Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

На ресторант в Малибу.

Go down 
+6
catherine♥
...LlilzZz...
-A.
`Melody
Ninzie
*Радии <3
10 posters
АвторСъобщение
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :
На ресторант в Малибу.  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100На ресторант в Малибу.  Right_bar_bleue

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

На ресторант в Малибу.  Empty
ПисанеЗаглавие: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 4:27 pm

На ресторант в Малибу.  Normal_001_4_e0fac_28091629

http://www.album.bg/selygomezdaily/albums/167251/#

Красавица!
Върнете се в началото Go down
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Ninzie
Маниак
Маниак
Ninzie

Warn :
На ресторант в Малибу.  Left_bar_bleue0 / 1000 / 100На ресторант в Малибу.  Right_bar_bleue

( : нищоо случайнуу .. ~{}
Брой мнения : 537
Местожителство : Warna

ПисанеЗаглавие: Re: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 4:29 pm

Прелестна!
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :
На ресторант в Малибу.  Left_bar_bleue1 / 1001 / 100На ресторант в Малибу.  Right_bar_bleue

Брой мнения : 3220

ПисанеЗаглавие: Re: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 4:31 pm

Това блуза върху рокля ли е....странна комбинация но ми харесва! Много е сладка!
http://borianana.tumblr.com/
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 6:01 pm

Полата и обувките не ми харесват много ии очилата някак си не й стоят добре на лицето, иначе блузата е много хубава! <3
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

Брой мнения : 5179

ПисанеЗаглавие: Re: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 6:04 pm

Блузата много ми харесва,но изобщо не си ходи с полата..А обувките хич не ми харесват.
...LlilzZz...
Луд фен
Луд фен
...LlilzZz...

Warn :

Брой мнения : 378
Местожителство : гр.Казанлък

ПисанеЗаглавие: Re: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 6:39 pm

Сладур!!! 459
catherine♥
Маниак
Маниак
catherine♥

Warn :

( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3
Брой мнения : 426
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 6:42 pm

Както винаги е супер сладка,но облеклото и въобще не ми харесва.Тази блуза и тази дълга пола,стигаща до земята, изобщо не ми се струват удачно съчетание,дори стилово.Блузата е елегантна,докато полата е по-всекидневна,а за къпак и тази кафява чантичка,наистина лошо.НО пък очилата и блузката ми харесват много 1026
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitimeСря Юли 20, 2011 6:45 pm

Сладурана си е, но очилата ми изглеждат големи за личицето й. ;д
И съчетанието м/у блузата и полата е погрешно (за мен).
http://acciosharman.tumblr.com/
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitimeЧет Юли 21, 2011 6:11 pm

Очилата и отиват. Кефи ме..
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
На ресторант в Малибу.  Left_bar_bleue25 / 10025 / 100На ресторант в Малибу.  Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitimeЧет Юли 21, 2011 6:14 pm

Много ми харесва полата й и прическата й . ОБОЖАВАМ Я ТУК !! На ресторант в Малибу.  401723
JustLoseIT
Напредващ
Напредващ
JustLoseIT

Warn :

Брой мнения : 136

ПисанеЗаглавие: Re: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitimeЧет Юли 21, 2011 6:52 pm

Очилата не й стоят много добре и както някои казаха..самата комбинация блуза и пола не й отива..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: На ресторант в Малибу.    На ресторант в Малибу.  Icon_minitime

На ресторант в Малибу.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Напускане на ресторант в Бевърли Хилс, Лос Анжелис, 15 септември

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Снимки / Gallery :: Candids-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии