| Вашето мнение за Harry Potter | |
|
+23^^Смъки^^ Cap`pac. ~Rossita Dirty Little Liar. LightOne ladygaga chokylina_babe Selena_Gomez* U make me so hot maggie* SeLLsYy dArk_aNgeL candyx. . ДанС - NataLiya ~ pretty insomnia<333 silent_ Selena_swim selena_fenka~ SeLz' xapricotkiss,, JoBros MEGA*FEN Kat3t0 ♥ 27 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
^^Смъки^^ Нов
Warn : Брой мнения : 8 Reputation : 0 Join date : 16.02.2011
| Заглавие: Re: Вашето мнение за Harry Potter Сря Фев 16, 2011 6:33 pm | |
| Обожавам книгите, чела съм всяка една по 2-3 пъти!И без проблем мога да кажа, че филмите не струват.Изпуснати са толкова важни моменти, може би 2 серия най-много ми харесва.Последната е меко казано боклук, сега чакаме втора част пък да видим... | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Вашето мнение за Harry Potter Сря Фев 16, 2011 7:44 pm | |
| Много яко,фимче. Кефят ме всички части. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Вашето мнение за Harry Potter Пет Фев 18, 2011 6:29 pm | |
| Нейсе последните два филма май ще успеят да отсрамят положението. Последният излязъл филм е страхотен. Най-накрая един правилно направен филм за Потър. Адски ми завиши очакванията за последната част. Само да посмее да ме разочарова като първите филми. | |
|
| |
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Вашето мнение за Harry Potter Пет Фев 18, 2011 6:45 pm | |
| Предпочитам книгите пред филмите... книгите са много по-хубави ,с повече информация ,по магически ;d. А филмите... всичко е набутано ,претъпкато и много смотано... Първите 3 части ок, ама след това... блякс. Дори не си направих труда да гледам 7мата част ,защото като прочетох коментарите ... та то бяха "гледам два часа как ходят из гората"... к'во ли не. Е съжелявам ,но ако не прочете книгите ще имате много грешно впечатление за всичко (свързано с Хари Потър де ;d). | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| |
| |
Гост Гост
| |
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Вашето мнение за Harry Potter Нед Апр 03, 2011 8:04 pm | |
| Определено, че книгите са по-добри от филмите - все пак подробностите (поне за мен) не са излишни! Филмите стават - има някои които ми харесват, има и някои които не ми допадат! В последните 2 филма излезли на бял свят положението малко се оправи (според мен). Ефектите станаха доста добри... Все пак Доби спечели награда на VES! Естествено, че има пропуснати моменти - все пак не всичко може да се побере в 2 часа и няколко минути. С нетърпение очаквам последния филм. В края на краищата, всичко само по себе си е уникално. Идеята на Хари Потър е брилянтна.
Жалко, че никой не се е сетил да се създаде подфорум за Потър сагата, след като има доста за не чак толкова известни филми и сериали ... | |
|
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Вашето мнение за Harry Potter Нед Апр 03, 2011 8:09 pm | |
| На мен лично, повече ми харесаха филмите. Три страници от книгите и съм дотам. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Вашето мнение за Harry Potter Пон Апр 04, 2011 3:37 pm | |
| Първата сцена от Хари Потър и Даровете на Смъртта 2 част - клик. В бонус материалите на DVD-то на Част 1 е включена и първата сцена от Част 2. Многократно беше качвана в youtube, но по молба на WB всичките копия са премахнати. Все пак, успяхме да намерим някои останали и да качим с възможно най-доброто качество във vbox7. Самата сцена изглежда леко незавършена относно озвучение и представлява разговора между Хари и Оливандър. Кредит - http://www.potter-mania.com/ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Вашето мнение за Harry Potter | |
| |
|
| |
| Вашето мнение за Harry Potter | |
|