарио, Луси Хейл, Майли Сайръс.. Тях харесвам най-много. Ариа. Бяло, синьо и лилаво. Амии, горе-долу. Ти? ;] | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Дани.. Пет Авг 12, 2011 3:05 am | |
| И аз съм добре.Какво си правиш? | |
|
| |
Danny. Нов
| Заглавие: Re: Дани.. Пет Авг 12, 2011 4:20 am | |
| - Mishityyy <3 написа:
- И аз съм добре.Какво си правиш?
Тегля си епизоди от ДНВ. ;д А ти? - ~IceRose. написа:
- Здравей, Дани. Аз съм Светослав.
Ето и няколко въпроса: Как намери форума? Защо реши да се регистрираш? Харесва ли ти тук? Първи впечатления? И как би оценила форума по десетобалната система? Здравей ^^ Отдавна го знам, но дотогава само четях дискусиите. Защото форума много ми хареса. Да. Предполагам още повече ще ми хареса като се запозная с някои хора ;д За форума казах в предишния си пост, а за потребителите нямам все още. 10. И не защото се подмазвам или нещо от този род, а защото форума е много развит, има какво да се пише в темите и не мисля, че ще ми е скучно. | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дани.. Пет Авг 12, 2011 4:23 am | |
| Амии занимавам се с форуми,глупости и лудея :дд. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Дани.. Пет Авг 12, 2011 4:16 pm | |
| Здрасти! Кои филми на Селена харесваш? Гледа ли Монте Карло и какво ти е мнението? А песен на Селена имаш ли любима? | |
|
| |
Danny. Нов
| Заглавие: Re: Дани.. Пет Авг 12, 2011 8:22 pm | |
| - LightOne написа:
- Здрасти!
Кои филми на Селена харесваш? Гледа ли Монте Карло и какво ти е мнението? А песен на Селена имаш ли любима? Хей ^^ Програма за защита на принцеси, История за Пепеляшка ии естествено, МОУП, но той е сериал. ;д Все още не съм, въпреки че отдавна се каня да си го изтегля, ако скоро не го пуснат в киното. ;д Дам, Who Says, My Dilemma, Love You Like a Love Song. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Дани.. Пет Авг 12, 2011 8:34 pm | |
| Здравей, аз съм Рос. Добре дошла.
Любим спорт? Волейбол гледаш ли, интересуваш ли се? Здрач сагата чела ли си? | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Дани.. Пет Авг 12, 2011 9:02 pm | |
| Здравей Дани много ми е приятно ,аз съм Деси! Добре дошла в форума.
Имам някои въпроси към теб.
Имаш ли първи впечатления от форума? Харесваш ли си името? Фенка ли си на някой друг или само на Сел? С каква дума ще се опишеш? Смяташ ли ,че ще си редовна потребителка тук?
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дани.. | |
| |
|
| |
| Дани.. | |
|