monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Конкурс за теми за графики - гласуване + резултати Вто Юли 12, 2011 6:10 pm | |
| Ето я и днешната изненада!
От днес започва гласуването за темите. Ето и разясненията:
1. Гласува се чрез ЛС, изпратено до МЕН. 2. Участниците също имат право да гласуват (стига да не гласуват за себе си, разбира се). 3. Теми ще получат всички участници с положителен брой точки. 4. Ще давате по 1 положителен глас за 4 аватара (които ще вървят в комплект), 2 подписа, 1 тапет и 1 комплект (подпис и 2 аватара, направени от снимки, които графьорите сами са си избрали) и по един отрицателен отново за 4 аватара (които ще вървят в комплект), 2 подписа, 1 тапет и 1 комплект (подпис и 2 аватара, направени от снимки, които графьорите сами са си избрали). Например:
Положителен глас: Аватари: ... Подписи:... Тапет: ... Комплект: ...
Отрицателен глас: Аватари: ... Подписи: ... Тапет: ... Комплект: ...
(като на мястото на многоточието пишете номерчето, за което гласувате)
Аватари:
комплект 1:
комплект 2:
комплект 3:
комплект 4:
комплект 5:
комплект 6:
комплект 7:
комплект 8:
Подписи:
комплект 1:
комплект 2:
комплект 3:
комплект 4:
комплект 5:
комплект 6:
комплект 7:
комплект 8:
Тапети:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Комплекти (подпис + 2 аватара):
комплект 1: +
комплект 2: +
комплект 3: +
комплект 4: +
комплект 5: +
комплект 6: +
комплект 7: +
комплект 8: +
Гласувайте до 18.07.2011 (понеделник).
В тази тема можете да задавате въпроси ако има нещо неясно.
Последната промяна е направена от monini на Вто Юли 19, 2011 1:54 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Конкурс за теми за графики - гласуване + резултати Вто Юли 19, 2011 1:24 am | |
| Реших да не правя нова тема и тука да обявя резултатите.
Най-напред искам да благодаря на всички, участвали в конкурса и да ги поздравя за труда, който са положили да направят графиките за него.
А ето ги и резултатите. Теми ще получат 5 графьора, защото това е броя на тези, които са събрали положителен брой точки. Това са: 1. x.ivvs: 11 2. x_Adriana_x: 10 3. xoxo_rally11: 3 4. Sunrise: 2 5. demi_selena: 1
Ето и чии графики зад кой номер се крият, а също и точките, които всеки е събрал: 1. cllub.rockeer.x : -20 2. x.ivvs: 11 3. xoxo_rally11: 3 4. miss_selena_: -6 5. demi_selena: 1 6. rozaLie: -1 7. x_Adriana_x: 10 8. Sunrise: 2
Ако някой държи да види кой как е гласувал, да ми пише ЛС и ще му пратя гласовете.
Темите на тези, които са си ги зпазили, ще оставя отключени. Темите на онези, които са ги загубили, ще заключа. Онези, които до сега са споделяли графиките си в обща тема и не са имали собствена, могат да си направят. Тези, които някога са имали тема, но е била заключена и сега пак са си спечелили правото на такава, могат или да си направят нова, или да ми кажат да им отключа старата. (Ако някой нещо не е разбрал, да пита в тази тема или да ми пише ЛС.)
Последната промяна е направена от monini на Вто Юли 19, 2011 2:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
monini Неспасяем
| Заглавие: Re: Конкурс за теми за графики - гласуване + резултати Вто Юли 19, 2011 2:38 pm | |
| Искам да се извиня предварително, защото е станало малко объркване, тъй като вчера явно съм била разсеяна и съм сгрешила при преброяването. Съжалявам страшно много и ми е много неудобно, че стана така.. Та ето ги окончателните резултати: 1. cllub.rockeer.x : -22 2. x.ivvs: 11 3. xoxo_rally11:4 4. miss_selena_: -3 5. demi_selena: -1 6. rozaLie: 1 7. x_Adriana_x:9 8. Sunrise:2
Участниците в син цвят получават теми, в червен - не.
Грешката ми е един вид решаваща за rozaLie и за demi_selena, като demi_selena е меко казано прецакана, защото в крайна сметка има отрицателен брой точки. И за да й се реванширам, ще оставя темата й отключена до края на юли, а след това може да се опита да стане графьор на месеца и да си спечели тема и за по-нататък.
Още веднъж се извинявам за недоразумението.
А и направо тук ще постна гласовете, ако някой забележи, че пак съм объркала нещо, нека ми каже - ще съм му крайно благодарна! Ето линк: http://dox.bg/files/dw?a=efb3a6656d
Надявам се да ме разберете и да няма сърдити относно станалото..
| |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Конкурс за теми за графики - гласуване + резултати | |
| |
|