| Monte Carlo в Zamunda.net | |
|
+7kal0yanch40 Kat3t0 ♥ catherine♥ LightOne Cap`pac. ~Rossita ^^бубс... 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
^^бубс... Неспасяем
Warn : ( : ЗДР на Всички Брой мнения : 846 Reputation : 4 Join date : 14.02.2010 Age : 28 Местожителство : Търговище
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Чет Авг 04, 2011 8:13 pm | |
| Еее страхотно! Най-накрая! В края на месеца щял да излезе на диск със субтитрите, но, ако до тогава сложат и субтитри няма да го купувам. |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Чет Авг 04, 2011 8:30 pm | |
| Няма да си го тегля още, защото видеокартата ми е прекалено.. как да кажа, 'мощна' за Xvid и качеството е ужасно.. ще чакам HD, а ако има и субтитри ще е добре. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Чет Авг 04, 2011 10:29 pm | |
| Еми ако не му е така мястото тоя пост, после ще му го намеря.
Та, изгледах го филма. И съм със смесени чувства. В смисъл да, беше приятен филм като за целевата си група - тийнейджърите. Но някак ми се искаше да е малко по по по. Беше типичната холивудска романтична комедия - по средата, ни по-зле, ни по-добре. Историята беше добре поднесена, но някак се губеше духа, който обаче успя да се вясне в последния половин час, за да ми хареса достатъчно. Малко твърде нелепо и най-вече безотговорно се навлякоха в обстановката. Когато лелята я "разкри" изобщо не беше убедително измислено. Добре поне, че равръзката беше натъкмена що-годе. Хареса ми, че филмът оправда загалвието си - доста се наблегна на красивите френски гледки. Също сцената където Ема гледаше стар филм по ТВ беше много умна заигравка. Даваха филм на Грейс Кели - актрисата, която става принцеса на Монако. А, да и ей тъй случайно и главната актриса е Грейс. Някои неща които ме вкараха в недоумение бяха "вечната" американска шега как не бива да вкарваш американски щепсел в европейски контакт...не се ли изтърка тая шега вече...Както и как двете дружки успяха да се уредят със супер модерните дрешки, когато всичко беше по размера на Корделия? И като стана дума за размер - на сцената на плажа, изглеждаше доста странно бюстът на Селена да е най-развития от къде къде по-възрастните си колежки. Имаше и една сцена дошла сякаш от нищото - когато Грейс учеше как да се свири с пръсти, но после си намери обяснението. Относно актьорската игра нямам кой знае какви претенции. Селена си се справи великолепно в сцените.
В крайна сметка смятам, че беше една правилна стъпка за Селена да си стъпи на краката с подобен филм. | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Нед Авг 07, 2011 9:14 pm | |
| В замунда също вече излезнаха субс, но аз ще дам и друг линк от п2п click, където мисля, че е с по-хубаво качество. В момента го свалям и не гарантирам, но поне от скрийновете, които виждам така ми изглежда .. ;д
едит: Същия е като в замунда | |
|
| |
kal0yanch40 Нов
Warn : Брой мнения : 11 Reputation : 0 Join date : 10.07.2011 Age : 32
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Сря Авг 10, 2011 3:16 am | |
| Аз ще изчакам BRRip720p.Няма да ми достави такова удоволствие,като BR,ако гледам този релийз. | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Нед Авг 14, 2011 12:21 am | |
| Жертвах се и го дръпнах, преди да е излязъл на HD.
Филмчето ми хареса, макар да съм на мнение, че не беше кой знае какво. Имах големи очаквания за филма и може би донякъде нещо не ми хареса, но не е свързано с актьорската игра. Напротив - актьорите се справиха чудесно, както и Селена. Определено ми хареса в ролята на 'лоша' героиня. Не съм се съмнявала, че Селена няма да се справи и очевидно оправда очакванията ми. Хареса ми, че се наблегна да гледките. Наистина обожавам Париж и ми беше голям кеф да видя толкова красиви гледки. Идеята на филма като цяло много ми допадна, бих казала че е доста добре замислено (като идея). Но нещо, нещо ме гложди и нещо определено не ми хареса. Жалко, нямам идея какво. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Пон Авг 15, 2011 3:57 pm | |
| Изгледах филма. Само че незнам кое гледах повече - самият филм, или Париж?
Шегата на страна, аз останах доволна. Какви очаквания сте имали вие не знам, дразня ви се на коментарите "но аз друго не очаквах от Селена", еми ок, браво. Аз пък очаквах да се изложи и на някои места ми се досираше, буквално, като я гледах. На други пък беше мега добра. Имаше равновесие. Самияг сюжет беше окей, но имаше голяма доза предвидимост и знаех какво ще се случи, след като разбрах каква е кулминацията. Но пак казвам, че за мен, примерно, където просто исках да гледам филм, да изгубя време, останах доволна. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Вто Авг 16, 2011 12:39 am | |
| Да се отбележи, че торентът зае първо място по сваляния днес в Замунда. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Вто Авг 16, 2011 1:35 pm | |
| Филма беше уникален. Точно както си го и представях. Сел си изигра чудесно ролите и докара чудесен британски акцент. Любими ми бяха сцените в Париж. Повече ми хареса как играе Кордилия, понеже вече беше време да я видим и в друга светлина. Актьорския каст беше чудесен. Няма повече какво да кажа, филма приятно ме очарова. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Чет Сеп 15, 2011 7:44 pm | |
| И аз най-сетне го гледах филма преди няколко дни.. Мина ми надеждата за по-хубаво качество в по-близко време.. ;дд Ами филма беше приятен.. Аз по принцип много обичам такива ненатоварващи филми. Но в този някакси ми липсваше малко интрига.. В смисъл, да, това с размяната, обаче трябваше и още нещо.. Актьорската игра беше много добра, на страхотно ниво - нямам забележки. Като цяло съм доволна от филма. Заслучаваше си гледането.. ;д | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Чет Сеп 15, 2011 11:36 pm | |
| Аз честно казано не съм кой знае колко очарована.Типичното блудкаво тийн филмче.Не знам.Щеше ми се да се изразя по-меко,но просто не мога.Просто динамиката липсваше.Действията бяха монотнонни и предвидими.Иначе,като игра,Сел се справи страхотно.Дововолна съм,но имаше доста малко сцени с Корделия.Би ми се искало да има повече,така щеше да е по-интересно. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Пон Окт 03, 2011 2:09 am | |
| http://zamunda.net/details.php?id=281134&hit=1 <-- Тук с HD качество. |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net Пон Окт 03, 2011 7:21 pm | |
| Супееер! Някой може ли да ми каже на какво викат в замунда златен торент - сори за тъпия въпрос ;д. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Monte Carlo в Zamunda.net | |
| |
|
| |
| Monte Carlo в Zamunda.net | |
|