| Графики | |
|
+34^^бубс... ~Starlight. Kat3t0 ♥ ~Music~ ~Rossita fenka_selenka ...LlilzZz... ~MarieAn. |SweeT| mr.fresh19 JorjoOo Barbie. rozaLie pretty-heart. ~Kattu elly.xx ~Hope ♥~ Mishityyy <3 Мимето♥ xMissDreamer JustLoseIT .apathy lightoweroviit~ Сиси :3 A d i ♥ *hope. *Радии <3 `Melody rS.19 ♥ enormous-heart -A. Флъф..^^ Cap`pac. Ninzie 38 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| |
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 12:33 am | |
| aww <33 .. Страхотен е! | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 12:35 am | |
| Страхотен е! Правиш ли логота? Ако да пиши ми по ЛС и ще си едитна поста... | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 1:43 am | |
| | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| |
| |
~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 1:49 am | |
| Beautiful страхотни са! Моментите, които си избрала за невероятни ..браво. Аз друго не мога да кажа, защото не разбирам от гифчета.. Тutи. наистина около панделката е станал гаф, и освен това за сянката- трябва да изтриеш бекграунда, или още със създаването на новия файл, където задаваш размерите малко по-надолу трябва да избере една опция Backgound contents:Transparant<- това е другия вариант, пробвай, няма как да не се получи. И за да си остане "празен" фона го запаметявай в пнг. От мен нов подпис на Ема Уостън. Ще се радвам на критика .. | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| |
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
| |
| |
elly.xx Неспасяем
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 2:28 am | |
| Така е прекрасен! Трябва да ме научиш и мен^^ Тапет на Диана, дано да ви хареса.. Има го в още 2/3 варианта, но на мен най-много ми допадат тези двата..
- Spoiler:
| |
|
| |
~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 2:28 am | |
| | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 2:42 am | |
| Beautiful ♥ Малко качеството на снимките не е много хубаво,но иначе като цяло и двата варианта много ми харесват! <33 Bellamort Попринцип панделката е от текстурата и отдолу е черно и като сложих Диана и скрих панделката и не ми хареса и с гумата трих и затова се получи така, но ениуей.. ;ддд Мерси за помощта! | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 2:52 am | |
| - Beautiful ♥ написа:
- Така е прекрасен! Трябва да ме научиш и мен^^
Тапет на Диана, дано да ви хареса.. Има го в още 2/3 варианта, но на мен най-много ми допадат тези двата..
- Spoiler:
И двата са невероятни,но колора на първия повече ми харесва ;д. <3333 | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
| |
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 2:57 am | |
| Този най - ми харесва! Еми,явно е от при мен! :)) | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
| |
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 3:27 pm | |
| | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 4:24 pm | |
| - Beautiful ♥ написа:
- Подписа на Сел е много хубав!
Имам доста неща, които не съм качвала, но малко по-малко ще ги кача.. Сега анимирани на Селена..
Всички са свободни! Ще помоля за критики, много ви моля!! БДУ: Има ли някакви поръчки! Тези са много сладки ,страхотни са! - Tutи. написа:
Аз нямам критики, много ми харесват! <3 Ново от мен:
(Малко там около панделката не стана много добре..) Това ми е първия малко по - различен подпис и ще помоля за малко мнения и критики. : )) Опитах се да му направя и сянка,но се получи така и не можах да го оправя: :/
Невероятни са! - Bellamort написа:
- Beautiful ♥ страхотни са! Моментите, които си избрала за невероятни ..браво. Аз друго не мога да кажа, защото не разбирам от гифчета..
Тutи. наистина около панделката е станал гаф, и освен това за сянката- трябва да изтриеш бекграунда, или още със създаването на новия файл, където задаваш размерите малко по-надолу трябва да избере една опция Backgound contents:Transparant<- това е другия вариант, пробвай, няма как да не се получи. И за да си остане "празен" фона го запаметявай в пнг. От мен нов подпис на Ема Уостън.
Ще се радвам на критика .. Малко претруфено е ,но е много хубаво! - Beautiful ♥ написа:
- Ами така..Tutи. - Нямам критики, първия е прекрасен! А това за сянката и аз не разбирам как се прави, но наистина ми се струва,че второто не е станало много добре! Не се обиждай, моля те!
Bellamort - Благодаря! Ами аз не знам ти каква критика искаш като всичко е прекрасно! ;))
+ Критики!? Поръчкиии!?
Страхотно ее! - Beautiful ♥ написа:
Тапет на Диана, дано да ви хареса.. Има го в още 2/3 варианта, но на мен най-много ми допадат тези двата..
- Spoiler:
Невероятно ее!! - Beautiful ♥ написа:
- Иве, мерси!
Tutи. - Аммм, не знам какво му има на качеството, при мен е супер! :)) Нов..
- Spoiler:
Страхотно е! Браво!! | |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 4:33 pm | |
| - Tutи. написа:
Аз нямам критики, много ми харесват! <3 Ново от мен:
(Малко там около панделката не стана много добре..) Това ми е първия малко по - различен подпис и ще помоля за малко мнения и критики. : )) Опитах се да му направя и сянка,но се получи така и не можах да го оправя: :/
Страхотно е!! - Bellamort написа:
- Beautiful страхотни са! Моментите, които си избрала за невероятни ..браво. Аз друго не мога да кажа, защото не разбирам от гифчета..
Тutи. наистина около панделката е станал гаф, и освен това за сянката- трябва да изтриеш бекграунда, или още със създаването на новия файл, където задаваш размерите малко по-надолу трябва да избере една опция Backgound contents:Transparant<- това е другия вариант, пробвай, няма как да не се получи. И за да си остане "празен" фона го запаметявай в пнг. От мен нов подпис на Ема Уостън.
Ще се радвам на критика .. Професионална работа!! - Beautiful ♥ написа:
- Ами така..Tutи. - Нямам критики, първия е прекрасен! А това за сянката и аз не разбирам как се прави, но наистина ми се струва,че второто не е станало много добре! Не се обиждай, моля те!
Bellamort - Благодаря! Ами аз не знам ти каква критика искаш като всичко е прекрасно! ;))
+ Критики!? Поръчкиии!?
Страхотно ее! - Beautiful ♥ написа:
- Spoiler:
- Beautiful ♥ написа:
- Иве, мерси!
Tutи. - Аммм, не знам какво му има на качеството, при мен е супер! :)) Нов..
- Spoiler:
Прекрасни са!! Повече от прекрасни са даже!! БДУ мисля че имам да ти пращам един колор. Пиши ми по ЛС ако все още го искаш... | |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 5:16 pm | |
| Извинявам се за двойния пост. Нека да ви представя моята първа текстура. Надписите са нарочно поставени. Ако някой иска да я ползва да ми пише по ЛС и ще му я дам без надписа. Критики? Поръчки? | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
| |
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
elly.xx Неспасяем
| |
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 6:17 pm | |
| Много се радвам, че ви харесва!! Ето още една: Който я иска-да ми пише! Ще му я дам без надписи. Критики? Поръчки? | |
|
| |
`Melody Неспасяем
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 7:56 pm | |
| Извинявам се за двойния пост! Още: Който я иска без надпис да ми пише. По-семпла е за да можете и вие да украсявате... И моля ви се за коментарчета... Мнения? Критики? Поръчкиии? | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
| Заглавие: Re: Графики Съб Авг 13, 2011 7:59 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Графики | |
| |
|
| |
| Графики | |
|