| Графики | |
|
+34^^бубс... ~Starlight. Kat3t0 ♥ ~Music~ ~Rossita fenka_selenka ...LlilzZz... ~MarieAn. |SweeT| mr.fresh19 JorjoOo Barbie. rozaLie pretty-heart. ~Kattu elly.xx ~Hope ♥~ Mishityyy <3 Мимето♥ xMissDreamer JustLoseIT .apathy lightoweroviit~ Сиси :3 A d i ♥ *hope. *Радии <3 `Melody rS.19 ♥ enormous-heart -A. Флъф..^^ Cap`pac. Ninzie 38 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Графики Нед Юли 31, 2011 9:53 pm | |
| На мен не ми харесва при второто как се е получило .. много ми светлее лицето на Нина, но на последните две е добре, само трябва Sharpen да сложиш .. | |
|
| |
fenka_selenka Нов
Warn : Брой мнения : 38 Reputation : -4 Join date : 31.07.2011 Age : 28 Местожителство : Варна
| |
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 12:25 am | |
| | |
|
| |
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 1:22 am | |
| | |
|
| |
Флъф..^^ Напредващ
Warn : Брой мнения : 107 Reputation : 3 Join date : 13.03.2011
| |
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 1:30 am | |
| I♥Music♫ - Прекрасни са! enormous-heart - Обожавам колора! Флъф..^^ - Подписа е много хубав, но не знам защо нещо ни ми хваща окото! Не се обиждай, просто на мен не ми допада! Това не означава, че не е хубав! | |
|
| |
Флъф..^^ Напредващ
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 1:35 am | |
| Не се обиждам.Уважавам мнението ти. : ) | |
|
| |
Сиси :3 Редовен
Warn : Брой мнения : 228 Reputation : 6 Join date : 21.07.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 2:04 am | |
| IMusic♫@, Хубави са подписчетата, но ми се струва че първия е леко претрупан със снимки.. Много ми харесва анимирания подпис и момента който си избрала...
enormous-heart@, нямаш равна.. и аз искам да правя такива авки, ама.. уви.. Ако може, ще искам да ми направиш около 10-тина на Тейлър Суифт от тази галерия П.П.:Може ли колора/колорите на ЛС?!
Флъф..^^@, разположението на снимките е добро, но нещо текстурата не ми харесва, някак много семпла ми е и затова както каза Beatuful не хваща окото.
Аз от скука се побърках по тея аватари и днес взех, че се олях с тах и излязоха към 40 бройки , ама все пак реших да ги пусна, може някой да си хареса нещо..
- Spoiler:
Иии всичко е свободно, ако някой иска нещо, само да каже какво иска и е негово.. Правя поръчки, много ще се радвам ако някой иска нещо от мен!
Последната промяна е направена от Сиси :3 на Пон Авг 01, 2011 2:08 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 2:04 am | |
| Още един тапет от мен! Дано ви хареса! Мнения? | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 2:10 am | |
| I Music♫ - кефят, но първия нещо колора не ми харесва и ме дразни това, че надписа е в долния ъгъл .. аз лично едвам го забелязах .. другите са добри! enormous-heart - уникален колор, но слагай Sharpen, за да им се личат по-добре лицата. Флъф..^^ - Единственото, което не ми харесва е шрифта и ефектите - всичко друго е страхотно! mimko98 - Не ми харесва шрифта и този шарен цвят .. използвай Sharpen, за да се личат лицата им! Дано не съм била прекалено критична .. | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 2:14 am | |
| Аз съм нова в правенето на графики и е добре да чуя мнението на по-добрите от мен | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| |
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 2:18 am | |
| Радвам се, че ме смяташ за добра! Ооо .. Сисии - не съм видяла авитата .. Невероятни са .. чудя се как нямам забележки към теб! | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 3:07 am | |
| - Сиси написа:
- I♥Music♫@, Хубави са подписчетата, но ми се струва че първия е леко претрупан със снимки..
Много ми харесва анимирания подпис и момента който си избрала...
enormous-heart@, нямаш равна.. и аз искам да правя такива авки, ама.. уви.. Ако може, ще искам да ми направиш около 10-тина на Тейлър Суифт от тази галерия П.П.:Може ли колора/колорите на ЛС?!
Флъф..^^@, разположението на снимките е добро, но нещо текстурата не ми харесва, някак много семпла ми е и затова както каза Beatuful ♥ не хваща окото.
Аз от скука се побърках по тея аватари и днес взех, че се олях с тах и излязоха към 40 бройки , ама все пак реших да ги пусна, може някой да си хареса нещо..
- Spoiler:
Иии всичко е свободно, ако някой иска нещо, само да каже какво иска и е негово.. Правя поръчки, много ще се радвам ако някой иска нещо от мен!
- mimko98 написа:
- Още един тапет от мен!
Дано ви хареса!
Мнения? Авките са невероятни , може ли да си запазя няколко ? Благодаря предварително ,обожавам ги . Тапета е много сладък ,обичам го .Снимките са много нежни ,особено голямата особено очичките. | |
|
| |
Флъф..^^ Напредващ
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 3:13 am | |
| Идвам с една поръчка.Може ли да ми направите аватари на Селена Гомез,Джъстин Бийбър и Нина Добрев с по-нови снимки?За скайп са и който иска може да се пробва. :) | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 3:18 am | |
| - Сиси :3 написа:
- I♥Music♫@, Хубави са подписчетата, но ми се струва че първия е леко претрупан със снимки..
Много ми харесва анимирания подпис и момента който си избрала...
Флъф..^^@, разположението на снимките е добро, но нещо текстурата не ми харесва, някак много семпла ми е и затова както каза Beatuful ♥ не хваща окото.
- Spoiler:
Сега се сетих. Може ли да ми направиш подпис ,за да го нося с тези аватари Благодаря предварително. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 3:24 am | |
| | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 3:29 am | |
| | |
|
| |
Флъф..^^ Напредващ
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 3:33 am | |
| Дам Сиси,заповядай:
Сел - тук
Джъстин - тук , тук и тук
Нина - тук и тук
Не е задължително да използваш всички галерии,ти си избери! :) Много ти благодаря! [/b] | |
|
| |
fenka_selenka Нов
Warn : Брой мнения : 38 Reputation : -4 Join date : 31.07.2011 Age : 28 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 3:41 am | |
| Благодаря за подписчетата! | |
|
| |
| |
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 4:10 pm | |
| На всички нещата ми харесаха!Извинете,че не пиша по отделно за всяка,но не бях редовна тези 2/3 дена и не мога да коментирам всичко..Иначе ги разгледах!Браво! | |
|
| |
enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 4:34 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 4:46 pm | |
| - enormous-heart написа:
- Благодаря ви. (:
Ами аз попринцип не пазя PSDs, тоест на момента си ги правя. Съжалявам, ако не мога да ти помогна, ама просто нямам навик да ги записвам. Колкото до sharpen-а, гледам да слагам колкото е възможно без да се получава грозно, защото понякога самата снимка става с едни назъбени краища и стои доста грозно. Използвам Smart Sharpen и си го регулирам, на някои иконки просто не се е получило добре. :D Иначе ето иконките на Тейлър. На мен лично някои не ми харесват, ако и на теб не ти харесват не ги ползвай. (: Ако някой иска нещо друго да поръчва. Ти шегуваш ли се?! Удивителни сааа, определено ще ги ползвам всичките Може ли колора на ЛС?! Ам съжелявам, че така накъсано ти го казвам, но може ли и подпис към тях
Относно нещата на Флъф..^^ и Cap`pac., сега ги почвам и ще едитна този пост, ако няма други след мен! | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Графики Пон Авг 01, 2011 5:15 pm | |
| Авките са СУПЕР!! Ето и от мен...Когато сложих колора нещо стана със голямата Майли... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Графики | |
| |
|
| |
| Графики | |
|