Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Открий ме

Go down 
АвторСъобщение
sweet_baby369
Напредващ
Напредващ
sweet_baby369

Warn :
Открий ме Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Открий ме Right_bar_bleue

Брой мнения : 64
Местожителство : Самоков

Открий ме Empty
ПисанеЗаглавие: Открий ме   Открий ме Icon_minitimeСъб Авг 06, 2011 6:52 pm

Играта се играе по следния начин:
аз пиша кратък текст,в който ти трябва да намериш 10 грешки.
Накрая се избират 3 победителя.

Ето го и първия текст:

Ихтиандър тичаше задъхън по протежение на морския бряг. Щом се измъкна от този страшен град, той рязко сви от пътя и се отправи към морето. Там се скри междо крайбрежните камъни, огледа се, съблече се бързо, скри дрехите в каманите, изтича към морето и се хвърли във водата.
Въпреки омората си той никога не бе плувал толкова бързо. Рибите бягаха изплашени от него. Чак когато се утдалечи на няколко мили от града, Ихтиандър изплова по-близо до повърхността и взе да се придържа към брега. Тук вече се чувствуваше като у дома си. Всеки подводен камък, всяка вдлъбнатина по морското дъно му бяха познати. Ето тук, пруснати на пясъчното дъно, живеяд домоседите писии, по-нататък растът червени куралови храсти, които крият между клонките си дребни рибки-червеноперки. В тази потънала рибарска лодка са се настанили две семейства октоподи; те неотдавна се сдобиха с малки.

Александър Беляев
Човекът Амфибия
Върнете се в началото Go down

Открий ме
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Игри/Games-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии